User
Pass
2FA

cerere unban
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3622
ftw

[hainumainnebunii]

Status: Offline
(since 23-06-2013 20:52)

Votes: 7

Post Posted: 03-10-2010, 02:26:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parerea mea e k merita permanent doar ia cerut pozele nu altcva si el incepe sa abereze p mess....nu e bine asa

She had a style,of her own,respectful and pure. I was sick in the head for her, and there wasn't a cure..
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lau_

[Mentally Stable]

(since 15-12-2011 22:23)

Votes: 4

Post Posted: 03-10-2010, 13:57:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta a fost discutia

da ce am zis rau primadata sa nu vb asa cu el? pai cum pot sa il iau cand imi zice asa ceva ? daca el e admin nu pot sa ii zic sa vina azi? am stat dupa el vreo 5 min pana a intrat pe mine

Cius.

0 0

Back to top
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

(since 05-02-2016 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 03-10-2010, 15:07:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lau_ wrote:
asta a fost discutia

da ce am zis rau primadata sa nu vb asa cu el? pai cum pot sa il iau cand imi zice asa ceva ? daca el e admin nu pot sa ii zic sa vina azi? am stat dupa el vreo 5 min pana a intrat pe mine

Cius.

ei ei si tu daca nu ai fi fost din prima pe mess si iti zic eu hai azi
nu te streseaza? adica calm... am si eu destule pe cap ...
nu ai unban sau ce ai? ca nu inteleg...
lasama sa imi fac treaba ... ti-am zis sa nu imi zici hai azi ca nu sunt eu robotelul tau favorit -
sau catelu ca sar la comanda..
oricum nici un om civilizat nu raspunde in halu ala cum ai raspuns tu...
si cred ca iti areti personaju dupa cum vb nu esti deloc civilizat...

Code:

0 0

Back to top
cathNO1

[Creep]

(since 24-12-2012 17:29)

Votes: 9

Post Posted: 03-10-2010, 16:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avand in vedere ca snap dorea pozele si nu sa socializeze consider relevanta discutia dintre ei si din moment ce pe langa poze a primit si niste injurii banul este justificat.
0 0

Back to top
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-10-2010, 18:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zimi si mie pe ce motiv ai dat banu? Din moment ce nu am avut nimik interesant in poze? Si nici nu am vb urat pe server.
Care este datoria ta de admin? sa faci ordine pe server sau sa ma educi tu pe mine pe mess ?
De ce ma amenti tu pe mine din moment ce nu am zis nimic rau la inceput...poate tu esti invatat sa iti zica lumea poftim domnu smecher pozele si sa ii iei de sus asa cum ai facut tu cu mine. Te-ai dus sa te plangi la ala ca si o fetitza "ma ala ma injurat pe mess da eu chiar is fraier pe serveu asta fa ceva sa il ardem pe smecher".Tu crezi ca ma intereseaza ce ai tu pe cap? Ti-am trimis pozele si atata tot nu trebe sa iti suport tie aroganta si sa incepi tu cu amenintari ca tu esti admin. Respecta si vei fi Respectat!!!

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 03-10-2010, 19:26:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lau_ wrote:
Zimi si mie pe ce motiv ai dat banu? Din moment ce nu am avut nimik interesant in poze? Si nici nu am vb urat pe server.
Care este datoria ta de admin? sa faci ordine pe server sau sa ma educi tu pe mine pe mess ?
De ce ma amenti tu pe mine din moment ce nu am zis nimic rau la inceput...poate tu esti invatat sa iti zica lumea poftim domnu smecher pozele si sa ii iei de sus asa cum ai facut tu cu mine. Te-ai dus sa te plangi la ala ca si o fetitza "ma ala ma injurat pe mess da eu chiar is fraier pe serveu asta fa ceva sa il ardem pe smecher".Tu crezi ca ma intereseaza ce ai tu pe cap? Ti-am trimis pozele si atata tot nu trebe sa iti suport tie aroganta si sa incepi tu cu amenintari ca tu esti admin. Respecta si vei fi Respectat!!!

