Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
cerere unban
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
janta
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 09-09-2010 09:59)
,
Topics: 11
Votes
: 4
Posted: 08-09-2010, 22:27:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
DECI.. NICK: JANTA
AM LUAT BAN PT CA AM ARATAT POZELE DE CATEVA ORI PE MESS LUI "CRAZYSTYLE" SAU CUM O FI. UN ADMIN AMATOR !! UITATI POZELE !! conversatia nu o am in arhiva ca as fi aratat cat de priceput este omu' !! M-a tinut jumatate de ora .. pana m'am plictisit ! Nu as fi zis nimic daca nu se intampla si celelalte:
- APOI AM JUCAT CU NICK: GICAPOPICA - AM LUAT DISTROY IN TIMP CE VORBEAM CU <RKO>RDS.
- AM INTRAT CU NICK: MIEZU SA INTREB
DC
AM LUAT DISTROY , AM PRIMIT DIN NOU !!
MI SE PARE MIE SAU CEVA NU ESTE IN REGULA AICI.
AM FOST ADMIN CU NICK: JANTA PE RKO.FREAKZ.RO , CUNOSC ADMINII , DAR NUSH
DC
APAR "PROFESIONISTI" DINASTIA CARE NU STIU SA SE UITE NICI LA POZE ..
Un sfat: Nu adunati pustanii sa fie admini, vedeti ce se intampla?
Pozele ( sa nu uitam de ele):
http://img543.imageshack.us/g/dehaosaztec0000.png/
Zi-mi si acum... "mai dami'le odata.., dai foto sharing, mai trimite poza 5 si 8 inca odata, in poza x ai wall ca se vede, etc "
Un "admin priceput" poate sa te faca sa nu mai joci pe un server bun. - Imi place serverul asta.. ca altfel nu ma mai chinuiam cu copilasi !!
Multumesc ,
Janta
Posturi unite automat, 08-09-2010, 23:27:06
mersi.. trb sa intalez din nou jocu pt ca esti tu "priceput", maestre !!
0
0
Back to top
CrazyStyle
[why so serious?]
(since 12-04-2016 00:07)
,
Topics: 34
Votes
: 5
Posted: 08-09-2010, 22:29:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ai
aici
si discutia de pe mess, cel putin ce ai zis la final.
Si acum sa-ti explic ca tot vad ca esti asa destept. Odata ce nu mergeau pe mess pozele in nici un mod, decat prima poza, ti-am dat link de la image shack sa le postezi acolo. Daca nu aveai chef e problema ta. Ti-am zis k te astept p forum cu cerere d unabn knd iti vine tie chefu. Iar azi cand te-am vazut din nou era logic sa-ti dau ban pentru ca nu mi-ai dat pozele + destroy.
Si apropo de ce mai zici tu pe acolo nu retin sa fi avut tu admin, si am o oarecare vechime dar asta nu e important.
0
0
Back to top
janta
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 08-09-2010, 22:51:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Ai putea sa postezi discutia intreaga de pe mess.. ca suna interesant ! ti leam trimis de vreo 3 ori pozele .. adevarat ca a dat si eroare.. dar ai primit cateva sigur.
Am acceptat si photo sharing si acolo chiar ca se vad, dar probabil nu esti capabil sa iti dai seama ce este un wall.
2. De ce te'ai bagat in discutia mea cu RDS ca pe el il stiu de mult timp si chiar ma intrebat de ban-ul pe care l'am primit azi.
Crezi ca u esti atat de destept incat eu daca nu zic cine is tu iti dai seama? Eu i'am spus lui RDS cine sunt si aveam de discutat cu el..ca sa nu se ajunga la asa ceva. Puteam sa joc linistit daca nu ziceam ca sunt tot eu.
Faptele dovedesc ca NU ESTI BUN DE ADMIN.
Apropo.. arata toata discutia de pe mess
.
Posturi unite automat, 08-09-2010, 23:51:46
SI ai salvat pozele, poate nu toate ca ti leam trimis de mai multe ori.. dar cateva tot nu se repetau ! lol..
Tare inteligent te crezi amigo. Daca nu ziceam eu lui RDS cine sunt iti dadeai tu seama, dar ai descoperit tu nu stiu cum ca eu sunt si mai prins.. POATE EU VORBEAM CU CINEVA SI AM ZIS CINE SUNT.. ma gandeam ca te duce capu sa nu dai distroy in timp ce vorbesc cu un superior.
0
0
Back to top
CrazyStyle
[why so serious?]
,
Votes
Posted: 08-09-2010, 23:04:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ma faci sa rad.
