User
Pass
2FA

Reclamatie + Cerere Unban
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1602
NUBBY

[Dark Demon]

Status: Offline
(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 01-09-2010, 20:47:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asai qm zice VM

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LSR

[Mentally Stable]

(since 16-05-2011 17:36)

Votes: 6

Post Posted: 02-09-2010, 08:29:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neata,

In primul rand, ChRySsa, imi cer scuze pentru ce s-a intamplat...din pacate, mai sunt si astfel de oameni printre noi, care nu au respect de sine.

Intr-adevar, nu este prima data cand manyack greseste, si cred ca nu o sa fie nici ultima, asa ca pana voi reusi sa discut cu colegul meu, Mishu', ii voi scoate adminul. Dupa ce voi discuta cu Mishu', si vom lua o decizie (din punctul meu de vedere nu va mai face parte din echipa noastra), revin pe forum sa va anunt.

Fac apel la toti administratorii(orice grad), nu uitati, suntem admini pentru a face ca jocul pe server sa fie cat mai placut, playerii sa se simta cat mai bine, pentru a reveni. Trebuie sa stim regulamentul mai bine ca orice player!!!Comenzile pe care le avem la dispozitie, pentru asta sunt facute, sa nu trebuiasca sa intram in altercatii cu playeri, sa nu trebuiasca sa le aducem injurii........ci cu usurinta sa rezolvam problemele.Cu obiectivitate si seriozitate nu cred ca ar trebui sa fie probleme.

Un admin care se respecta este in acelasi timp un om care se respecta, si daca intr-un simplu joc ajunge sa aduca injurii(in cazul de fata unei fete), sa ia niste decizii care nu isi iau rostul.....inseamna ca in viata de zi trebuie sa avem mare grija cu un astfel de om langa noi(nu fac referire la manyack, ci la oricare dintre noi).

Inca odata imi cer scuze pentru ce s-a intamplat si sper sa ne vedem pe server ChRySsa -

Cu stima,
LSR

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Himera

[Ga!a]

(since 11-12-2020 21:02)

Votes: 42

Post Posted: 03-09-2010, 13:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e ca multi dintre voi va faceti de cap pe sv.

Ex : Dati de mai mult ori la vot harti, ca sa iasa harta care va place voua
Schimbati fara vot
Va luati in gura cu jucatorii
Daca pe cineva care a avut cod si l-ati prins codat se da banip si *** de ficare data cand il prindeti pe sv.

Iar " Rush " , nu ai cum sa ii ceri la rund da 2 min sa nu faca rush 1 min este foarte exagerat. In 59 de sec nu apuca sa puna bmb.
Eventual mareste timpul la runda la 3 min si atunci poti sa ceri asta, nsth ce fel de regula e asta si cine a inventat-o.

Incercati sa fiti mai maturi in adminare, banurile sa le dati cu dovezi, si oricat de mult va agaseaza un jucator sa va faceti datoria de admin.

Salve

I must not Fear ...
Fear is the mind killer ...
I will face my Fear ...
I will let pass through me ...
When the Fear is gone ...
Then will be nothing ...
Only i will remain !!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-03-2025, 01:24:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x