User
Pass
2FA

BAN dat peNEDREPT (ABUZ)GM SI SIMPATIILE PT ALTI PLAYERI

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1156
romandani18
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-10-2010 15:30)

Votes: 3

Post Posted: 28-10-2010, 14:17:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primu rand salut admin....in al doilea am luat ban pe nedrept dat de catre gm Cobrilizator era langa noi la valtiria si eram 8 in raid... raid leaderu zisa sa dam heal pana apar mobi ...mobi neaparand am iesit din raid ca am zis ca sa buguit si nu are rost sa facem.. in timp ce cobrilizator era langa noi si studia....si dupa 2 min ma trezesc cu ban numai eu din tot raidu .... si raidleader(Freeman) nu a primit desi Cpbrilizator a vazut cand a zis raidleader ca sa dam heal....deci nu mi se pare corect sa se dea ban moca a i se scoala lu cobrilizator sami dea mie ban... daca chiar asa e si fac gm ce vor sami ziceti sa schimb servar... daca nu datimi unban.! ABUZ GM COBRILIZATOR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 28-10-2010, 14:22:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu ai fost ala care zicea "hai ca stiu eu cum sa facem" si "duceti-va si faceti voi mobii, ma duc eu cu inca 2 healeri sa facem valithria". nu incerca sa ma minti, am fost in raid.

banul ramane

0 0

Back to top
romandani18
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-10-2010, 14:45:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DACA ASA A ZIS PRIEST SO FACEM CE PANA MEA VREI SA ITI ZIK EU NU AI VAZUT?????DACA TOTO ERAI IN RAID AI VAZUT CAND ERAM LA PROFESOR DUAP WIPE A ZIS PRIEST HAI VALTIRIA CE VREAI SA FAC ?SI DE UNDE SA STIU EU CUM SE FACE DACA PE SERVAR nu mERGE SA O FACI LA CE O LasATI ON SCOATETIO!!!!! si nu inteleg de cand gm au cont in JOK??? SI APP MA PIS PE EI bani costa sa deblokez dar macar sa renunte gm la simpati in raiduri si in jok >>> cel putin cred ca e o regula pt toata lumea SI CA URMARE TREBUIA SATI DAI SI U BAN PE CONTU DE JOK SI CELOR DIN RAID CARE AU FosT ASA ZICEA SCHOKER INTRU TIMP ca daca prinde pe cineva in raid cu ceva ia ban toto raidu deci prin urmare sunteti nedrepti in in privinta asta mam lamurit de GM esti Cobrilizator nu inteleg cum te lasa shoker sa existi !!!! si daca tot e asa de DREPT shoer sper sa ia atitudine si sa ma ajute!! subiect incheia cobrel nu mai vb cu u nik pt ca esti un gm cu simpati si cesti pe care sunt sigur ca shoker daca ar sti nu ai mai fi GM in secunda 2 !!

Posturi unite automat, 28-10-2010, 15:37:30

1DECI pizduci sau eu am zis ?sa vad daca esti corect 2 dc nu ai dat ban instant si ai continuat raidu ce mi se pare o aberatie daca tot erai GM?3pizduci dc nu a primit ban pt zicala "haideti ca o facem cum stiu eu"?................raspundemi la intrebarile alea si voi fi lamurit cu niste raspunsuri pe care cred ca nu le ai pt ca nu e drept ceea ce ai facut!!!

Posturi unite automat, 28-10-2010, 15:41:28

si daca tot ai fost in raid Priestu pe nume "Pizduci" dc nu a luat ban ?????daca tot esti corect .....deci cum vorbeam simpati de GM pt playeri de la el din guilda charului u care joaka .... deci deja e prea mult eu zik si mi se pare o nedreptate dar fie cum ziki u daca e platesc si asta e dar esti u gm incorect si nu meriti sa fi gm cu tot ca nam dreptu sa zik eu daca cineva meritta sau nu shoker are autoritatea...scz shoker pt ce am zis mai sus de catre cobrilizator stiu ca sunt drepturile tale!!!citat incheiat si astept ca shoker sau cobrel sa raspunde si daca se poate unban shoker te rog frumos e o nedreptate absurda!!

Posturi unite automat, 28-10-2010, 15:45:42

APROPO DE CONTU TAU DIN jok cu care erai in raid akuma am dat click pe wow character la Cobrilizator si nu scrie nicaieri ca ai avea contu acela specificat de u deci prin urmare alta nedreptate si alt abuz catre servar!!!GM sa nu aiba trecute toate charurile la status akol la u cand dai click si asta e alt abuz!!!SHOKER ATITUDINE FRATE pLS HEAL CU GM ACESTA CARE NU ARE PIC DE MORALA

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 28-10-2010, 14:52:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ho bã disperatule! +1 warn. Calmeazã-te. Contu de GM diferã de cel de jucat. Nu are cum sã le punã pe amândouã. Și nu mai da Post Reply dupã ce postezi. Ai butonul EDIT.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
romandani18
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-10-2010, 15:00:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DIn cate stiu chiar daca ai conturi nu ii protejeti pe playeri tai dn guilda si numa ie dai ban desi un prest de la el din guilda a zis sa facem valtiria duap modu ala deci prin umare care era ideea sasi dea bannn singur cobrel ?sau ce sa faca daca numa mie da bann desi,....pristu pe nume pizduci zise "HAIDETI SO FACEM PE VALTIRIA CUM STIU EU" deci nu inteleg unde e dreptatea daca intelegi u zimi u ?ca eu nu pricep inca ucm sa se faca asa se atat de absurd si nedrept!!

Posturi unite automat, 28-10-2010, 16:00:12

Daca te gandesti bine toata luema a zis in special pristu si daca ai o urma de dreptate si vrei sa ma ajuti ajutama! IMI CER SI SCUZE daca team jignit cu ceva!

Posturi unite automat, 28-10-2010, 16:00:45

dar iami banul ca mor daca nu !!

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 28-10-2010, 15:14:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate e doar un joc. Mãcar de l-ai plãti, te-aș ințelege. Calmeazã-te! Folosește EDIT cã iar îti dau warn.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 28-10-2010, 15:24:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum ziceam, banul ramane. topic closed
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 28 October 2010 13:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-07-2025, 20:05:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x