User
Pass
2FA

[Respins] Cerere marire, R a d u
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message6131
felixcat

[baka neko]

Status: Offline
(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 25-10-2010, 15:45:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poate ca sti sau nu dar eu nu mai sunt owner, decizia mea de atunci o consider corecta si nu ai fost primul care a trebuit sa atinga astfel de bareme d.p.m.d.v nu am de gand sa te acuz sau sa iti dau dreptate pt ca nu mai sunt in masura sa fac acest lucru.
eu te sfatuiesc amical sa te relaxezi si sa dai acestui joc o insemnatate pe masura.
mai spuneau pe aici persoane ca primul lucru pe care il faceau cand deschideau pc era sa se uita pe game stats , implicare etc etc, de parca alte persoane nu fac la fel.
munceste unde esti platit, distreaza'te si ajuta unde e cazul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

(since 05-02-2016 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 25-10-2010, 15:59:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felixcat wrote:
poate ca sti sau nu dar eu nu mai sunt owner, decizia mea de atunci o consider corecta si nu ai fost primul care a trebuit sa atinga astfel de bareme d.p.m.d.v nu am de gand sa te acuz sau sa iti dau dreptate pt ca nu mai sunt in masura sa fac acest lucru.
eu te sfatuiesc amical sa te relaxezi si sa dai acestui joc o insemnatate pe masura.
mai spuneau pe aici persoane ca primul lucru pe care il faceau cand deschideau pc era sa se uita pe game stats , implicare etc etc, de parca alte persoane nu fac la fel.
munceste unde esti platit, distreaza'te si ajuta unde e cazul.

asa am sa fac felix dar am ajuns sa sufar din cauza ca se iau aiurea decizii faptul ca tu nu mai esti owner si stiu acest lucru ...
ma gandesc la faptul ca poate acum ai lasat jos armura si vezi ceea ce vad eu ...

si da esti in masura sa faci acest lucru sa dai dreptate cand cineva are nevoie sa fie sustinut...
deoarece nimeni nu se baga ca stie ca numa o sa piarda respect fata de owneri...
felixcat ai ceva de pierdut? nu e neaparat sa raspunzi ....

acesta mi raspunsu ...
la tot ...

Ca daca ati fi facut totul ca la carte... nu ne-am mai certa pe chestii dinastea si am fi o familie de admini....

de acesta sunt atatea discutii si voturi aiurea date pentru ca cei ce nu stiu ce sa faca ii urmeaza pe cei mari chiar daca nu au dreptate ....nu se informeaza .. nu nimic..

Code:

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 25-10-2010, 16:12:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer pt mine esti doar un copil agitat si frustrat...cum poti spune ca eu am pile:))))))))))))))))))))) ba sincer mor de ras la telenovele tale....atat de bine ti-a zis felix....munceste unde esti platit distreaza-te unde tb....e un joc ia-l ca atare;).....dar totusi am PILE....rog adminul care ma are in lista de mess sa imi "dea" buzz ca nu il stiu...doar pe felix il am si el iti poate confirma ce am vb cu el pe mess si cat...aa si parca mai e si sile dar nu am vb deloc cu el...o sa vb luna viitoare ca dau o petrecere si vreau s ava adun pe toti la un loc sa va dau "foc" -)...hai pa....si ca un sfat esti prea frustrat (moaa are si rima) -).......................aaa si cum poti spune ca ma oftic?ahahahhahahahha.....e ca si cum ai spune lu doamna educatoare ca ala e ofticat pe tine:)))) nu inteleg de ce sa ma oftic...dupa cum vezi si la primul meu poost aici am ras pe saturate...de ce sa ma oftic?nu inteleg cum ai reusit sa deduci asa ceva?-) ce o fi in mintea ta....prea te dai "eroina" si nu e cazul nu da nimeni in tine eu doar ti-am spus parerea mea....si cum MAI COPILE sa ma oftic pe munca ta Surprise Surprise Surprise Surprise Surprise - incredibil....sincer nici nu stiu d ece imi bat capul...doar ca e amuzant in rest..."tulai" doamne:)) - ....hai ca te las...si rog wonerii sa nu inchida acest topic sa ramana special pt tine sa iti scrii "memoriile" aici:))

Staff message (SeaGer):

+1 warn. Calmeazã-te.

