User
Pass
2FA

Reclamatie <69>, Pazuzu, Ganja*
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message6724
D3rek

[Green Gamer]

Status: Offline
(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 30-08-2010, 19:00:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok am citit.

Pentru inceput, ce e cu chestia asta de superioritate? Ce sunt cu arogantele astea gen "du-te si te plimba in parc", "du-te si fluiera in spatele blocului dupa mine si vezi daca vin"?

Va credeti mari? Stati linistiti.

Aici toata lumea e vinovata.

Ganja* - 1 warn - Scopul tau este sa previi prin prezenta ta ca ADMIN pe server, nu sa combati si stai undercover pana cand incep sa se injure de mama. Mai ales, daca esti putin atent, de la faza aia a inceput toata discutia asta plina de sens. Daca neaparat vrei sa fii admin undercover, atunci te comporti ca unul, gen nu incepi sa te "iei la vorba cu playerii si sa faci caterinca ieftina".

Pazuzu - 1 warn - ai avut timp sa le spui ca te enerveaza, dar n-ai avut timp sa le dai gag, desi erai "acoperit" de regulament. Nu cred ca s-a luat nimeni de voi daca le dati gag 3 minute pe server cand incep sa se jigneasca, sau nu se calmeaza, sau fac spam.

Orange, te rog, cand esti pe server, si aici ma refer la toti adminii veniti de pe war3, sau cu experienta mai mare, ajutati si pe cei mici, aratati-le ce sa faca. Daca vreti doar sa va jucati si sa nu ajutati, faceti-o pe un server care are deja "educatia" aia.

Catre toti ceilalti care nu au admin: Scrieti pe amx_page o singura data, nu dati 12380173891 de mesaje. Copiati mesajul pe care-l vedeti in consola si pe cel reclamat si trimiteti pe amx_page. E simplu si mult mai organizat.

Ecstasy - iti recomand sa-ti revizuiesti comportamentul.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ganja*

[Shameless]

(online 2 weeks ago)

Votes: 155

Post Posted: 30-08-2010, 19:07:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D3rek m-am comportat normal cand am fost undercover , nu am facut misto -...
Nu s-a injurat cand am fost undercover..cand s-a schimbat pe westwood a inceput "rafuiala".
Mda ..nu mai scriu aiurea , oricum e prima "greseala" a mea , sa-i zic asa pt ca voi asa ati vazut-o.
Cred ca poti inchide topicul. -
Bafta.take care

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 30-08-2010, 19:15:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa iti explic de ce am spus "gata ca ma enervati"...ganja era undercover...i-am spus sa citeasca regulamentul si anume linia 10
Quote:
Daca intrati cu alt nume aveti aceleasi drepturi si indatoriri ca orice alt player.
...asta am incercat sa subliniez prin ce am spus,si chiar aveam de gand sa dau acest citat pe chat sa vada la ce ma refer.Daca am ajuns sa iau warn pt asa ceva,inseamna ca nu m-am zbatut deloc pentru serverul asta si ca sunt exact asa cum ma catalogheaza unii,"inapt","incompetent""Te bate adminul"...OK than...uiatati-va pe gametracker sa vedeti cine are cel mai mult timp online pe server de cand s-a schimbat ip,faceti un sondaj printre playeri sa vedeti daca pe durata exercitarii functiei de admin mi-am respectat indatoririle si-am fost la locul meu...si apoi mai vorbim.
Pana atunci rog sa mi se scoata adminul,macar stiu ca ma retrag cu mandrie(partial-si cand spun partial ma refer ca a ajuns sa ma faca de cacao un player al carui comportament pe server este...ma abtin),respectele mele fata de actualii admini si playeri.Mi-a facut placere sa va fiu coleg.Bafta

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 30-08-2010, 19:55:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma ma terminati cu atata tam-tam io intru foarte mult pe aceste sv si undercover si cu adminul

Semaca asta starneste mereu discutii ba ca ala face nus ce alalatu nus ce mereu aprinde niste discutii care nu isi au rostul nu poate sa jocae omu linistit pe sv k sa sa zik el ceva

Voi ce credeti k e usor sa sa te utit pe chat sa fii atenet la ce scriu 30 de playerii o data sa mai si joci nu

Eu cand vad asa ceva pe sv imi vine sa imi dau pumni in cap te exazpereaza anumiti playerii fac spam pe amx_page si tot asa

