User
Pass
2FA

reclamatie Stalone

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message482
NiTrOg3n

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-03-2011 13:22)

Votes: 4

Post Posted: 25-10-2010, 21:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fapta: Am scris: "ultimul suge melcul" <---- nimic vulgar. Pentru asta am luat gag 15 minute de la Stalone. Apoi un idiot a injurat un admin... Stalone ii da gag 10 minute. Cand i'am adus la cunostiinta acest lucru mi'a mai dat 20 de minute gag. Am dat retry ca sa ii zic ca ii fac reclamatie, mi'a dat ban 120 de minute.
Concluzie: Adminul acesta nu se foloseste si el de un protocol, da cum ii vine lui gag, ban etc. nu conteaza pentru el, face ce vrea ca pana lui ca doar are admin si nu tine cont de nimic. Cum poti da unu jucator care injura si foloseste cuvinte obscene la adresa unui ADMIN 10 minute si unuia care nu a zis nimic vulgar 35 de minute. In fine sunt si alte reclamatii la adresa lui. Dar dupa cum vad o tine pe asta: "vreau dovezi". Sa stiti ca daca voiati cu adevarat sa face'ti ceva in privinta aceasta era indeajuns sa va uitati la log-urile de la server si cred ca stiti foarte bine despre ce vorbesc. Asta e smecherie, vrajeala pe fatza cu "vreau dovezi" cand tu poti accesa log-urile imediat si sa vezi ce s'a intamplat.

Sper ca se va face ceva in privinta aceasta pentru ca din cate stiu eu aceasta e o comunitate serioasa.
Dupa cum vede-ti n'am avut nerusinarea sa cer unban pentru ca intradevar am dat retry, dar nu asa se procedeaza.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dzistu^dz!

[dz.4you [;x]]

(since 17-12-2010 15:08)

Votes: 2

Post Posted: 26-10-2010, 09:51:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defapt e ceva vulgar..ti se pare normal sa spuii "ultimul suge melcul", a procedat bine..
Cand ai gag potzi sa vorbesti cu "say_team + @" adik pe chat adminilor pentru ai zice, normal ca tia dat bann,daca ai dat retry..
Nu inteleg de ce ti`a mai dat 20 de min.. gag, dar sper ca are de ce, deoarece eu il stiu un admin cu experienta si matur.
Acum ramane decizia unui owner..

4 EVER !!! -
0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 26-10-2010, 10:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Papa, ai un model de reclamație. NU AI DREPTUL sã mai reclami, dacã ai trimis pm la un owner nu se ia în considerare și când te prind pe sv ai *** și censure sau ce îmi vine mie dacã faci deãștea pe ascuns - Învațã sã te mai interesezi, sunt curios, știai cã regulamentul este existent pe acest server? - Ai ban 10000 de min, vã dau acum ip sã îi dați voi ban pe 10.000 minute, nu știe regulamentu, asta este !

EDIT: 188.241.252.56

Asta îmi apare când dau IP deci dați ban pe ãsta!

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by tweetty, 26 October 2010 08:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-02-2025, 15:50:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password