User
Pass
2FA

Inca un mic efort .

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message910
kidrog
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-12-2011 00:55)

Votes: 4

Post Posted: 03-10-2010, 17:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, multumesc pt efortul depus , am recuperat cele 3 charuri pierdute.Am fost cam neglijent si nu am avut un antivirus bun. Am dat scan am scos toti visurii (keyloger,rootkit) , am schimbat parola si este mai complexa acum incluzand si cifre.

V-a rog frumos daca se poate inca un mic efort pt emblemele frost pierdute este tot ce ma intereseaza.
Am avut 47 embleme frost cand acountul a fost spart , a putut sa ia 2 primordiale (23 embleme e 1) si am ramas doar cu o emblema frost.

Am pierdut foarte mult cel putin o luna de joc :
http://img404.imageshack.us/img404/1393/shok.jpg

Acesta este un print cu "bags" acum 5-6 zile...nu am print sa arat ce aveam in back

http://img64.imageshack.us/img64/7742/ehlp.jpg

este print cu emblemele de acum 3-4 zile imediat dupa ce au trecut cd-urile am facut un icc 10 heroic si aveam dupa 47 de embleme.

Am recuperat cam 33% din munca depusa . Va rog daca se poate inclinati balanta spre 50% macar , am nevoie de acele embleme de frost.

PS: Multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Crashy
[Banned user]

Banned

(since 26-01-2011 21:38)

Votes: 29

Post Posted: 03-10-2010, 17:29:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contul tau nu este responsabilitatea serverului.
PS-->> Vezi ca iese fum din ce ai zis tu.
kidrog wrote:

V-a rog frumos

Te reprezinta romana.Romana nu este dusmanul tau.

Last edited by Crashy on 03-10-2010, 18:13:24; edited 2 times in total
0 0

Back to top
kidrog
[Banned user]

Banned

(since 12-12-2011 00:55)

Votes: 4

Post Posted: 03-10-2010, 17:42:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crashy wrote:
Contul tau nu este responsabilitatea serverului.

Freakz se respecta. Blizz se respecta . respectul este reciproc intre staff si playeri. Daca pe blizz poti recupere tot in urma unui hack , insemna ca mentalitatea ta lasa de dorit foarte mult si reprezinta un pas inapoi .
Da poate incepi si cu arogante move to blizz atunci. E uite ca si pe Freakz se poate si intreg stafful este pregatit sa iti ofere sprijin atunci cand esti in dificultate.

PS: mai lucreaza putin la atitudine , nimeni nu iti este dusman aici , daca postezi de dragu de a intra in polemica iti raspund scurt si la obiect :nu imi pierd timpul
Avertizari: 2

Reputatie: -0.2
Voturi: 16

Te reprezinta. Nu sunt aici sa intru in polemica cu tine. Nu castig nimica, decat timp pierdut. Doarece tu esti un carcotas .

Nu esti la emisiunea "CORECT" nu o sa primesti un premiu pentru greseala gramaticala facuta. Daca am gresti gramatical nu insemna ca ai dreptate pe tema POSTULUI . Nu esti aici sa indrepti greselise gramaticale cu POSTURI INUTILE

Nu o sa dau edit la nimic . Ce treaba are postul tau? este inutil . Ai CASTIGAT INCA UN AVERTISMENT . TOTAL 3.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 03-10-2010, 22:07:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu kidrog, pe blizz se face tot posibilul sa fii satisfacut pentru ca acolo platesti ca sa fii tratat asa. Aici nu platesti, abia am timpul necesar sa fac serverul sa mearga decent, nu am timp sa stau sa rezolv miniconflictele care apar pe ici pe colo

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 03 October 2010 20:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 12-02-2025, 19:57:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x