@ PaZuZu nu e bn ce faci,
ce ar fi dak am renunta toti la admin pe o asemenea "timpenie" faci un lucru aiurea total + k de asta esti cel mai activ admin de pe sv
cand vad astfel de lucruri imi vine sa ma duc 1000 de anii

@D3rek warm lui pazuzu mi se pare total aiurea as fi avut placerea sa fi pe sv atunciea nu cred k ai fi rezistat si iai fi dat ban aluia iti spun io sau poate k nu k nu prea te-am avzut pe sv si nu sti cum e lumea pe sv "TE DISPERA" te face sa faci lucruri anormale

@Ganja u in loc sa calmezi lucrurile pt k ai anumite privilegi si esti ce esti chear dak erai undercover nu trebuia sa mai dai si u ton la discutii

Asta este parerea mea.

@edit//Ganja ai admin da trebuia sa faci ceva cand ai vazut k se cearta mie asa mi se pare corect gag 2 min la ambi si era totul ok
dar mai mult k sigur aveai reclamatie k asa e lumea la noi pe sv dak dai un gag sare de fund in sus pana la cer si innapoi ce sa faci cum au spus si alti media de varsta la noi pe sv e de 13 ani navem ce face ne bate capu cu iei zi de zi.

si warmul tau mie se pare dat aiurea

sa da warmuri total aiurea la asta care se zbat pe sv pt a creeea o buna dispozitie pe a fi totul frumos

@am si eu o varsta orarecare SV asta este pt mine un refugiu cad is pe el uit de tot probleme necazuri suparari si cand intru pe el si is atatia playerii NESIMTITI imi vine sa imi bag un bat in fund sa sa ies dar nu fac asa k alti admini care cand vede k sa cearta cineva sau see intanpla ceva pe sv dau frumos disconect si ies ii doare in fund de ceea ce se intanpla in cotinuare pe sv

uitativa si voi pe gametraker la admini neactivi sau la listele de codati ale lor mai vedeti voi posturi pe akolo codati postati nu.

deci normal k admini activi primesc wam-urii k ei satu pe sv cate 4 5 6 ore si isi bat capul pt ce ca sa ne faca playerii "'inconpetenti inaptii sau k ne bate adminul""

eu am lasat mai mereu de la mn poate k ma simtit jenat de foarte multe orii insultat dar nu am facut nimik k sa mu mai starnesc certuri discuti si cheti de genu

@ D3rek eu unul contest warm-urilee la man2 admini respectiv PaZuZu si Ganja tiam mai spus si iti mai spun miar fi facut mare placere sa fi acolo la momentul respecti sa vezi si u k nu ai fi rezistat sa nu dai ban.

NU ma luati in nume de rau eu doar miam spus parerile.

Fi curajos.

Last edited by |Kenwello| on 30-08-2010, 20:40:27; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(online 2 weeks ago)

Votes: 155

Post Posted: 30-08-2010, 20:16:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

" @Ganja u in loc sa calmezi lucrurile pt k ai anumite privilegi si esti ce esti chear dak erai undercover nu trebuia sa mai dai si u ton la discutii "

Spune-mi ce privilegii am si ce sunt ? ... eu unul chiar nu stiu la ce te referi. -

0 0

Back to top
Semaca1

[Mentally Stable]

(since 04-10-2010 18:19)

Votes: 5

Post Posted: 30-08-2010, 20:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Renunta, daca nu esti in stare sa faci ceva bun !
Munca ? Ai muncit pt un admin ? -
SI daca ai muncit, de ce iti bati joc de el ?

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 30-08-2010, 20:24:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nu i-am dat warn pentru ca a facut ceva gresit. i-am dat warn pentru ca nu a facut ce era normal sa faca si care era din punctul meu de vedere mult mai usor.

gandeste-te bine ce vrei sa faci... Nu e un capat de tara, nu e o rusine sa iei warn si nu e pentru ca nu respectam faptul ca ai intrat atat pe server, apreciem asta, dar judecam dupa fapte. Stai linistit ca cei care nu au intrat, sau au intrat foarte putin vor fi sanctionati... chiar maine.

Asa ca... spune-mi, incerci sa devii mai bun prin a-ti indeplini menirea ta pe server folosind puterea de admin, evident corect ajustata, sau vrei sa ramai fara admin si doar slot? Iti spun acelasi lucru ca si lui Ganja. El a acceptat sa se autodepaseasca. Tu ce preferi? Activitatea voasta nu va fi trecuta cu vederea, iar pentru orice greseala, platesti.

