User
Pass
2FA

RECLAMATIE ADMIN FEARLESS
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message4857
WEREZ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-03-2016 22:42)

Votes: 8

Post Posted: 27-10-2010, 11:30:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nformatii despre ban
Nume: WEREZ
IP: 193.108.235.103
Motiv: dute-si-fa-reclamatie
Durata banului: 100 minute.
Admin: Fearless
Ora si data: 11:44:09, 27 October 2010
Harta: de_kabul

Pe harta nuke30 erau 3 admini on ( am verificat cu amx_who ) . Mi s-au facut poze si le-am dat fara nici un stres . Am observat un jucator si anume SKYLINE ca folosea aimbot / wallhack ( dinala penal , ii zbura tinta prin zid dupa inamici cand tinea apasat click1 ) Nu am comentat nimic si am scris frumos cu amx_page ( asa cum scrie si in regulament ) si am rugat unul dintre admini sa faca macar poze sau sa stea spectator 5 minute pe respectivul sa se convinga . Nimeni nu m-a bagat in seama , nici macar de curiozitate nu s-a uitat . Adminii sunt obisnuiti sa faca poze sau demo doar daca mor ei si li se pare lor ceva suspect . Am lasat`o balta . Jocul a continuat pe kabul . Dupa cateva faze penale in care se cunostea clar ca acest SKYLINE folosea wall / aimbot , am rugat din nou adminii sa faca poze / demo eventual . Am un nivel de joc ridicat si am adminat destule servere incat stiu ce vorbesc . Nici macar de curiozitate nu s-a uitat nimeni pe respectivul . Dupa alte faze , in care respectivul a fost acuzat si de alti jucatori , am mai scris inca o data cu amx_page si am rugat un admin sa faca macar poze .
Adminul fearless mi-a respins orice plangere la adresa jucatorului respectiv , spunandu`mi ca NU ARE NIMIC , desi era vizibil ca foloseste aimbot .
Eu joc mereu cu demo , il voi posta , pe parcursul jocului se cunoaste clar ca acest SKYLINE trage dinainte , si de curiozitate pe finalul demoului m-am mutat terorist cand am murit si am prins doua faze din care reiese clar faptul ca SKYLINE folosea WALLHACK / AIMBOT . Din cate stiu adminii sunt obligati sa se uite pe jucatori la cerere . Am citit regulile si stiu despre ce e vorba . Am ajuns la concluzia ca Fearless il lasa pur si simplu sa joace ( probabil era vreun amic de`al lui ) . L-am amenintat pe Fearless ca voi face reclamatie , fiind convins ca Skyline joaca cu WALLHACK / AIMBOT ( am si dovada pe demo ) si am primit ban .

Regula pe care acest admin a incalcat-o in mod deliberat :

# Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.
Nu mi-a luat in seama plangerile repetate ( am fost destul de politicos ) nici el nici ceilalti admini . Era obligat , chiar daca nu aveam dreptate in legatura cu SKYLINE macar sa se uite pe el .
Cum mie imi sunt facute poze zilnic ( excesiv chiar ) si sunt obligat sa le dau de fiecare data , asa ar trebui sa fie si relatia intre user / admin . Nu eu dispun de comenzi , voi o faceti .
citez: folositile pentru a asigura jucatorilor un joc linistit , fara turbulente . In primul rand am fost ignorat iar in al doilea rand am primit ban desi aveam dreptate din toate punctele de vedere .

# Inainte de a lua o decizie, consultati-va cu ceilalti admini de pe server pentru rezultate mai bune pe placul tuturor.
Am primit ban dat la nervi de la acest admin si ma indoiesc de faptul ca s-a consultat cu alti admini in legatura cu problema mea , pentru a se lua o decizie colectiva ( cum ar fi normal ) .
E o dovada clara de : adminul are intotdeauna dreptate , userul este egal cu 0 . Ceea ce eu o numesc abuz . Adminul este obligat sa faca poze / demo la cererile repetate ale jucatorilor , nicidecum sa stea si sa se joace fara nici un stres si mai mult de atat sa foloseasca comanda de ban atunci cand nu este cazul , ceea ce ma face sa ma gandesc ca acest SKYLINE era vreun amic de al lui si il proteja .

