User
Pass
2FA

Despre addonul "autobhop"

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Ce parere aveti de addonul "autobhop" (cititi mai jos ceea ce face)?
Eu sunt Pro addonului
72%
 72%  [ 8 ]
Eu sunt [color=green]Contra[/color] addonului
27%
 27%  [ 3 ]
Total Votes : 11

Author Message3680
lauroflorin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-12-2010 12:56)

Votes: 2

Post Posted: 17-10-2010, 12:24:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CITITI ASTA INTAI!
Cred ca postul asta trebuia facut mai demult, dar vad ca nimeni n-a indraznit, asa ca il fac eu.

Addonul autobhop trebuia sa fie un simplu addon care sa te faca sa sari incontinuu daca tii apasat space, ca un config de bunnyhop ( pe care il gasiti AICI, apropo, pentru toti cei care nu au asa ceva;
il salvati in folderul CSTRIKE, unde aveti cs-ul instalat, si-l denumiti "bhop.cfg"; ca sa il activati, trebuie sa scrieti in consola "exec bhop.cfg" si sa dati enter, nu-i asa greu).

Daca facea doar atat, eram fericit si jucam in pace, DEATHRUN. Dar pe server, daca faci autobhop, prinzi viteza, din ce in ce mai multa. Da, e amuzant o data, de doua ori, dar totusi, jucam pe un server de deathrun, nu de bhop.

DEATHRUN e conceptul prin care un terorist incearca sa-i opreasca pe counter-teroristi sa ajunga la el, folosindu-se de asa numitele butoane-ale-mortii(death-buttons). Astfel, atat teroristii, cat si counter-teroristii au nevoie de o strategie pentru asta. Viteza de la autobhop cu care treci de capcane nu e o astfel de strategie, ci mai degraba un capriciu al celor care nu se descurca altfel. Chiar daca unele harti au parti greu de trecut, sunt unii care reusesc si daca ei reusesc, ar trebui sa va faca sa incercati mai mult, si sa progresati.

In functie de rezultat, veti vedea ce vrea majoritatea si veti mai progresa cu serverul. Toti playerii/adminii au voie sa voteze o singura data. NU votati de mai multe ori, daca veti fi prinsi cu 2 accounturi veti lua ban pe forum; rezultatul va aparea peste 5 zile.

In orice caz, eu mi-am exprimat parerea(nu am facut cum spun destui playeri,nu dau nume: "Daca nu-ti place, pleaca pe alt server"), sunteti liberi sa o faceti si voi, in posturile urmatoare. Ganditi-va inainte sa votati, si happy BunnyRunning in continuare -!

Boing, Boing,
[pk]Goku

The statement below is false.
The statement above is true.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
aqlvin

[On Air with dJ Alvin]

(since 11-04-2013 13:45)

Votes: 6

Post Posted: 17-10-2010, 12:31:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am votat PRO pentru a ramane addonu', e fain cum e acum e fain cum a fost pana acum, lume e din ce in ce mai multa !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
lauroflorin

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-10-2010, 12:37:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa, ca prima oara ai zis ca ai votat Contra -

Edit: Scrie clar in chestionar: "Ce parere aveti de addon?"
1. Eu sunt Pro
2. Eu sunt Contra
Next time, citeste cu atentie :p

Last edited by lauroflorin on 17-10-2010, 13:01:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
aqlvin

[On Air with dJ Alvin]

(since 11-04-2013 13:45)

Votes: 6

Post Posted: 17-10-2010, 12:42:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am votat la chestionar pro, dar mam incurcat putin, am votat contra crezand ca asa ramanem cu addonu dar e invers . pune si tu o
Quote:
NOTA *

Daca vrei cu bhop voteaza Pro addon
Daca vrei fara bhop voteaza Contra addon

pune asta sa nu se incurce si alti !

0 0

Back to top
~*Fr3@cK1 Yo*~

[Mentally Stable]

(since 10-09-2012 13:03)

Post Posted: 17-10-2010, 13:10:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu Votez PRO.
0 0

Back to top
Stalone
[Banned user]

Banned

(since 21-12-2010 01:15)

Votes: 8

Post Posted: 17-10-2010, 14:32:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO

Uploaded with ImageShack.us
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 17-10-2010, 14:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra
0 0

Back to top
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 17-10-2010, 15:17:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro addonsului !

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
DarkProph3t

[iFloRiN]

(since 18-12-2012 11:13)

Votes: 5

Post Posted: 17-10-2010, 15:23:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO

Act like a MOBSTER, think like a DON

0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 17-10-2010, 17:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bãi goku scz cã zic dar nu prea ai vreo treabã cu ce ține legat de server poate doar cu joaca, se scrie addons nu addon din câte știu eu... Și sunt pro sã rãmânã !!