Tu nu ai ce respecta copile ... ca la cum vorbesti nici pe tine nu te respecti ... mai taci si cauta un server unde poti injura si juca linistit ... daca imi ziceai mie replica aia pe mess , nu ma interesa ca esti owner pe restu serverelor de freakz aici nu mai jucai ... si asa imi vine greu sa cred ca joci cu mine pe server !!!

Du-te educate si poate vei avea ceva de castigat ca asa in afara de un pumn in nas mai devreme sau mai tarziu de la cineva nu ai ce castiga ...

0 0

Back to top
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-10-2010, 00:00:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire ce ai patit mai baiatule ce tot vb asa... ce vrei sa imi demonstrezi tu mie ca esti un baietel dur sau ce ca nu inteleg? Imi zici tu mie sa tac... pai daca vorbeai asa cu mine pe mess erai egal cu ala... imi interzici tu mie sa ma joc pe srv... suferi de admin sau ce ? Dute ma baiatule si te cearta si fa scenari cu pumni in gura cu alcineva. Ce tot dramatizezi aici problema asta ca am vb asa cu ala pe mess ? Si sa nu iti mai fie greu sa crezi ca o sa joc langa tine pe srv.
0 0

Back to top
SphinCS

[Creep]

(since 21-03-2012 13:51)

Votes: 6

Post Posted: 04-10-2010, 02:09:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf? wrote:
LAPD wrote:
DjRed wrote:
Invata sa vorbesti si dupa aia sa ceri unban! Eu tiam dat bau pentru 1000 de minute...... il rog pe snak sa posteze ceea ce iai scris pe mess cand iai dat pozele! Respecta si vei fi respectat! Vei astepta sa expire banul!

Discutia de pe mess nu are nici o legatura cu discutia din Cs parerea mea...

Subscriu. Nu mai implicati messengerul in jocul de cs !
Asta ar insemna sa dau cate 2-3 bann-uri pe zi celor care ma injura pe mess? wtf Raised eyebrow
Voi nu adminati Yahoo Messenger, ci war3.freakz.ro !

Lau posteaza ip`ul, iti dau eu unban.

Deja s-au pronuntat 2 owneri cu privire la acest ban... dar vroiam sa mai fac o mica adaugare relativ la ceva de dinainte....

wtf... de cand esti tu in masura sa scoti banuri in conditiile in care nu s-a luat o decizie? banurile se scot dupa ce se ia decizia.........

te rog sa te abtii pe viitor

0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 04-10-2010, 16:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai simtit tu nevoia in adancul sufletului tau, si a mintii tale de psiholog, sa comentezi ce am facut eu. Da i-am scos banu.

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 04-10-2010, 16:40:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf? wrote:
Ai simtit tu nevoia in adancul sufletului tau, si a mintii tale de psiholog, sa comentezi ce am facut eu. Da i-am scos banu.

ERA BEAT - - -

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

(since 05-02-2016 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 04-10-2010, 17:08:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lau_ wrote:

tu chiar crezi ca daca am admin sunt mai tare ? si mai smecher ca tine?
am mai multe indatoriri ca tine... eu odata injur imediat am reclamatie tu ce ai? un gag??!?!?!
sau un ban de 100?
normal ca ma plang ca suport zi de zi oameni ca tine... si nu eu am dat banul .. dar ai meritat.. si tu ca un om matur ar fi trebuit sa zici salut stai sa gasesc pozele...
dar daca eu te injuram oare... ai fi facut reclamatie? cred ca da....

sa inversam putin rolurile ..daca tu ai fi fost admin ce ai fi facut?... na hai lasama!
si nu te mai plange .... ai meritat ..

Code:

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 04-10-2010, 17:42:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A da, uitasem. Topic closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 04 October 2010 15:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 01-02-2025, 14:43:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x