User
Pass
2FA

crazystile

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1039
janta

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-09-2010 09:59)

Votes: 4

Post Posted: 08-09-2010, 23:15:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: janta
ip variabil

cererea mea de unban unde am scris ce sa intamplat
http://forum.wow-freakz.com/view-post-711035.html?#711035

Am primit ban pentru ca nu stie sa se uite la poze, le'am trimis sub diferite forme AU FOST SALVATE, adevarat ca au dat si eroare de cateva ori, dar am dat si photo sharing.
Nu as fi facut reclamatie daca nu imi dadea distroy in momentul in care vorbeam cu RDS, care m'a intrebat dc am luat ban i'am cerut id pentru ca vroiam sa vorbesc cu el, deci un om mai destept decat crazystile cu toate ca stia ca eu am luat ban si cine sunt (pentru ca i'am spus), a intervenit crazystile adminul "profesionist" care dupa lungi cercetari si'a dat seama ca eu sunt cu alt nick. Nu pentru ca eu am spus cine sunt si deja vorbeam cu RDS, ci pentru ca a descoperit el cumva si a stiut ca trebuie sa imi dea Distroy pentru ca sunt codat. Cine ma stie de cand am jucat prima oara aici, stie ca nu folosesc coduri si nu am folosit, JOC DE PLACERE - dar unii au talentul asta de a te face sa nu mai ai kef sa joci pe un server pe care JOC DE PLACERE DE MULT TIMP.
Am intrat inapoi sa intreb cine mia dat ban si iar vorbeam cu RDS si iar am primit distroy.
DACA NU ESTI CAPABIL DE A FI ADMIN, mai bine lasa'te amigo.
Pozele au fost trimise , au fost vazute pe photosharing, ma tinut jumatate de ora sa ii arat pozele - nu totdeauna am timp sa stau jumatate de ora pentru a trimite cateva poze- apoi mai cere si photo shack. Nu esti capabil sa te uiti la niste poze. Normal ca daca dupa juma de ora nu merge creierasul tau am zis "ti le trimit un pic mai tarziu sau le postez pe forum sau le trimit altcuiva" dar asta nu iti da dreptul sa faci abuz de admin.

Sti ce doare cel mai tare.. ca mai presus de poze.. te uiti la cineva cum joaca si iti dai semana daca chiar are ceva: aim se vede rapid, wall si sunet se pot confunda, dar dupa stilul de joc poti sa iti dai seama daca merita efortul de a face poze sau nu ! Nu stie sa urmareasca un jucator !!

SI UITE ASA UN AMATOR DE ADMIN TE FACE SA PIERZI CAM 2-3 ORE POSTAND, INSTALAND JOCUL SI TRIMITAND POZE, timp care as fi preferat sa joc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CrazyStyle

[why so serious?]

(since 12-04-2016 00:07)

Votes: 5

Post Posted: 08-09-2010, 23:23:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am raspuns aici la tot. nu are rost sa imi mai bat capul, pentru orice fel de nelamurire va rog sa ma intrebati -
0 0

Back to top
janta

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-09-2010, 23:26:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu prea ai raspuns la nimic.. practic.. aberatii !
0 0

Back to top
CrazyStyle

[why so serious?]

Post Posted: 08-09-2010, 23:30:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma esti criminal=)). Cum frate aberatii? Incerc sa fiu serios dar nu mai pot:))
Explica-mi tu mie punct cu punct fiecare chestie la care am aberat, cat de marunta.
Am cam zis tot acolo, tu nu prea pricepi. Vrei sa-ti desenez? Nu are rost sa-ti mai fac o compunere tie ca si asa nu intelegi nimic.
Rog owner-ii sau orice alt admin, care mai are nelamuriri sa ma intrebe. NU TU!

0 0

Back to top
janta

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-09-2010, 11:19:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate ca nu e prea corect ce ai facut ha?

http://img205.imageshack.us/g/0000001rh.jpg/

Doar pt ca injura ii dai distroy.. URAT! Eu stiu ca se da gag/ kick/ ban ..
Asta doar ca sa se vada ca abuzezi de admin.. Chiar daca te injura omu si te face codat nu trb sa ii dai distroy, ca pana la urma aveai un scor fain si dadeai prin perete..

0 0

Back to top
rkoNobody

[Creep]

(since 01-09-2011 13:46)

Votes: 11

Post Posted: 09-09-2010, 11:22:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Amigo" ... janta ... prietene... Ai luat ban ramai cu banu si faci cerere de unban...postezi pozele daca nu au fost "acceptate" de admin si cu asta basta. Nu esti mai presus decat regulile ca ai ip dinamic...intri pe sv si vb cu un alt admin decat cel care te'a banat. Ai avut noroc ca ti'a dat doar destroy...sincer daca eram in locu lu crazy eu banam toata clasa si inainte informam pe cei care iau ban in momentul respectiv sa posteze pe forum ca au luat ban/sa ii dea acc la id'ul de mess si scotea banurile respective.

PANA NU IEI UNBAN NU INTRI PE SV CAT MAI AI BAN DACA NU ... O SA FIE NASPA ... NU AVERTIZEZ, asta e valabil si pt cine mai ia ban de acuma si citeste asta:|

Iar faza cu ...injuraturile e simplu ban pt injuratura e maxim de 120 de minute. Poti reinstala cs'ul cel mai greu un 30 de minute...cred ca se intelege aluzia nu? Oh e gresit da era nervos...iar tu daca mai cauti pe sv o incurci

Death touches everybody if u trust one each other.So take my advice and

Last edited by rkoNobody on 09-09-2010, 12:05:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
janta

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-09-2010, 11:56:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Habar nu ai nici tu de capu tau !!
0 0

Back to top
rkoNobody

[Creep]

(since 01-09-2011 13:46)

Votes: 11

Post Posted: 09-09-2010, 12:08:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa clarific...pana nu iei unban nu calci pe sv...pana nu se inchide cererea ta de unban si cu verdictu "datii unban" sau ceva asemanator

Death touches everybody if u trust one each other.So take my advice and

0 0

Back to top
CrazyStyle

[why so serious?]

Post Posted: 09-09-2010, 13:10:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

janta janta deci de astea faci? Eu aseara te-am lasat sa joci pe server ca am considerat ca odata ce ai dat pozele e ca si unban k si asa ai ip dinamic dar daca tu cauti nod in papura si esti tu atent la tot ce fac eu se cam schima problema. Si sa stii ca nu accept injuraturi in halu ala, sa ma faca codat se intampla sa nu le dau nimic, dar daca ma injura se schimba problema.
0 0

Back to top
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

(since 18-12-2010 21:55)

Votes: 19

Post Posted: 09-09-2010, 13:43:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in acest caz a procedat corect , nu a primit pozele ban . janta puteai sa vii frumos si sa pui pozele pe forum si ti se dadea unban daca erau in regula. asta poti sa faci si acum la cererea de unban , pune acolo pozele.

reclamatia este nefondata

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rKoPac, 09 September 2010 11:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-08-2025, 14:49:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password