@semaca - treaba ta a fost indeplinita. Nu mai comenta aiurea. Mersi.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
Semaca1

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-08-2010, 20:31:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si, adminule Kenwello, starnesc eu discutii, dar pana la a jigni jucatorii sau a vorbi urat pe chat, mai e cale lunga. Cred ca sunt o gramada de jucatori care va pot spune ca nu am jignit pe nimeni. Poate enervez pe multi, dar fara sa ii jignesc. Nici macar cuvantul "but" sau "noob" n-am folosit niciodata. Ba mai mult, ma luam e cei care foloseau aceste cuvinte, cu remarci de genul "te crezi prea bun?", "incearca alt server daca esti prea bun pt noi", "tu ai fost bun de la inceput?".
Asa ca eu am respectat regulamentul !

Posturi unite automat, 30-08-2010, 21:31:56

Nu comentez aiurea, ci imi sustin parerea.

Gata, eu am terminat ! Succes !

Am incercat sa ma linistesc, dar adminii nu ma lasa -

Respecta, ca sa fii respectat !

I reject your reality and substitute my own.
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

Post Posted: 30-08-2010, 20:37:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D3rek te rog frumos pune-te in postura mea,ai accepta sa te faca de rahat un "mucos"?Incep sa cred ca asta e menirea jucatorilor de pe server,sa ne manance noua zilele ca n-am dat un gag si sa ne puna in cea mai proasta postura in fata unei COMUNITATI!
Din cauza mea a renuntat si Illusion la admin,fiindca am refuzat sa iau niste poze pe care el pretinde ca nu le lua din cauza ca are net prost(de unde ca avea si el scor bun si nu vroia sa il piarda),fiindca eu in momentul ala inregistram un demo,nu puteam iesi din cs ca ordona dansul...Frumos nu?Sa lasam lucrul asta deoparte.
Din cate stiu si ceilalti playeri de pe server,cat am avut aceast "privilegiu",sa il numesc asa,mi-am facut pe deplin datoria,nu cred ca am injurat sau am adus ofense altora,mi-am vazut de treaba mea si n-am avut nicio problema....si din cauza ca nu am fost atent la chat imi dai warn,din 3 admini de pe server trebuia sa pice pe mine domne ca fusesera toate bune si frumoase pana acum.Sa fim rationali,cum poti sa fi si atent la joc,si atent la chat?E aproape imposibil...dar semizeii cred exact contrariul a ceea ce spun eu...chiar ma depaseste aceasta bataie de joc si imi pare rau pentru ce se intampla.
Daca tu ai fi jucat mai mult pe server,ai fi vazut ce fel de om sunt si cum ma comport,si iti spun eu ca aceste lucruri ar fi fost evitabile,insa cand tu stai numai pe war3 si intri o data pe saptamana pe war4 sa vezi ce fac "micii sclavi,bataia de joc a tuturor",te asigur ca nu ai de unde sa stii.OK raman cu acest warn insa astept si parerea celorlalti owneri,sa vedem daca se va face dreptate si daca chiar merit pe deplin acest lucru.
Multumesc si sper ca nu vei lua acest reply in nume de rau,vreau doar sa iti indrept privirea asupra a ce se intampla pe server.
Va salut.
REPET-astept parerile si celorlalti owneri

L.E
Quote:
Munca ? Ai muncit pt un admin ?
Imi bat joc din cauza unora ca tine,fiindca nu stii cum e sa stai si sa primesti comenzi de la unul si de la altul,tu stii doar sa vorbesti...macar de ai vorbi ceva bun si folositor

0 0

Back to top
Semaca1

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-08-2010, 20:51:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa se vorbeste, ba ? Ma faci pe mine mucos ? Esti vai de capul tau daca faci asa ceva. Inseamna ca nu stii sa respecti. Si daca nu stii sa respecti, ce cauti ca admin ?
Ma doare in spate ca am luat gag. Dar sa imi dea ban pt greselile altora ?!
Esti admin ?! Te conformezi, bai baiatule! Daca nu, poti sa renunti !

