User
Pass
2FA

Reclamaþie - DarkProph3t

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1137
CLaudiaMDB

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-04-2011 22:01)

Votes: 4

Post Posted: 04-11-2010, 15:19:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume player : CLaudiaMDB [4Tuning]
Ip player : 109.99.71.80
Nume admin : DarkProph3t
Motiv/dovada/argument : gãsiþi poza mai jos -
Concluzii :

Este inadmisibil sã intru pe server ºi dacã toþi au murit sã îmi dea mie slay cã nu pot aºtepta ei dupã mine , din moment ce am INTRAT ºi server-ul m-a lãsat ...nu vãd unde este marea problemã - ªi eu mã grãbesc , poate am ceva de rezolvat , poate vreau sã mã relaxez ºi nu am chef de mofturi fãcute de jumãtãþi de buletin - Vã rog sã luaþi în considerare fiecare drept care îl au toþi playerii ...nu adminez de ieri , am ºi eu servere ...ºtiu cum e sã ai acces dar asta nu înseamnã cã dacã ai un acces sã îþi baþi joc de server ºi sã faci legea pe el dupã bunul tãu plac -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DarkProph3t

[iFloRiN]

(since 18-12-2012 11:13)

Votes: 5

Post Posted: 04-11-2010, 15:41:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai fetito,l-ai cunoscut pe tata sa stii ca am jumatate de buletin?
Nu venii pe forum cu texte gen : "Vã rog sã luaþi în considerare fiecare drept care îl au toþi playerii" pentru ca tocmai asta am aparat: DREPTURILE PLAYERILOR,care stateau si asteptau dupa fundul tau de adolescenta irascibila.Pentru ca intotdeauna(de cand a fost inventata democratia), MAJORITATEA castiga.Si nu mai victimiza tu cu drepturile tale,pentru ca odata ce faceai mofturi si raspundeai in doi peri si mie si lui aQlvin se ruga tot srv de tine sa-ti dai kill(asta din bun simt ar fii trebuit sa faci),nu sa raspunzi unui GOD " N-am chef,DND".Poate esti tu admin pe alte servere,dar nu vii sa faci legea aici,ai inteles?

Act like a MOBSTER, think like a DON

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CLaudiaMDB

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2010, 16:01:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkProph3t wrote:
Bai fetito,l-ai cunoscut pe tata sa stii ca am jumatate de buletin?
Nu venii pe forum cu texte gen : "Vã rog sã luaþi în considerare fiecare drept care îl au toþi playerii" pentru ca tocmai asta am aparat: DREPTURILE PLAYERILOR,care stateau si asteptau dupa fundul tau de adolescenta irascibila.Pentru ca intotdeauna(de cand a fost inventata democratia), MAJORITATEA castiga.Si nu mai victimiza tu cu drepturile tale,pentru ca odata ce faceai mofturi si raspundeai in doi peri si mie si lui aQlvin se ruga tot srv de tine sa-ti dai kill(asta din bun simt ar fii trebuit sa faci),nu sa raspunzi unui GOD " N-am chef,DND".Poate esti tu admin pe alte servere,dar nu vii sa faci legea aici,ai inteles?

Uºurel prietenaº cã faci riduri - Nu l-am cunoscut pe tãticul tãu ºi nici nu am nevoie , am ºi eu tatã ...ºi apropo când am zis "jumãtãþi de buletin" m-am referit metaforic , era o metaforã ...dacã nu ºtii ce înseamnã ...cautã în DEX .
Adolescentã irascibilã ...îmi place cum sunã ºi mã bucur cã mã consideri aºa , partea nasoalã este cã am trecut de vârsta aia ...aº vrea sã mã întorc la viaþa adolescentinã dar din pãcate ...timpul trece - Nu victimizez absolut nimic , sunt drepturile mele ºi nu am rãspuns cu nimic , doar am spus dnd ...cã vroiam sã joc ...am fãcut harta aia de enºpe mii de ori ºi o puteam face ºi atunci - ªi eu nu vorbeam cu tine ...vorbeam cu playerul ãla care tot îmi spunea sã mã omor ...nu aveam treabã cu tine , dar dacã te-ai simþit bãgat în seamã ....e bine ( dau autograde pânã în ora 23 ) ...Iar cu aQlvin nu am absolut nimic - ba chiar ne înþelegem foarte bine ...- Sã rãspund unui God ....opa , îþi dai seama ce funcþie mare ai tu ? ªi dacã eºti "God" ce ? Crezi cã mã sperii sau cum ? ªi apropo ..nu-s admin pe alte servere ...sunt ceva mai mult de atât - admin eram pe la 14-15 ani -

Iar la faza cu legea ...te rog ...încearcã sã vii cu expresii proprii ºi sã nu mã mai copiezi - Ms !

