User
Pass
2FA

Parere Familiarizeaza-te
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message5687
Akkan

[IMBALANCED]

Status: Offline
(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 27-10-2010, 19:29:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu si eu cu ce se mananca doar ca acel demo nu arata altceva decat norecoil. Si lagul nu imbunatateste deloc stilul de tras, cu totii o stim. Dar se pare ca acolo nu ai avut probleme, nu in acel moment. Semn ca poate nu ai avut lag. Dar daca nu ai avut lag ceva a fost la faza aia. Si cand ai lag nu poti sa controlezi reculul asa bine. deci totul se leaga... ma rog, asteptam pe cei mari sa decida. Noi doar ne spunem parerea -.

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 27-10-2010, 19:30:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum nu cred cã iei ban pe demo-ul ãsta. Nu prea poþi înþelege de lag ce s-a întâmplat. Se ºtie cã reculul la m4 e controlabil, cu ak47 tragi normal. - Chestia e cã nu s-a vãzut cum încerci sã controlezi reculul. Eu vãd crosshair-ul cã stã doar intr-un loc ceea ce e puþin suspect.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
L(aSd:

[Mentally Stable]

(since 12-05-2012 22:19)

Votes: 2

Post Posted: 27-10-2010, 19:50:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan daca tu nu poti trage asa bine uite ca eu pot chiar si cu lag . Am incercat sa intru azi pe servar ... am lag 60-75 din ce in ce mai rau . Nu am sa intru pana nu se linistesc apele . Pup !
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 27-10-2010, 19:55:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ouletz uitate in pm !

Edit : Ma eu nu vad nici un No-Recoil. Si eu cand trag acolo tot la fel trag asta inseamna ca si eu am ?

Atunci cand tragi prin gaurica aia e imposibil sa nu tragi ma drept caci e simplu..La arma asta m4a1 e foarte usor sa tragi cu ea si cu ak47 la fel sunt foarte usor de stapanit daca ai multa experienta. Sa fim sinceri acum si Twister daca il punem sa traga acolo si el trage la fel si multi alti nu numai el. Si tu akkan poti sa faci la fel deci nu vad recoilu ala suspect deloc.

O sa dau la cineva demo mult mai experimentat sa-si dea si ea cu parerea.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 27-10-2010, 20:32:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Oricum nu cred cã iei ban pe demo-ul ãsta. Nu prea poþi înþelege de lag ce s-a întâmplat. Se ºtie cã reculul la m4 e controlabil, cu ak47 tragi normal. - Chestia e cã nu s-a vãzut cum încerci sã controlezi reculul. Eu vãd crosshair-ul cã stã doar intr-un loc ceea ce e puþin suspect.

Postul zilei. Asta tot incerc sa zic doar ca nu prea m-am exprimat bine. Tinta sta pe loc si gloantele se duc relativ in acelasi loc. Nu controleaza absolut nimic, nu misca deloc. Uitati-va atent la prima rafala lunga, a doua runda. Prima rafala lunga care o trage in porti. Tinta sta pe loc si gloantele relativ pe loc. Daca ORICINE poate sa faca asta, va rog intrati in "new game" sau pe server, luati-va M4A1, trageti 2-3 rafale de cate 7-10 gloante, salvati demoul si puneti-l aici.

Daca cineva obtine control EXACT ca in demo, va promit solemn ca ma las de cs. Adica sa aiba tinta intr-un loc si gloantele sa se duca relativ in acelasi loc, totul clean, fara niciun script sa va ajute.

Eu nu tin cu dinadinsul sa ia el ban pentru ca ma gandesc la Fam ca la orice jucator, poate sa fie si owner, si jucator fara acces. Acea persoana, din acel demo, a avut no recoil la faza de la porti. Asta e parerea mea personala.

IMBALANCED
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 27-10-2010, 21:09:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

familie asta joaca necurat...pe langa faptul ca aici are norecoil fara nici o indoiala...eu l'am mai prins odata cu wall...el atunci s'a aparat spunand "eu verific peste tot" hai ma lasa'ma cu fraze dinastea...asta sa i'o spui lu mutu...vezi ca te prinde omu si nu iti face nimic tu tot asa intri...dupa mn esti un om de nimic...

Quote:
Akkan daca tu nu poti trage asa bine uite ca eu pot chiar si cu lag

Esti putin mai inteligent decat un sobolan...te las cu "skillul" tau

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 27-10-2010, 21:14:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Later edit: Mi-am schimbat total parerea.
Acum sunt pe server, si mai devreme, pe harta trecuta (tot dust2, tot la porti) l-am vazut pe DoDy cum tragea apasat in poarta. El nu avea cod, abia se misca pe harta dar ce sa vezi? Exact aceeasi comportare a tintei. Am stat si m-am gandit putin.