Va rog sa descarcati demoul si sa ii dati play cu viewdemo ( skip pana la sfarsitul lui ) si vedeti fazele cu acest SKYLINE care foloseste WALLHACK / AIMBOT fara nici o indoiala , este prea evident . Nici macar nu stie sa joace , merge in fata , trage intr`un inamic si cand tine apasat ii sare tinta pe alt jucator ( pe care nu`l vede ) , prin zid . ESTE 100% EVIDENT .

Nu ma deranjeaza banul ( durata acestuia fiind destul de scurta ) , insa rog ownerii acestui server sa ia masuri si sa demonstreze ca acele reguli care sunt puse acolo , reflecteaza adevarul , nu doar vorbe in vant .
Sper sa ajungeti la concluzia ca am avut dreptate , sa il banati pe userul SKYLINE si sa il sanctionati pe acest admin ( FEARLESS ) pentru ca pur si simplu nu admineaza , sta si se joaca si foloseste comenzile numai dupa bunul lui plac .

Cateva extrase din logul din consola :

*SPEC* bad.boy : vwerez da nu iei flash....codatu ......

Deci asa se adreseaza un admin pe serverul asta catre un user normal . Evident nimeni nu a facut nimic . Trecem peste toate injuriile care mi`au fost adresate si nu s-a luat nici o masura . Sunt foarte multe lucruri care m`au deranjat si mi-au pus capac .
Desi mi s-au facut poze in mod repetat , la cererea mea nu face nimeni . Deci , concluzia o trageti singuri , asta e bataie de joc .

Astea fiind zise , demo`ul : http://www.2shared.com/file/GY567PUE/KABUL.html ( macar aveti bunul simt si uitati-va la demo , sper ca nu am stat sa scriu romane aici si sa nu ma bage nimeni in seama )

Recapitulam :
Pe parcursul demoului puteti vedea cererile mele repetate de a i se face demo / poze jucatorului respectiv si sunt ignorat .
La sfarsitul demoului este dovada clara ca acel jucator foloseste AIMBOT / WALLHACK fara nici o indoiala .
Mai multe faze nu am putut sa prind , pentru ca am fost banat .
Rog sanctionarea acestui admin si banarea permanenta a jucatorului SKYLINE .
Daca regulile acelea nu sunt doar vorbe in vant , ramane de vazut . Userul greseste si primeste ban aiurea ( desi are dreptate ) , atunci si adminul sanctionat pentru ca greseste in repetate randuri . Ori sunteti o comunitate serioasa , ori va bateti joc ?

Posturi unite automat, 27-10-2010, 12:30:39

LATER EDIT :

DOVADA CA ACEL SKYLINE A FOST PRINS CU CHEATURI SI A FOST BANAT DE CATRE ALT ADMIN :

nume :SkyLine [ nu e ala adevarat , asta era pe valve]
harta:de_kabul32
ora cand a jucat 12:10
data:27.10.2010
motiv:wall
dovada:http://i56.tinypic.com/10gyd11.jpg
Banned de xGen

Deci am avut dreptate , am fost ignorat si banat .

Rog ownerii sa ia masuri , asta este bataie de joc .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 27-10-2010, 11:41:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am zis ca nu are pentru ca am crezut ca e cel real care are slot pe server.
Am dat status si am observat ca nu e cel cu steam si m-am pus sa ma uit pe el sa-i faca demo,ai continuat pe amx_chat si pe normal chat "HAI BA II FACI POZE AZI CA ITI FAC RECLAMATIE",ti-am dat ban 100 sa ai timp ca sa faci reclamatie. -
Eram singur pe server si erati 30 de persoane,amx_page-ul era bombardat de mesaje,chiar e asa greu sa reclamati civilizat?.

