User
Pass
2FA

unbann pls

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message466
gigimuschi
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-01-2011 11:45)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2010, 09:38:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

numele caracterului este mihaita
username mihai46

acesta este cel mai tare servar din cate is ,celelalte is ori instant 80,xp1000 ori duar 2-3 playeri. aveti cel mai tare servar si apreciati si cred ca ati muncit mult la el si ca nu va convie sa fie codati sau sa se injure pe sv da totusi. mi sa zis ca am bann pt 666 zile pt injurat , da eu nu am injurat nici macar un alt player amite un GM plus ca nam dece sa injur si fie treaca de la mn voi dati bann 1 luna pt speed and fly hack si 666 zile pt injurii? daca chear vam injurat sa stiti ca regret si imi cer scuze ,desi eu am fost plecat in vara si cand am venit inapoi av vazut ca am bann. imi cer scuze daca vam creeat neplaceri asa ca unbann varrog

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 29-10-2010, 09:46:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai mai intrat pe caracter de 3 luni, deci nu-ti pot cere sa completezi modelul.

Code:
Character name:
Account name:
IP:
GM responsabil:
Motiv:
Ceva ce doriti sa adaugati:

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
gigimuschi
[Banned user]

Banned

(since 30-01-2011 11:45)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2010, 19:51:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blader wrote:
N-ai mai intrat pe caracter de 3 luni, deci nu-ti pot cere sa completezi modelul.

Code:
Character name:
Account name:
IP:
GM responsabil:
Motiv:
Ceva ce doriti sa adaugati:

mai am un topic ceva mai jos
cu tot completat aaa si nam mai intrat ca nam avut internet
scuze ca nu lam completat dinou

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-05-2025, 11:30:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password