Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
ultima dovada in cazul "Daca ai admin, poti face orice&
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war4.freakz.ro
->
Unban Requests + Complaints
Author
Semaca1
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 04-10-2010 18:19)
,
Topics: 12
Votes
: 5
Posted: 28-09-2010, 23:44:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Jucam noi counter ca nebunii la ora 12 si... incepe unul sa se arate.
Nume: Jupanas.no1 (Semaca, sa nu cumva sa se creada ca mai sunt altii care fac reclamatii aiurea)
IP: 89.47.240.235
Motiv: caterinca.la.adresa.adminului
Durata banului: 10 minute.
Admin: |Kenwello|
Ora si data: 00:23:30, 29 September 2010
Harta: awp_india2
Mare admin |Kenwello| mi-a dat ban pt motivul mai sus scris. Am cautat-o stiu, dar stati sa vedeti partea interesanta.
|Kenwello| intra "sub acoperire" si incepe sa isi puna numele "jupan.nr1", cu adminul jupanu*** de fata (fatza, nu fatā, cu toate ca asa s-a comportat in seara asta jupanache-al nostru. ca cica numai el are voie cu numele asta. si culmea, nu era exact numele lui).
Si cum mie imi place sa fac viata grea adminilor, mi-am schimbat si eu numele in "Jupan.no1". Dar de unde... dupa numeroase schimbari de nick, se decide sa imi dea kick. Il intreb daca e nesimtit si de ce mi-a dat kick... primesc gag. Ma ameninta ca ma tine in kick-uri, i-am zis ca vreau sa o vad si pe asta, primesc iar kick.
Dupa ce adminul |Kenwello| a incercat sa ii "imite" si pe twister si fearless, s-a decis sa isi arate adevarata fata, "activandu-si" adminul. Bravo lui, o fi "muncit" ca sa il obtina.
Dupa ce imi schimba numele il "cap.de.tabla" (tr sa recunosc, e un nick tare amuzant, nu stiu cum de s-a gandit la el), imi bag si eu alt nick, il intreb pe jupanu*** daca e bine, el zice ca da si pe urma iau ban pt caterinca la adresa adminilor. Si ce nu am mai inteles... toate numele care contin cuvantul "jupanu" sunt rezervate? Dar daca erau rezervate... eu le mai puteam folosi? Sa ma lamureasca cineva care nu gandeste ca mine, ca si cum as avea 13 ani (dar cine stie... poate am
).
E ban de 10 min, nu imi pasa ca l-am luat, dar care e chestia? Daca esti admin "sub acoperire" poti sa faci caterinca de alt admin ? Parca regulametul zice ca daca iti schimbi numele ai aceleasi drepturi ca orice jucator.
Nu mai pun parti din consola... si Kenwello, si jupanu*** stiu ce s-a intamplat.
P.S.: Am incercat sa ma linistesc, dar adminii nu ma lasa
Am incercat sa ma linistesc, dar adminii nu ma lasa
Respecta, ca sa fii respectat !
I reject your reality and substitute my own.
0
0
Back to top
jupanu***
[sef de trib]
(since 29-03-2013 21:25)
,
Topics: 26
Votes
: 9
Posted: 28-09-2010, 23:57:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ma semaca tu nu te opreste in a ma uimi ....
intra kenvello cu numele jupanu , ii schimb numele de cateva ori la care drept replica imi da "vrei sa te las fara acces?" i-am schimbat numele incontinuare si apoi el si-a pus numele tw!ster sa vada ce zic , i-am zis ca twister e scris cu "i" .. apoi si-a pus fearles care normal e cu 2 de
ss
...
in momentul ala tu te-ai deci sa faci caterinca de mn sa sa iti pui numele jupanu.nr1. ... ti l-am schimbat cam de 20 de ori dar nu ai incetat , ti-a zis kenvello sa incetezi dar tu nu , apoi ti-a dat kick , ti-ai pus acelas nume si l-ai intrebat daca e nesimtit , ti-am dat gag .. apoi iarasi acelas nume , ti-am dat kick apoi ai revenit si m0-ai intrebat daca iti dau ban ptr retry intr-un mod sarcastic ... ti-am rasp ca nu ptr ca e kick dar ai continuat cu numele apoi ti-a dat kenvello 10 mn ban pentru ca ma deranjai cu numele ... nu vad care e greseala
l.e daca se dovedeste a fi reclamatie fara rost ceea ce zic eu ca este .... astept si ceea ce ti-a promis der3k sa vedem cum se tine de cuv:)
semaca una e sa ai nume ca al meu sau asemanator si una sa iti schimbi numele doar sa faci mijto , sa iti schimbi numele in batjocora;)
Dacã lumea ar fi fost perfectã, atunci nici eu nu aº fi existat.