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-10-2010, 11:46:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu era acel Skyline care joacã de mult timp pe server. N-are nume rezervat, deci poate intra oricine cu numele lui. Uitați-vã și voi la demo și dați-vã cu pãrerea. Mie nu îmi merge.

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

Post Posted: 27-10-2010, 11:49:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
Nu era acel Skyline care joacã de mult timp pe server. N-are nume rezervat, deci poate intra oricine cu numele lui. Uitați-vã și voi la demo și dați-vã cu pãrerea. Mie nu îmi merge.

E codat i s-au facut poze,dupa ce i-am dat ban domnului recalcitrant ,avea wall in poze,l-a postat slizz. -

0 0

Back to top
WEREZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2010, 11:50:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci pe langa faptul ca nu iti faci datoria ca admin , mai ai si tupeul sa minti cu nerusinare . Am scris de 5 ori pe amx_PAGE si mi`ai raspuns de fiecare data : NU ARE COD ! Nu erai nici ocupat , ai continuat sa te joci si ai ignorat . Am avut destul timp sa fac reclamatie .

Si dupa cum reiese din postul precedent , se pare ca am avut dreptate
1. Jucatorul avea AIMBOT / WALLHACK
2. Se vede clar pe demo ca m-ai ignorat ( desi am scris numai pe amx_page pana la un moment dat )
3. Mai si minti ...

Te`ai pus spectator cand ai observat ca nu e cel cu steam ? scuza`ma SKYLINE juca de 3 harti , si de fiecare data ai fost atentionat tu si ceilalti admini ca respectivul juca cu cheaturi , de la mai multi useri .

Eu zic sa te opresti aici , pentru ca incepi sa te acuzi singur . Mai bine admite ca ai gresit , fii rezonabil .
Eu am postat dovada .. tu ce anume ai facut ?

Uite si log in consola :
SkyLine : e curat WAREZ?

Message from Admin (LAPD): werez curat
WEREZ killed Jucator* with m4a1
*DEAD* SileNT|T00L| : -
*SPEC* LAPD :

mx_page pe skyline nu-l vedeti fratilor ?
*SPEC* bad.boy : -)

(Jucator)WEREZ: nu de alta dar joaca de harta trecuta cu wall
*DEAD* SileNt|T00L| : da de porcina

*DEAD* Marius : vrei id meu?-

*DEAD* SileNt|T00L| : -

*DEAD* Fearless : n-are ma werez

*DEAD* Fearless : termina

spR killed xkiky with awp

+

asta e tot cu amx_page peste alte 10 minute ...
+

* Raresh changed name to H1t
(Jucator)WEREZ: v-am rugat sa faceti o poza si n-ati vrut
SileNt|T00L| : branza celesta:X

PacPacTe`amLuat (RADIO): Go go go!
TibianSan (RADIO): Fire in the hole!
Fearless : WEREZ

Fearless : n=-are

*** DiaBlo killed xkiky with a headshot from famas ***
Fearless : ESTI TURC?

+

*DEAD* WEREZ : frate fa`i poze lu ala

Te`am si intrebat daca e vreun amic de`al tau ....

Deci nu ma face prost in fata , nu fii nesimtit

Mi`ai raspuns de fiecare data , nu`mi zice mie ca erai bombardat cu mesaje , ai vazut destul de clar si m`ai ignorat . L`ai lasat sa se joace asa ... sa fim seriosi ..

Mie cand imi face un admin poze , ii soun : LASA-MA MA IN PACE CA N-AM NIMIC , ESTI TURC , si nu`i dau pozele ? pot sa fac asta ? nu pot , ca nu eu am comenzile
Bai prieteni , ca admin aveti responsabilitati , nu privilegii , gresiti platiti , asa cum facem si noi in calitate de useri fara acces . Sa fie clar ..

