User
Pass
2FA

Reclamatie Fearless

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1252
BarNNey

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-09-2010 19:19)

Votes: 2

Post Posted: 06-09-2010, 12:16:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau: JunkMan
- Numele adminului reclamat: Fearless
- Harta, ora si data faptei reclamate: de_inferno, 13:05, 06:09.2010...pai eram pe server jucam linistit...si pe chat spunea un coechipier de-al lui k mai are 1hp...l-am luat si apoi mia zis "azi te las sa joci adytza k sunt binedispus" si eu iam raspuns "ma lasa eM si D3rek sa joc cu orice nick in afara de adytza" si mia dat *** de vreo 4 ori Dosent Matter

- Motivul / Regula incalcata: *** degeaba
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola:

*SPEC* Fearless : azi te las sa joci Adytza ca-s bine dispus
*SPEC* Fearless : -
*DEAD* WaNTeD : /top15
ADy ViDic. killed DENIS with deagle
______ TonnY MotanuL _______ killed ADy ViDic. with m4a1
*DEAD* porcu : /retry
*DEAD* porcu : /reset
Week connected
JunkMan : nu e nevoie sa ma lasi tu...ma lasa em si derek

JunkMan : -

n00b killed miha_head_shot with ak47
ADMIN Fearless: *** JunkMan
JunkMan : I'm too retarded for this game.
*SPEC* Fearless : uite ca e nevoie

*SPEC* Fearless : sa te las eu

*SPEC* Fearless : daca ai gura mare pa

IoNuT killed ______ TonnY MotanuL _______ with ak47
JunkMan dropped
JunkMan has left the game
JunkMan : I'm too retarded for this game.
Week is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* miha_head_shot : mda

JunkMan : nu am gura mare

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 06-09-2010, 12:28:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e treaba lui. Are ip dinamic, poate sa faca ce vrea. Dar ca adytzaa, niciodata...
Ti se pare ca din reply-ul asta ti se da drept de joc? -
2.Cat ai jucat pe BarNNEY ai zis acelasi lucru ca te-a lasat eM sa joci cu nickul asta,dar eM ti-a rezervat numele pentru ca habar nu avea ca erai tu.
Cand o sa sa scrie Lasati-l sa joace nu-i mai dati ***,ban etc,indiferent de nickul pe care il are,atunci ma conformez si o sa te las sa joci,dar pana atunci cat sunt eu pe server nu ai ce cauta. -

0 0

Back to top
BarNNey

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-09-2010, 12:33:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
e treaba lui. Are ip dinamic, poate sa faca ce vrea. Dar ca adytzaa, niciodata...
2.Cat ai jucat pe BarNNEY ai zis acelasi lucru ca te-a lasat eM sa joci cu nickul asta,dar eM ti-a rezervat numele pentru ca habar nu avea ca erai tu.
Cand o sa sa scrie Lasati-l sa joace nu-i mai dati ***,ban etc,indiferent de nickul pe care il are,atunci ma conformez si o sa te las sa joci,dar pana atunci cat sunt eu pe server nu ai ce cauta. -

Tu cand o sa aduci demo-urile sa le vada lumea atunci sami dai mie *** prietene - abia atunci sa mai comentezi ceva...nu veni tu cu abureli k a instalat fractu windowsu si alte chestii k nu te cred...asa cum nu ma crezi nici tu k nu am avut cod - ....nu mi-a dat nici richi nici alt admin *** si imi dai tu ca te crezi mare erou...vezi cu suferintele astea omule k nu dai niciun exemplu bun -

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 06-09-2010, 12:41:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BarNNey wrote:
Tw wrote:

Tu cand o sa aduci demo-urile sa le vada lumea atunci sami dai mie *** prietene - abia atunci sa mai comentezi ceva...nu veni tu cu abureli k a instalat fractu windowsu si alte chestii k nu te cred...asa cum nu ma crezi nici tu k nu am avut cod - ....nu mi-a dat nici richi nici alt admin *** si imi dai tu ca te crezi mare erou...vezi cu suferintele astea omule k nu dai niciun exemplu bun -

Amice daca nu faceai topicul ala prostesc,demo-urile erau postate de atunci,dar ai vrut tu sa fii destept pentru 1 zi si ai intalnit altii cu mult mai destepti ca tine.
Ti-am zis si in acel topic,vad ca ai capacitatea scazuta de a asimila informatiile si de a le stoca in cerebel,ca e norocul tau ca s-au dus demo-urile si ramane la decizia Ownerilor daca vei avea drept de joc sau nu.
Cum nu s-a postat nimic in acest scop,am tot dreptul sa te banez.
-
Daca Richi si alti admini nu ti-au dat ban,asta nu inseamna ca nu aveau dreptul de a face asta,ci doar au sfidat decizia ownerilor.

@Cat despre windows,inainte de a face comentarii incearca urmatoarele:
Instaleaza Fm2009 si cand vei incerca sa intri pe executabil iti da urmatoare eroare:"Failed to set up graphics system"
Pentru asta trebuie:DirectX SDK(ultima versiune de directX),care are cc 500 MB si se gaseste doar pe site-ul de la microsoft.
Si Netframework 3.0,care se gaseste tot pe site-ul de la microsoft.
Daca avea un spy-ware care imi bloca accesul la orice site de Antivirus si la site-ul de la microsoft,unica solutie era reinstalul.

Asta ti se pare tie minciuna amice?,daca da esti bolnav.

0 0

Back to top
BarNNey

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-09-2010, 12:59:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Asta ti se pare tie minciuna amice?,daca da esti bolnav.

Bolnav esti tu amice de cand ai zis k m-ai prins cu cod...nu m-ai prins cu nimic ma poate doar in imaginatia ta m-ai prins...daca ma prindeai cu adevarat iti ziceam urmatoarele cuvinte ma jur: "bravo maestre m-ai prins cu cod esti bun si eu fraier k am jucat cu cod" ,dar la mintea ta aia la 22 de ani care degeaba o ai in cazul asta Dosent Matter ....trebuie sa stai sa gandesti putin si sa zici "ma asta a muncit pentru serverul asta si a luat Champ cu greu...nu inteleg ce rost ar fi avut sa joace cu cod cand putea sa i se faca poze oricand" ...deci in concluzie bolnavul dintre noi doi esti tu nu eu -

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 06-09-2010, 14:34:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asteptati un raspuns, diseara.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 06 September 2010 12:33

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 30-04-2025, 15:42:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password