Last edited by
jupanu***
on 29-09-2010, 00:13:10; edited 1 time in total
0
0
Back to top
|Kenwello|
[Ken]
(since 12-07-2017 23:12)
,
Topics: 47
Votes
: 19
Posted: 29-09-2010, 00:08:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Semaca eu glumeam cu jupanu a il duce in eroare sa vdedem ce face si cum proceda.
In schimba ai iceput si tu cu nick-urii aberante te-am lasat jupanu iti schimba numele non-stop u nu vroiai sa incetezi te-am avertizat o data de 2 ori dar u sa incetezi pace , ti-am dat kick iar ai intrat tot cu aberatii cu nick-urii jupanu_adminnr1_nottt si tot as ti-am zis iar sa temini cu arogante de genu si pana la urma ti-am dat un ban de 10 min. ca sa te potolesti.
@owneri daca credeti k am abuzat de anumite privilegi complet aiurea sau de ceea ce am facut imi asum avertizarea
Fi curajos.
0
0
Back to top
Semaca1
[Mentally Stable]
(since 04-10-2010 18:19)
,
Topics: 12
Votes
: 5
Posted: 29-09-2010, 00:11:43
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Te-am deranjat ???
Cu toate ca ma repet, toate numele ce contin cuvantul "jupanu" sunt rezervate ??? Rezerva-ti ma baiatule 700 de nickuri si pe urma nu o sa le mai foloseasca altii. Pana atunci, daca nu e obscen, nu ai niciun drept sa imi schimbi tu numele. Poate ca m-am decis ca din seara asta sa folosesc numele "Jupan.no1". Ce, nu pot ?
jupanu*** wrote:
ma semaca tu nu te opreste in a ma uimi ....
intra kenvello cu numele jupanu , ii schimb numele de cateva ori la care drept replica imi da "vrei sa te las fara acces?" i-am schimbat numele incontinuare si apoi el si-a pus numele tw!ster sa vada ce zic , i-am zis ca twister e scris cu "i" .. apoi si-a pus fearles care normal e cu 2 de
ss
...
in momentul ala tu te-ai deci sa faci caterinca de mn sa sa iti pui numele jupanu.nr1. ... ti l-am schimbat cam de 20 de ori dar nu ai incetat , ti-a zis kenvello sa incetezi dar tu nu , apoi ti-a dat kick , ti-ai pus acelas nume si l-ai intrebat daca e nesimtit , ti-am dat gag .. apoi iarasi acelas nume , ti-am dat kick apoi ai revenit si m0-ai intrebat daca iti dau ban ptr retry intr-un mod sarcastic ... ti-am rasp ca nu ptr ca e kick dar ai continuat cu numele apoi ti-a dat kenvello 10 mn ban pentru ca ma deranjai cu numele ... nu vad care e greseala
l.e daca se dovedeste a fi reclamatie fara rost ceea ce zic eu ca este .... astept si ceea ce ti-a promis der3k sa vedem cum se tine de cuv:)
Posturi unite automat, 29-09-2010, 01:11:43
Si a procedat cuviincios? Daca cineva are nume asemanator cu al lui... nu are voie sa aiba nume asemanator cu al lui ?
|Kenwello| wrote:
Semaca eu glumeam cu jupanu a il duce in eroare sa vdedem ce face si cum proceda.
Am incercat sa ma linistesc, dar adminii nu ma lasa
Respecta, ca sa fii respectat !
I reject your reality and substitute my own.
0
0
Back to top
TwisTer
[GOOGLE SEARCHER]
(since 12-11-2024 09:55)
,
Topics: 147
Votes
: 231
Posted: 29-09-2010, 07:30:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
semaca ,durata banului se prelungeste cu 1000 de minute.
topic closed. daca mai vad alt post..ma supar urat.
urmatorul ban va fi de 100000 de minute.
0
0
Back to top
D3rek
[Green Gamer]
(since 27-06-2011 12:28)
,
Topics: 27
Votes
: 10
Posted: 29-09-2010, 08:00:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ca o completare, esti la fel cum erai si cum vei fi de acum inainte.
te-ai gandit tu sa faci ce face ala, ca sa faci tu pe desteptu', ca sa faci o reclamatie...
+1 twister
P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala.
Everything I'm not, made me everything I am
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
D3rek
, 29 September 2010 06:00
Freakz Forum Index
->
hidden stuff