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

Post Posted: 27-10-2010, 12:16:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt admin de 1 an si ceva timp pe serverul asta si am peste 400 de codati prinsi,asa ca nu ma invata pe mine ce trebuie sa fac si ce nu.
Ti-am explicat ceva sus,n-ai inteles nimic,vad ca singura ta preocupare e sa enervezi lumea pe server si sa fugi pe forum sa faci reclamatii,nu m-ar mira sa fii altcineva care se ascunde in spatele acestui nick.
"Deranjarea adminilor" atrage de la sine ban. M-ai disperat cu mesajele pe chat ti-am dat ban.
Ce vroiai sa-ti scriu atata timp cat eu ii faceam Demo lui plaYe si tu tipai de skyline?,logic sa zic ca nu are pentru ca SkyLine este unul care joaca zilnic pe server si am zis ca are si nick rezervat.
Era greu sa astepti?,dar pentru voi noi suntem sclavii vostri,avem 10 maini si 20 de ochi.
-

0 0

Back to top
WEREZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2010, 12:26:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

minti cu nerusinare :
Sustii ca scriam pe say normal , ti`am postat log din consola , se vede ca foloseam amx_page.

3 harti a jucat ala cu wallhack si ai sustinut ca nu are nici un cod . Minti ca ii faceai demo . Ai stat si te`ai jucat ca un nesimtit si l`ai lasat pe ala sa joace cu cod . Incerci orice numai sa scapi basma curata . Unde anume este demo`ul facut de tine cu SKYLINE ? alta minciuna .

Pe langa faptul ca nu`ti faci treaba ca admin , mai esti si nesimtit .

Si da , e datoria ta sa faci poze / demo la cerere , pentru asta ti s-a dat acel admin .
Si nu esti sclavul nimanui , n`am spus eu asa ceva.

Cat despre : "nu m-ar mira sa fii altcineva care se ascunde in spatele acestui nick. "

Probabil o sa postez Ion si ai sa aflii cine sunt si daca sunt altcineva care se ascunde in spatele acestui nick . Asta ca sa te convingi ca vorbesti aiurea , pe langa faptul ca nu adminezi si minti cu nerusinare .
Eu am postat dovezi , ca minti , ca nu`ti faci treaba , ca ignori userii si ca folosesti comanda de ban in scop personal , pentru ca citez " nu esti tu sclavul nostru "

Banul mi l-ai dat aiurea , codatul l-ai lasat sa se joace linistit , m-ai ignorat si pe mine si pe alti jucatori cand ai fost avertizat ca acel jucator foloseste coduri si ai sustinut ca nu are nimic .
Toate dovezile sunt acolo . Cum poti sa minti in halul asta ?

Eu am vazut doua faze cu acel jucator si stiam ca foloseste wall/aim . Tu nu l`ai vazut 3 harti ? Sa ti le insir ? assault ( integral ) , nuke ( integral ) , kabul ( integral ) nici macar din greseala ? ce te intereseaza pe tine .. tu iti vedeai de joc linistit , ca vorba aia , doar esti admin , ce treaba ai tu ...

Nu conta daca avea cod sau nu , trebuia sa te uiti pe el , pentru ca asta este datoria ta . Iar datoria mea este sa te avertizez ca gresesti . Nu ma intereseaza cati ai banat tu , eu subliniez inca o data ca din punctul meu de vedere nu iti faci treaba , ignori userii fara acces si folosesti comenzile in scop personal . Dovada este pe demoul postat de mine , pe logul din consola si prin faptul ca te acuzi singur mintind ..

Te enervezi cand altul are dreptate ? te deranjeaza mesajele primite pe amx_page ? atunci renunta la admin si lasai pe altii care sunt apti . Repet , ai responsabilitati , nu privilegii , ar trebui sa stii lucrul asta . Ai primit admin aici sa ai grija de server si sa faci curat , nu sa stai sa te joci si sa dai ban cui te enerveaza ( mai ales cand mai are si dreptate ).