1. Nu am toata discutia, am pozat ce era esential, dar as fi curios cat poti minti. Hai ca iti aduc aminte tot. Prima data mi le-ai trimis p toate de odata si a dat eroare. A doua oara mi le-ai trimis separat si mi-a dat eroare la primele doua si astfel le-am revocat pe toate ca nu avea sens si ti-am zis sa mi le trimiti prin photo sharing iar acolo doar prima se vedea, iar celelalte erau gri toate si nu se intelegea absolut nimic dupa care ti-am dat image shack si nu ai mai avut tu chef.
2. Nici macar nu am obs knd ai zis cine esti, am verificat ip dragutza, rds doar m-a informat (ma scuzi k te-am deranjat din discutia ta cu un "superior"
). N-am ce sa fac dak voi aveti ip dinamic, dak ti-as fi dat pe clasa mai dadeam la N player-i ban.
Gandeste putin logic dak nu iti e greu, ce rost avea sa iti mai dau ban daca aveam poze. Stii macar de ce te-am intrebat de poza 0005 si 0008?
Pentru ca, vazand ca nu am sanse sa le iau pe toate am zis macar sa vad cate una din fiecare serie ( la comanda amx_ss se fac cate 3 poze deodata) 0001 o aveam deja. Crezi ca eu nu vroiam sa scap mai repede? Putin imi pasa mie daca erai codat sau nu, ori cu tn ori fara pe server tot una imi era. Cum naiba ai mai fost tu admin nu pricep nici macar nu ai nimerit din prima unde sa faci cerere de unban.
0
0
Back to top
janta
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 08-09-2010, 23:37:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
m'am uitat si eu pe conversatia aia.. daca nu ai inchiso pana sa faci prt scrn dc nu ai dat mai mare? ca s'ar fi vazut "received image xxxxxx1" "received image xxxxxxx2"
si pe photosharing se vede nu are cum sa se vada 1 si restul nu.. si coincidenta ca nu le'am dat in aceeasi oridine.. daca tot zici ca sa trimis prima , sa trimis primia, sa vazut prima..
au fost trimise in ordine aleatoare !! la sharing am inceput cu ultima si la trimiteri pe bucata am trimis de 2 ori aleatoriu !!
Posturi unite automat, 09-09-2010, 00:37:13
apropo.. rds este superiorul tau cu care discutam .. nu imi este mie superior!! pentru ca eu nu sunt in clasele de admini !!! u esti un admin mic si p***t
scz. "habarnist"
0
0
Back to top
CrazyStyle
[why so serious?]
,
Votes
Posted: 08-09-2010, 23:48:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Deci sa clarific ceva. Daca mai continui cu jigniri nu o sa mai calci pe server cat sunt eu admin cat de curat ai fi tu.
Iti mai explic odata, dar asta e ultima oara.
La photo sharing doar prima se vedea, daca nu crezi e problema ta, celellate erau gri. (REPET! nu am de ce sa mint, chiar crezi k tineam asa de mult sa iti dau tie ban?)
Am facut print screen doar la ceea ce mi-a trebuit mie pentru a dovedi motivul pentru care ti-am dat ban! Ce rost avea sa fac print la pozele la care erau eroare....ca prea mare discutie nu a fost intre noi inainte. Tu chiar crezi k te mai puneam sa pui pozele pe imageshack degeaba daca le aveam? Printul nu este facut de acum de cand ai facut tu cererea ci de atunci, ia trage o privire pe la banuri date de admin, si ai sa te prinzi....cred
Asa si daca imi e superior ce? Ar fi trebuit sa nu iti dau ban pentru ca vb tu cu el?
Last post here pana la raspunsul unui owner
0
0
Back to top
rKoPac
[Rko.FreaKz.Ro Owner]
(since 18-12-2010 21:55)
,
Topics: 18
Votes
: 19
Posted: 09-09-2010, 13:40:51
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ce-s cu atatea reclamatii si cereri de unban .. problema e simpla , crazy ai vazut pozele pana in ziua de azi ? indiferent de forma de transmitere , pe mess , pe skype sau pe site-uri, s-au vazut pozele sau nu ? daca s-au vazut si sunt curate si nemodificate unban , altfel ramane cu ban.
LE: crazy vezi pozele si lasa-i un raspuns final.
0
0
Back to top
CrazyStyle
[why so serious?]
,
Votes
Posted: 09-09-2010, 15:27:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
I l-am dat dar in mod mai indirect, l-am lasat sa joace pe server.
E clean, POATE JUCA!
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
rKoPac
, 09 September 2010 15:57
Freakz Forum Index
->
Trash Bin