0 0

Back to top
hNs # gen0-

[Mentally Stable]

(since 28-09-2014 06:35)

Votes: 8

Post Posted: 30-08-2010, 20:58:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu innebunesc cand ii aud pe astia cu respect - ...bai frate respect pe cine merita nu pe unii "mucosi" de 13 ani - .... si cand ii vezi vorbind de parca au aceeasi varsta ... ce sa mai....imi doresc sa fiu fata in fata cu el si sa aplic vorbele din semnatura lui zuke....bai prunc (ma iau si eu dupa richi) ai obtinut ce ai vrut de ceee mai posteezi aici maa?-
si mie tot nu mi s'a raspuns la intrebare... <69> e orange extreme?

dnd...doar PsychoBoT
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 30-08-2010, 21:01:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Semaca1 wrote:
Munca ? Ai muncit pt un admin ? -

-Punete in postura lui, ai renunta? gadestete limpede si curat ! , Nu ce ai u in cap "tom & jerry"
-Oare ? gandestete , sa ajunga pana aicea nu este o munca? Cum nu a muncit ma ? mai uitate un pic prin lista celorlalti admini, si dupa trage o fuga si in lista lui Pazuzu sa vezi cat a muncit !
-Nu`si bate joc. ! Ca sa ajungi unde a ajuns el , este cv deosebit, si prea valoros ca sa iti bati joc, mai deschide ochii , mai gandestete ce ai zis .

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 30-08-2010, 21:07:59; edited 2 times in total
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 30-08-2010, 21:04:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pazuzu tu nu intelegi de ce ai luat warn?
1) nu ai luat warn numai de la derek.(eu am intrebat pe owners page ce decizie sa luam pentru ca nu voiam sa decid de unul singur postul acesta, fiind prea multi admini implicati)
2) nu poti sa spui ca nu ati vazut 2 metri de limbaj cand prima chestie de a zis-o semaca s-a remarcat instant.

daca nu vrei sa intelegi de ce ai luat warnul imi pare rau pentru tine. nu ai luat numai tu warn a luat si ganja care era pe server, orange si-a luat avertisment verbal pentru ca are foarte multi ani in comunitatea asta, el nu a muncit 3 luni ci ani intregi, imi pare rau ca tu consideri ca este normal ca ala sa vorbeasca in halul asta si sa scape nepedepsit, iar celalalat care isi iese din pepeni din cauza acelui limbaj sa si-o fure. Cat despre cum ti-o furi de la playeri este gresala ta, daca un player te ia peste picior sau te simti ofensat de ce iti zice ceva dispui de comenzi si esti acoperit de regulament pana la ban permanent in functie de gravitatea situatiei. in cazul de fata dadeai un gag (cu toate ca era indicat un ban pe timp) lui extasy nu mai iesea discutia asta, intelege un lucru limbajul vulgar nu este tolerat sub nici o forma pe server, treaba ta ca admin este sa le asiguri celorlalti jucatori un joc linistit.

0 0

Back to top
Semaca1

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-08-2010, 21:07:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@hNs # gen0-: te-ai bagat ca musca... Prunc sa ii spui cui oi vrea tu, nu mie. 13 ani? Arata-mi mie MACAR UN COPIL de 13 ani din ziua de azi, jucator de cs, capabil sa scrie ca mine. Dupa ce te-ai bagat fara rost, sa mai jignesti si tu un pic, te crezi si interesant.
Iti recomand sa stai in banca ta !
Va credeti "oameni mari", dar nu stiti sa judecati caracterele, astfel ca mucos esti tu.
Deci exact ca un papa - lapte te-ai bagat si tu, ca sa ii iei apararea "colegului de breasla".
Daca vrei sa respecti, respecti pe oricine ba amaratule. Daca vrei sa fii respectat, respecta indiferent de varsta.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

Post Posted: 30-08-2010, 21:11:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
intelege un lucru limbajul vulgar nu este tolerat sub nici o forma pe server, treaba ta ca admin este sa le asiguri celorlalti jucatori un joc linistit.
Aici te-as ruga sa generalizezi.E grav ca de la asa o prostie se ajunge aici...in fine raman cu warn dar va asigur ca, cu prima ocazie in care semaca va calca stramb,va fi pedepsit aspru(si nu vreau sa va ganditi ca e razbunare),pentru comportamentul si limbajul pe care le are pe server,Cam atat am avut de spus,imi pare rau ca ne intalnim numai in ipostaze de'astea "perfecte",ar fi bine sa ne intalnim mai des,consider serverul asta un loc de destresare,dar cand apar 2-3 gen Seamaca,mDa,s.a.m.d....deja devine stres.
Va salut.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 30 August 2010 19:29

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 29-11-2024, 19:47:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x