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-10-2010, 16:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

abureala wrote:
sincer pt mine esti doar un copil agitat si frustrat...cum poti spune ca eu am pile:))))))))))))))))))))) ba sincer mor de ras la telenovele tale....atat de bine ti-a zis felix....munceste unde esti platit distreaza-te unde tb....e un joc ia-l ca atare;).....dar totusi am PILE....rog adminul care ma are in lista de mess sa imi "dea" buzz ca nu il stiu...doar pe felix il am si el iti poate confirma ce am vb cu el pe mess si cat...aa si parca mai e si sile dar nu am vb deloc cu el...o sa vb luna viitoare ca dau o petrecere si vreau s ava adun pe toti la un loc sa va dau "foc" -)...hai pa....si ca un sfat esti prea frustrat (moaa are si rima) -)

te simti prea bine cand eu vreau sa fac ceva si tu iti bati joc de toata munca mea...
habar nu ai ce e aia sa schimbi ceva ce nu este in regula ... si te arunci cu vorbe dinastea doar ca sa te bagi in seama si sa razi in hohote cand chiar nu e bine ceea ce se intampla ... si da sunt foarte frustrat cand dau nas in nas cu needucati ca tine..

Staff message (SeaGer):

+1 warn și tu.

Code:

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 25-10-2010, 16:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti criminal.....ce droguri consumi? - ...nu pe bune acum acest serv functioneaza destul de bine de ff mult timp si tu acum vrei schimbari?eu cred ca acei owneri care au tinut acest serv in picioare sunt capabili sa schimbe singuri ceva daca nu este in regula....propun sa faci o PETITIE:)))....oricum ai dat dovada de maturitate cand ajungi s afaci un om needucat necunocandu-l......ma inclin in fata ta....o zi buna si imi cer scuze ca te-am facut frustrat...e prea mult:)....sper sa ne vedem face to face pt un schimb de vb "educate" si apoi sa imi faci astfel de complimente...macar atunci vei fi luat in seama - ....HAi cu petitiaaaaa...jur ca o votez:)))

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-10-2010, 16:38:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

abureala wrote:
esti criminal.....ce droguri consumi? - ...nu pe bune acum acest serv functioneaza destul de bine de ff mult timp si tu acum vrei schimbari?eu cred ca acei owneri care au tinut acest serv in picioare sunt capabili sa schimbe singuri ceva daca nu este in regula....propun sa faci o PETITIE:)))....oricum ai dat dovada de maturitate cand ajungi s afaci un om needucat necunocandu-l......ma inclin in fata ta....o zi buna si imi cer scuze ca te-am facut frustrat...e prea mult:)....sper sa ne vedem face to face pt un schimb de vb "educate" si apoi sa imi faci astfel de complimente...macar atunci vei fi luat in seama - ....HAi cu petitiaaaaa...jur ca o votez:)))

Raised eyebrow eu ce sa consum? esti tare dus frate revin-o cand si vezi ceea ce scrii ca vad ca esti varza...
si nu ownerii tin in picioare serverul .... doamne esti prea de tot... o sa vad si eu ce o sa faca ownerii fara playeri daca tu zici ca ei tin srvru in picioare..

Code:

0 0

Back to top
Radu.

[Mentally Stable]

(since 17-11-2013 21:58)

Votes: 2

Post Posted: 25-10-2010, 16:50:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreti sa terminati cu offtopicul ? Certati-va in alta parte. Nu pentru asta am deschis eu topicul. Chiar nu am chef sa citesc aberatiile voastre ....
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 25-10-2010, 17:03:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lightning și Abureala câte un warn. Ați deviat prea mult de la subiect. Dacã nu vã convine ceva, faceți topic separat.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 25-10-2010, 17:40:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu riscul ca iau si eu un warn trebuie sa spun ceva ...

Abureala clar pe fata nu ai muncit deloc si ai champ in privinta asta Lightning are dreptate ...
Snap dao naibii de treaba ca prea mult sari la gat la oamenii de aici si nu ai dreptate numai 70 % ...

Se dau admine mult prea usor ... voturile nu sunt influentate , doar ca unii intra pe forum si voteaza dupa ce a votat altul fara sa argumenteze ...

Eu singur degeaba dau un contra cu argumente solide ca s-a vazut ca nu se ia in considerare desi am avut dreptate ...