Deci fiți atenți ce zic, o sã fac într-o zi 2 filmãri, una pe dr cu autobhop cu viteza asta mare fãrã cfg sã vedeți cum o sã joc și una fãrã autobhop dar cu cfg sã vedeți cã e mai simplu. Oare de ce e mai simplu cu cfg și nu cu autobhop? La cfg nu ai o vitezã imensã, imediat te opresti când e groapã dacã știi cp nu poți sãrii peste și nu cazi și treci și de groapã, la viteza de la autobhop o iei în fațã și pânã te oprești ia ceva și hop ai cãzut în groapã dacã nu știi sã joci...

Citește tot ce am scris cã nu am scris de pomanã !

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top
lauroflorin

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-10-2010, 13:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tweetty wrote:
Bãi goku scz cã zic dar nu prea ai vreo treabã cu ce ține legat de server poate doar cu joaca, se scrie addons nu addon din câte știu eu... Și sunt pro sã rãmânã !!

Deci fiți atenți ce zic, o sã fac într-o zi 2 filmãri, una pe dr cu autobhop cu viteza asta mare fãrã cfg sã vedeți cum o sã joc și una fãrã autobhop dar cu cfg sã vedeți cã e mai simplu. Oare de ce e mai simplu cu cfg și nu cu autobhop? La cfg nu ai o vitezã imensã, imediat te opresti când e groapã dacã știi cp nu poți sãrii peste și nu cazi și treci și de groapã, la viteza de la autobhop o iei în fațã și pânã te oprești ia ceva și hop ai cãzut în groapã dacã nu știi sã joci...

Citește tot ce am scris cã nu am scris de pomanã !

Dupa cum spuneam, Deathrun-ul implica atat teroristi, cat si counter-teroristi, doar ai citit, nu? Cu autobhop deja nu mai tine de teroristii , ci de cat de bine stiu playerii bunnyhop, caci treci de majoritatea capcanelor cu usurinta, e ca si cum ai folosi scurtaturi, incearca sa intelegi si tu asta;
inteleg ce zici si tu, cu "waaah, e mai greu cu viteza, pici mai repede"; incearca sa termini fara autobhop deathrun_magic sau deathrun_phenom de exemplu, unde ai LJ-uri. Spun doar ca autobhop promoveaza stagnarea, adica n-o sa progresezi cu el. Meh >_>, mi-am spus punctul de vedere, o sa vedeti si singuri mai tarziu ce vreau sa zic.

Si tweetty, pentru cultura ta generala, "addon" e la singular, "s"-ul de final e doar desinenta de plural. Dar nu prea am treaba cu serverul asta, nici nu am facut pack cu vreo 50+ harti ca sa jucam si pe alte harti, s.a.

in romania,
[pk]Goku

0 0

Back to top
lauroflorin

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-10-2010, 16:14:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voting done. Concluzii:

11 voturi
3 Contra addonului, 2 admini + 1 player
8 Pro addonului, 7 admini + 1 player

Cam putine voturi, majoritatea de la admini, asta arata ca forumul e frecventat mai ales de acestia, mai putin de playeri. Felicitari, Autobhop.amxx + speed a ramas pe server ; one step closer to me leaving ;P

Forumul e greu de folosit, sfatul meu e ca un moderator sa faca curatenie pe aici, sa mute topicurile inchise, sa mute anunturile neimportante etc, sa lase doar ce e important;

boings away,
Goku

0 0

Back to top
Zapa

[un .]

(since 13-06-2011 18:33)

Post Posted: 23-10-2010, 16:25:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Goku are dreptate,forumuu e tare dezordonat,cand vad ca sunt mesaje voi stau sa le caut o groaza,pt ca sunt multe topicuri fixeee!
Ar trebuii sa existe un stopic mare..nu stiu cum sa-i zic[gen 'anunturi'] unde sa fie toate topicurile astea fixe,apoi celealte topicuri sa mai fie sterse,bagate in arhiva!
E de treaba cu forumu.

0 0

Back to top
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 23-10-2010, 16:29:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adevar graiesti -
Si eu am discutat asta cu tweety mai demult,si l-am intrebat daca am voie sa fac ''curat''pe forum...si el mi-a zis ca nu ca dupa iau warn/nu o sa mai am mod pe forum pentru ca fac abuz...nu stiu daca m-a mintit oricum Thinking chiar ar fi o idee buna sa ne lase smozii sa facem ordine pe aici...

T.C !! deja e offtopic mare !

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^^The Angel^^, 23 October 2010 14:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 11:36:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x