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 27-10-2010, 13:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebui sã te faci avocat. Este doar un joc, iar banul tãu, chiar și pe nedrept a fost pe timp limitat. Trãiești cumva doar în cs?

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

(since 05-02-2016 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 27-10-2010, 13:43:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WEREZ, ori ai ceva de impartit cu acest server si cu adminii de aici.... ( poate in special fearless) ori vrei cum sa dovedesti ca tu ai dreptate si nu el cu ori ce pret....
Spre deosebire de tine fearless are vechime pe acest server... si dupa cum a spus era ocupat cu demo'ul altcuiva... si in acel timp sigur nu ii lipseau mesajele tale multe si insistente pe amx_page.....
Fii si tu putin mai lejer.... pentru ca asa de la departare se vede ca incerci foarte tare sa hartuiesti adminii.... si sa arati lumii neaparat ca tu ai dreptate....
Sunt sigur ca si alti admini indiferent daca erau ocupati sau nu... ar fi facut la fel si ti-ar fi dat ban...
nu ar fi trebuit sa faci spam pe amx_page..chiar daca ai dreptate aia nu iti da dreptu sa te porti ca un copil si sa te agiti atata... si sa enervezi adminii...

Code:

0 0

Back to top
WEREZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2010, 13:44:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SeaGer wrote:
Ar trebui sã te faci avocat. Este doar un joc, iar banul tãu, chiar și pe nedrept a fost pe timp limitat. Trãiești cumva doar în cs?

esti simpatic foc ... asa ar trebui sa arate o reclamatie , facuta de catre cineva cu mai mult de doua clase si cu buletin . Salut

0 0

Back to top
jerRy /:)

[Freakazoid]

(since 02-07-2013 07:03)

Votes: 7

Post Posted: 27-10-2010, 13:44:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SeaGer wrote:

deci cum e chestia?hai ca un ban pe timp trece cu vederea,nu conteaza daca e dat gresit sau nu?

0 0

Back to top
WEREZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2010, 13:52:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^LiGhTnInG^aAa wrote:
WEREZ, ori ai ceva de impartit cu acest server si cu adminii de aici.... ( poate in special fearless) ori vrei cum sa dovedesti ca tu ai dreptate si nu el cu ori ce pret....
Spre deosebire de tine fearless are vechime pe acest server... si dupa cum a spus era ocupat cu demo'ul altcuiva... si in acel timp sigur nu ii lipseau mesajele tale multe si insistente pe amx_page.....
Fii si tu putin mai lejer.... pentru ca asa de la departare se vede ca incerci foarte tare sa hartuiesti adminii.... si sa arati lumii neaparat ca tu ai dreptate....
Sunt sigur ca si alti admini indiferent daca erau ocupati sau nu... ar fi facut la fel si ti-ar fi dat ban...
nu ar fi trebuit sa faci spam pe amx_page..chiar daca ai dreptate aia nu iti da dreptu sa te porti ca un copil si sa te agiti atata... si sa enervezi adminii...

Nu a facut nimeni nici un spam , mesajele sunt date o data la 5-10 minute -
Normal ca vreau sa dovedesc ca am dreptate , asta era si ideea . Nu hartuiesc pe nimeni , insa regulilele alea aparent sunt puse la misto . Cel putin asta dovediti .

Posturi unite automat, 27-10-2010, 14:52:53

jerRy Raised eyebrow wrote:
SeaGer wrote:

deci cum e chestia?hai ca un ban pe timp trece cu vederea,nu conteaza daca e dat gresit sau nu?

aparent nu , nu conteaza daca la dat aiurea , nu conteaza daca mi`a ignorat mesajele desi aveam dreptate , nu contaza ca minte si cand aduc dovezi , e admin iar restu ii i`au apararea desi dovezile mele vorbesc de la sine . Nu`i face nimeni nimic , vroiam pur si simplu sa subliniez ca desi adminii au niste reguli , tot de capu` lor sunt .
Pe mine nu m-a deranjat banul in sine , nu asta a fost ideea . Macar din respect putea sa stea spectator doua minute pe respectivul , asa cum si eu stau spectator cand le dau poze . Nu crapi doua minute daca nu apesi pe mouse .

