User
Pass
2FA

Reclamatie FeeD : Gagavs je & sharky
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message3412
F1o/zmb

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-05-2011 20:47)

Votes: 15

Post Posted: 19-10-2010, 15:14:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decizia ? sau ii iertam Dosent Matter

@na3 cred tu ai vazut alte demo-uri - ti-as explica faza cu faza...dar degeaba ca tot nu ai pricepe;) ciudat este ca 3 admini au spus ca este feed.
Ce pot sa zic, am facut reclamatie cu dovezi f clare si nu sa facut nimic..
bft

Last edited by F1o/zmb on 19-10-2010, 20:44:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
na3

[BRAINiaC]

(since 22-08-2019 14:32)

Votes: 23

Post Posted: 19-10-2010, 19:22:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

F1o/zmb wrote:

esti cumva owner si nu am aflat eu...am descarcat si eu demourile si nu mi se pare a fii feed atat timp cat zombie ataca si human normal ca se apara..prin saci sau orice alt miljoc...

Only God can judge me
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ceacea

[CHANGE Agent]

(since 22-03-2016 19:14)

Votes: 90

Post Posted: 20-10-2010, 12:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am verificat logurile. Vreau sa spun ca am o parere proasta despre voi toti, inclusiv zex si vodafone.

Zex: feed?
sharky : nu

e clar ca voi obisnuiti sa faceti feed

In legatura cu demo-urile... E adevarat , feed clar nu este, insa trebuie sa luam in calcul si faptul ca e PREA OSTENTATIV! M-am uitat in loguri, nu e nimic de genu : "hai sa facem feed" DAR e un limbaj destul de discret, asa ca astazi voi avea ce sa cistesc. Plus, pe langa asta , exista si Skype, care a aparut de multe ori in conversatiile voastre de pe sv. "Lasa amx_chat, hai pe skype" . Asta dovedeste ca ori sunteti prea comozi sa scrieti, ori vreti sa ascundeti ceva de loguri si vorbiti pe skype unde si cum faceti feed. In cateva secvente am vazut si cateva replici care chiar nu mi-au placut, in care apare si : "hai baza tero, hai in cutie .... etc" .

Sfatul meu, cat se poate de prietenesc , este sa nu ne luati de prosti , pentru ca nu suntem. Ok? Sunt n modalitati de a va prinde. As putea sa vorbesc cu 20 de playeri, sa le dau o mie de credite la fiecare, acces la amx_chat si sa stea pe voi 10 ore pe zi cu demo. V-ar conveni? Si va spun sincer, daca continuati in halul asta, O VOI FACE! Aveti grija de painea voastra si nu uitati, firul de nisip e mic , dar taie.

Atat am avut de spus.

Intelege, eu n-o sa mor niciodata!
0 0

Back to top
na3

[BRAINiaC]

(since 22-08-2019 14:32)

Votes: 23

Post Posted: 20-10-2010, 14:57:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

F1o/zmb wrote:

ciudat este ca 3 admini au spus ca este feed.

in primul rand eu nu vad decat pe "Stg" ca ar zice ca e feed,celalti 2 admini care au spus asta unde sunt...
in al 2.lea rand vad ca ma faci "natarau" ca sa zic asa...imi spui ca am vazut alte demouri...ca mi.ai explica dar nu as intelege...eu doar am spus ce vad nu trebuie sa imi explici tu....
in al 3.lea rand nu vreau sa i.au aparare la vreun admin,ca personal nu cunosc pe niciunu si putin imi pasa de sanctiunile care le vor primi..ca eu tot curat sunt si incerc sa fac UPLEVEL prin munca nu prin feed,gold,sau alte moduri...

pS: ceacea o sa verific si eu in Logs poate ti.a scapat ceva..ca ce e acolo numai noi stim..revin peste 1 ora,ca oricum n.am ce face ora asta,asa ca citesc chatul.. v.am salutat!!

Only God can judge me
0 0

Back to top
F1o/zmb

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-10-2010, 15:29:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceacea, daca ai vazut demo-urile .. explica-mi si mie cum se face ca gaga sta in guara.. si sharky se chinuie sa sparga un sac un lm, dupa care se retrage ca sa puna gaga iara sac si lm..? zi-mi si mie este normal asa cv? iar faza sa se repete..?
oricum este decizia ta..nu am ce comenta

na3 nu esti singurul admin care isi da cu parerea, nu am nimic cu tn dar daca iti dadeam o poza sau un demo cu altii Dosent Matter aveai deja raspunsul pregatit.
Si degeaba cauti . azi sharky tocmai ce vb cu 1-2 sa intre pe skype..

V-am lasat bafta!