Din cauza lagului, nu se vad toate gloantele trase in textura. Ma refer la urmele lor. Deobicei apar primele si ultimele nu prea. Deci primele gloante trase sunt apropiate de centrul tintei si urmatoarele 4-5 gloante nu se vad, asta dupa ce s-au tras cel putin alte 4-5 gloante la inceput. Si de aici iluzia ca "toate" gloantele se duc in aproape acelasi loc, apropiat de centrul tintei.

Din cauza lagului nu este timp sa se "incarce" / "reload" toate urmele ramase pe textura, aici poarta.
Dar daca ii dai unui ochi antrenat, acolo se vede clar ca e norecoil. Asta e decizia lui, inainte sa i se spuna ca respectivul a avut lag imens.
Aici nu e de controlatul tintei, l-am vazut mai devreme pe apasaciul ala si nu controla deloc tinta. Dar puteam sa jur ca are norecoil, exact aceeasi iluzie ca in demo.

Ratra, stiu ca pare evident dar ce am vazut mai devreme, chiar si la ceilalti jucatori cu lag te lasa pe spate. Exact aceeasi manifestare a tintei, a gloantelor si a urmelor ramase de ele. Ai fi putut spune ca serverul era plin de codati -.

Fam exact ca si in alte demouri/banuri dubioase, trebuie sa cercetez. Asta am facut. L-a inceput m-am lasat inselat de iluzia creata de lag, dar dupa cercetari mai "adancite" mi-am dat seama cum se comporta toate cele in cs.
Faza e ca tu ca jucator, vezi toate urmele, dar ceilalti care se uita pe tine nu le vad pentru ca nu se incarca toate si pentru ei, din cauza lagului.

Deci Fam, esti curat din partea mea. Uite si argumentele necesare pentru ce sustin. As fi adus si demo, ti-am zis si pe server, dar nu am prins nicio faza... cei buni trageau rafale prea mici, cei mai putin buni se pierdeau pe harta. Nimic concludent. -

Posturi unite automat, 27-10-2010, 22:14:33

believe. wrote:
familie asta joaca necurat...pe langa faptul ca aici are norecoil fara nici o indoiala...eu l'am mai prins odata cu wall...el atunci s'a aparat spunand "eu verific peste tot" hai ma lasa'ma cu fraze dinastea...asta sa i'o spui lu mutu...vezi ca te prinde omu si nu iti face nimic tu tot asa intri...dupa mn esti un om de nimic...

Quote:
Akkan daca tu nu poti trage asa bine uite ca eu pot chiar si cu lag

Esti putin mai inteligent decat un sobolan...te las cu "skillul" tau

Am scris argumente credibile si corecte din punct de vedere al CS-ului ca soft/joc/ce vrei tu sa-i spui. El este curat. In schimb stii foarte bine ca nu te agreez pentru ca te-am prins cu aim atunci pe deagle5. Nu ti-am facut demo pentru ca nu aveam ip-ul tau, nu aveam acces la el. Dar dupa cateva zile bune mi-a picat fisa. Tu ai slot/STEAM deci doar tu stii parola. Ma indoiesc ca atunci sa fi jucat altcineva in locul tau. Deci aveai aim si nu era admin, ce pacat ca nu ti-am facut demo.

Din punctul asta de vedere te rog sa te abtii de la comentarii cand tu stii foarte bine ca te-a mancat degetul sa apesi pe butonul de activare. Si era aim clar, nu ca acest "no recoil" dubios in demo.

Cum ai facut si aici, pe server mereu instigi la cearta. Si nu numai cu Fam ci cu toti. M-ai ocolit pe mine dar restul nu au scapat prea usor. Culmea, tot cand nu sunt admini online. Vad ca asa obisnuiesti...

IMBALANCED
0 0

Back to top
L(aSd:

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2010, 21:40:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 27-10-2010, 21:48:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok , ms de pareri . daca vor sa posteze si ownerii o parere e binevenita . fami nu am nimic cu tine , doar ca asa mi sa parut la fazele alea , sper sa nu porti pica si ne vedem pe sv -

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
L(aSd:

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2010, 21:52:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit aici nu este vorba de "pica/suparare etc." pur si simplu te respect pentru ca iti faci treaba . - pace !
0 0

Back to top
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Votes: 19

Post Posted: 27-10-2010, 22:14:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parerea mea ii ca ar trebui sa faci un demo mai concludent! nu`ti prea poti da seama daca e no-recoil sau lag :\

edit: din cate vad nu are pentru ca atunci cand sta in groapa si il asteapta pe un ct ..pune tinta la cap si nu nimereste i se ridica tinta in sus -

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 23-08-2025, 00:53:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password