Si apropo , nu hartuiesc "admnii" , sa stii ca toti cei care mi`au facut poze , am ramas si surprins , la urma dupa ce le`au verificat si`au cerut si scuze . Pot sa le reprosez ceva ? nu , am facut-o ? nu . Din pacate evitati problema reala . Credeti ca am 12 ani ? doar nu o sa`l lasati pe Fearless fara admin pentru ca mi`a dat mie ban si a ratat un codat desi il atentionasem mai multi . Dar macar o avertizare nu strica ...
Insa am aflat ceea ce urmaream si anume faptul ca regulile alea sunt aiurea , nu se tine cont de ele . Respect pentru cei care isi fac treaba . Partea cu hartuirea nu o inteleg ? n`am reprosat nimic nimanui in afara lui Fearless . Care "adminii" , verifica si tu cate posturi am si cate acuzatii am adus eu . Niciuna , asta`i primu thread pe care`l fac si pe buna dreptate .

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

Post Posted: 27-10-2010, 13:53:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e vorba de trecut cu vederea. Voi chiar nu ați înțeles. Domnul e avid dupã dreptate pentru un lucru destul de mic. Iar pentru asta face posturi kilometrice. În final probabil adminul va lua un warn, prinde 10-20 codați (pentru Tw nu e problemã) și gata warn-ul. Dar domnul Werez și-a consumat nervii mult prea mult. Nu cred cã era nevoie de posturi kilometrice. Mai calmați-vã. Repet: Este doar un joc!

0 0

Back to top
WEREZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2010, 14:12:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt destul de calm , stai linistit .

Insa :

Joc aici de trei zile . Mi s-au facut o gramada de poze ( demouri etc. si tot sunt acuzat ca folosesc : aim / wallhack / silent aim / no recoil si lista continua .
Au fost momente in care pe server erau admini on , eram injurat de catre alti jucatori de toata familia ( si rareori au primit un gag ).
Eu am repsectat pe toata lumea , am stat in banca mea si mi`am vazut de joc , am luat ban aiurea si am fost ignorat , desi eu n`am raspuns cu aceeasi moneda .
In mod normal asa ar trebui sa arate un post , cu cat mai multe detalii .

Daca sunteti obisnuiti cu : sal mane , da-mi unban , poop }{ xoxo , e problema voastra .
Desi am postat "kilometric" , aceea care inteleg cu adevarat sau macar incearca sa inteleaga unde e o problema , stau si citesc , cei care nu , pur si simplu nu o fac si nu ma deranjeaza .
Totusi a-ti facut un thread intitulat : RECLAMATIE ADMIN .

Ce era sa postez ? Sal , am luat ban razna , fearless e varza , sunt cel mai bun , dau bine , SPAWN e minciuna ,ala avea cod ! sal ? cum vezi pe toate forumurile ? nu`mi sta in fire ... sry .
Normal , e un joc , te mai si enervezi , iesi afara la o gura de aer , te calmezi si cu asta basta . Dar ti`ai facut ideea gresita . E ciudat cum pe majoritatea forumurilor , cum vine unu care leaga mai mult de doua cuvinte , e privit ca avocat , romancier , etc .

Mi s-a parut firesc sa dau cat mai multe detalii , atata tot . S-a dovedit ca am avut dreptate , banul e scos oricum , codatul e banat , nu ma intereseaza cum va rezolvati problemele in-house.
Daca va deranjeaza posturile , nu le cititi , simplu ... si puteti sa inchideti topicu , n`am de gand sa deschid altul pe tema asta , ca nu ma incalzeste cu nimic si n`am nimic de castigat .

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

Post Posted: 27-10-2010, 14:27:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu schimbi serverul daca ești așa nedreptãțit?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 29 October 2010 16:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-02-2025, 01:50:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x