Si vorbind de cerere asta care s-a transformat in dezbatere dupa parerea mea Radu nu merita champ si punct.

Si ar fii frumos sa termini abureala ca in discutia asta tu ai inceput si Snap(Lightning) a continuat si asa v-ati comportat amn2 ca niste needucati ... nui frumos ...

Inchideti o data topicul ca dezbaterea o sa continue la infinit!!!

Respecte:D

Staff message (ion):

+1 warn, doar ce v-a atentionat Seager.

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 25-10-2010, 17:50:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra. Mai multa activitate.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SphinCS

[Creep]

(since 21-03-2012 13:51)

Votes: 6

Post Posted: 25-10-2010, 20:51:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

despre cerere:

Contra. imi pare rau dar pentru champ se vrea mai mult

In legatura cu conflictul de mai devreme:
eu am stat un an de zile pana am cerut champ. dar atunci erau alte vremuri, se obtinea mult mai greu admin
daca tipi atat de mult dupa tratament egal cear fi sa se faca asa cu toata lumea?

terminati toti cu prostiile. niciodata nu vor fi toti tratati la fel. toti suntem diferiti. unii sunt mai buni la mirosit codatii, altii stau spectator cu orele sa prinda 100 ca sa se laude, pe altii nu ii intereseaza, etc. de aceea avem atatia admini, pentru ca se incearca in permanenta sa avem admin online cat mai mult.
crezi ca am mai avea 100 de admini daca toti ar prinde cate 50 sau mai multi codati pe luna? nu sunt atatia codati pe server....

ai mania persecutiei Snap.bag de seama sincer.....
stai linistit ca nu esti singurul care a fost pus sa munceasca mai mult sau mai putin. sunt altii care prindeau mult mai multi ca tine (vezi cauta liste de codati ale lui twister sau lista veche a lu liq... si mai sunt destui).
si cum a zis felix, linistestete omule... ca nu primesti certificat ISO aici si nu ti se apreciaza international munca ta, despre care ai impresia ca toata lumea face misto. tre sa intelegi ca tu prinzi atatia codati, altul prinde mai putini, etc... important este ca PER TOTAL CA SERVER SUNTEM RECUNOSCUTI CA AVAND O POLITICA FERMA ANTI CODATI SI AVEM OAMENI CAPABILI. nu ca toti sunt fraieri si Snap face munca toturor.

si inca ceva. nu ne mai ameninta tu pe noi cu diverse ca vai doamne ce face serverul fara playeri.. ca nu ownerii tin serverul.... sa te intreb ceva : "daca ownerii nu mai platesc serverul....?" atunci cine il tine? playerii nu?

ai anumite probleme cu unii care nu s-au chinuit atat de mult ca tine pentru admin? ghinion... asta e viatza. se pot intrmpla o groaza de nedreptati, iar asta este una din cele mai mici posibile de care vei avea parte. nu inteleg care e problema daca un owner vrea sasi aduca un fost coleg despre care el poate sa spuna sigur ca este bun si face treaba buna. trebuie sa umple forumul de codati mai intai nu? eu am zeci, poate 100 prinsi care nu i-am bagat pe forum..... experienta nu se numara in posturi pe forum sau chestii de genu

Calmeazate ca nu toti suntem impotriva ta

Eu unul cat timp am fost owner am incercat sa ofer tratament aproape egal tuturor. dar trebuie sa intelegi ca trebuie sa faci diferente in functie de capabilitati, comportament, limbaj, portare. etc.....

0 0

Back to top
-=Scama=-

[Creep]

(since 22-06-2014 14:17)

Votes: 9

Post Posted: 26-10-2010, 14:52:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra ...ceva mai multa activitatea cu bloodu=ul -
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 26-10-2010, 17:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra, mai multa activitate si o sa urmeze si pro-ul -
Snap... aici nu este concurs intre admini, nu exista niciun premiu... "munca" este apreciata, dar colegialitatea inseamna mai mult pentru mine decat codatii prinsi. Gandeste-te ca, cu cat sunt mai multi admini capabili pe server, cu atat munca tututor este usurata... ideea este sa ne impartim responsabiliatea si ajute fiecare in ce masura poate.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 27 October 2010 09:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-03-2025, 01:43:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x