0 0

Back to top
rosal45
[Banned user]

Banned

(since 26-10-2010 18:23)

Votes: 14

Post Posted: 20-10-2010, 15:37:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

acuma nu am voie sa vorbesc pe skype?!

sharky 3< FREAKZ -
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 20-10-2010, 15:54:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceacea ce legatura am eu in toata treaba asta?? "Inclusiv zex si vodafone" am vrut sa stau de vorba cu tine pe Y!M dar cred ca cel mai bine este aici sa vada toti cum si ce fel ....dar voi da cartile pe fata....pentru ca deja alti o dau in cea mai mare tampenie posibila...fa un calcul cu adminii care sunt acum la ora actuala si vezi care a avut cele mai mari probleme....feed , ban aiurea dat,gag aiurea, si care au cele mai multe reclamati acum cat si in trecut care de multe ori a fost iertat...si ma trezesc peste noapte cu fel de fel de vorbe... Ceacea iti zic tie si celorlalti cand ti-am zis sa imi dai remove la admin da ti minte....eee eu am zis "ca am fost prost de gura" si m-am intors cu un scop sa ajut in continoare este un simplu admin ce din adminul asta nu ma aleg cu premii,banii sau numai stiu eu ce...eu am cerut adminul asta de a ne juca linistiti si fara probleme ...am observat ca se fac diferente foarte multe de la un admin la altul...si nu mi se pare corect ce se intampla si dau un ex adica X se inscrie pe data de 22.05.2010 si Y pe 13.03.2009 deci este o mare diferenta si culmea ca toata treaba asta iese in favoare lui X....de multe ori am fost acuzat de feed dar unul macar unul nu a avut dovada exact cum a zis sharky...ca am facut feed lumea vorbeste si vorbeste foarte prost...si te rog ceacea sa te uiti in logourii "admini" sa vezi crd cand cum au crescut asa de repede....iar parerea mea despre acest topic ....eu i-am zis lui flo ca da este FEED daca intradevar vroia sa il infecteze folosea click ( Stanga) sa il sparga mai repede nu click (dreapta) sa traga de timp sa se sparga laseru mai greu dar vad ca treaba asta nu sa luat in considerare oricum vom discuta mai multe pe net....am zis de la bun inceput nu voi lua apararea celui care este un mare nesimtit...indiferent ca este admin sau nu ....eu voi lua apararea celui care are dreptate in tot cea ce zice si care joaca pe propria lui munca..si aici ma refer la Flo si cu asta am pus punct
0 0

Back to top
F1o/zmb

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-10-2010, 16:00:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca in demo .. 2 saci si un lm bate 9000 HP zombie de 2x..- clar.. si faza care toti ati trecut peste ia.. este aceea cand sharky reuseste in final sa sparga lm-ul dar se da inapoi ... sa poata pune saci si lm...ce rezulta din asta? a obosit sharky spargand?- sa fim seriosi..

Si vorba lui vodafone.. uitete in logouri si vezi creditele.. cat de repede sau facut ...in acea seara.. unde eram 13 playeri daca..

0 0

Back to top
deliqvent

[Creep]

(since 24-04-2013 18:51)

Votes: 27

Post Posted: 20-10-2010, 17:18:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vodafone are defectele lui dar ma indoiesc ca ar fi facut feed ! In cea ce priveste restu adminilor vor fi sanctionti cu ban permanent daca intradevar sunt vinovati de feed ! Cum zice si ceacea daca am fost mai ingaduitori si am mai inchis un ochi din cand in cand asta nu inseamna ca suntem fraieri !

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 20-10-2010, 17:27:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bandit asta trebuia facute de mai mult timp....ca uite de la chesti de genul asta se arunca vine pe ceilalti...este foarte adevarat si eu am defectele mele nici eu nu sunt "usa de biserica" dar cand vezi ca faci totul te zbati sa fie totul ok si sa te impaci cu idea "ma uite am facut ceva" si din chestile astea iti da putere sa mergi mai departe si sa faci totul mai bine decat ai facut pana acum...de cate ori am facut eu cerere de upgrade la admin..o singura data..si sincer nu vreau mai mult decat este acum ma gandesc si la alti care vor ..iar eu am zis lasa'i ma pe ei eu macar sa fiu ultimul sau nici ultimul ma multumesc cu ce am sper sa se rastoarne situatia si sa nu se ia decizii gresite

@ Si Bandit nu sunteti luati de fraieri ba din contra uite ma Bandt,ceacea,t3n3bre mi-au mai dat inca o sansa hai sa nu fiu rautacios si sa imi bat joc de decizia lor ..dar uni profita Bandit de decizile voastre si se ambitioneaza si fac mai rau ...si dupa aia se jura ca nu a facut nimic deci e urat foarte urat

Da ceacea este adevarat ce i-am zis lui zex ca nu suport oamenii ca el ...de vorbesc in plus si prost dar am discutat cu el si nu am fost capcaun si l-am inteles ca intradevar nu a vorbit nimic absolut nimic iar acum este ok asta a fost toata treaba

Last edited by Vod@fon3 on 20-10-2010, 17:33:08; edited 2 times in total
0 0

Back to top
ceacea

[CHANGE Agent]

(since 22-03-2016 19:14)

Votes: 90

Post Posted: 20-10-2010, 17:30:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@vodafone : stii prea bine ce i-ai zis lui zex. Plus abuzul de amx_slap si alte comenzi. Nu zic ca si tu esti implicat in feed. Zic de altceva si sper sa intelegi. Mai bine lasa treburile asa cum sunt , ca nu merita.

@topic : astept decizia lui tenebre in legatura cu ei doi. Pana atunci, cine face offtopic are postu sters.

Intelege, eu n-o sa mor niciodata!
0 0

Back to top
t3n3bre

[Mentally Stable]

(since 22-12-2013 13:45)

Votes: 24

Post Posted: 20-10-2010, 20:06:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Remove la admin si 50% din credite ! Nu vreau sa vad nici un comentariu de genu ... nu este adevarat...asta nu se numeste feed...

Sounds like you need some 50 caliber aspirin !
.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ceacea, 20 October 2010 18:09

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 30-07-2025, 01:16:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password