0 0

Back to top
DarkProph3t

[iFloRiN]

Post Posted: 04-11-2010, 16:14:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa stii ca nu ne incalzeste cu nimic faptul ca ai facut tu harta de N ori,mie unul chiar nu-mi pasa.In al doilea rand,daca tot scrii corect scrie pana la capat(degeaba te dai tu atotstiutoare de limba romana,ca din cate se pare faci si tu greseli .Apropos,se scrie autogra(f)e nu autograde).In al 3lea rand ,nu la mine ma refeream cand am zis ca nu se poarta asa cu un GOD(aQlvin e GOD,nu eu)asta pentru cultura ta generala, iar in ultimul rand, iti multumesc pentru grija ta in legatura cu nivelul meu de cunostinta al limbii romane,dar sa stii ca nu e nevoie sa vii sa-mi profesezi tu.Aaa,era sa uit, cand vei detine drepturi de autor pe tot ceea ce spui, atunci ma poti acuza de plagiere.Pana atunci insa, vorbesti degeaba!

0 0

Back to top
CLaudiaMDB

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2010, 16:24:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkProph3t wrote:
Sa stii ca nu ne incalzeste cu nimic faptul ca ai facut tu harta de N ori,mie unul chiar nu-mi pasa.In al doilea rand,daca tot scrii corect scrie pana la capat(degeaba te dai tu atotstiutoare de limba romana,ca din cate se pare faci si tu greseli .Apropos,se scrie autogra(f)e nu autograde).In al 3lea rand ,nu la mine ma refeream cand am zis ca nu se poarta asa cu un GOD(aQlvin e GOD,nu eu)asta pentru cultura ta generala, iar in ultimul rand, iti multumesc pentru grija ta in legatura cu nivelul meu de cunostinta al limbii romane,dar sa stii ca nu e nevoie sa vii sa-mi profesezi tu.Aaa,era sa uit, cand vei detine drepturi de autor pe tot ceea ce spui, atunci ma poti acuza de plagiere.Pana atunci insa, vorbesti degeaba!

- Eºti foarte amuzant sincerã sã fiu dar la capitolul inteligenþã eºti egal cu 0 ! În primul rând hai sã-þi fac o micã "schemã " ( din pãcate nu pot sã îþi desenez dar sper sã înþelegi din ce îþi voi explica ...am scris ( autograde ) pentru cã scriu foarte repede ºi dacã te uiþi mai bine F este lângã G ...este o greºealã pe care o poate face oricine ...dacã mã " prindeai " cu ceva mai plauzibil ziceam ..dar hai sã fim serioºi , eºti depãºit , totuºi mã bucur cã citeºti cu atenþie fiecare cuvânt scris de mine , mã simt flatatã ! Iar pentru cunoºtinþele tale generale , greºeala mea nu este una majorã ...dar la tine sunt unele greºeli cam ruºinoase dacã tot te dai aºa mare cocoº în faþa mea - Iar faptul cã scriu cu diacritice nu o fac ca sã demonstrez ceva , ci pentru cã îmi place , nu este nimeni obligat sã scrie cu sau fãrã ele -

Sã mã repet , nu discutam nimic cu aQlvin ...asta a fost pãrerea ta ...

Poate cã nu deþin drepturi de autor pentru Limba românã dar fi sigur cã am drepturi de autor pentru multe alte chestii pe care le poþi vedea la mine în semnãturã - ªi nu mã intereseazã dacã eºti interesat sau nu , îþi zic doar aºa pentru tine ...cã am multe drepturi de autor cu , care mã mândresc foarte mult -

P.s: Nu vorbesc , scriu my friend !

0 0

Back to top
l0w_er

[Account disabled]

(since 29-08-2011 12:51)

Votes: 12

Post Posted: 04-11-2010, 16:35:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orice player are dreptul de a juca intreaga hartã. Nu conteaza dacã aºteptaþi ºi voi puþin, nu moare lumea.Totuºi ºi Claudia are vreo 20 de ani, nu mai ºtiu sigur de când mi-a spus, dar si DarkProph3t este un admin bun ºi vechi. M-am cam încurcat in limba românã si nu se întelege subiectul - Concluzia: DarkProph3t, lasã playeri sa joace întreaga hartã.
Claudia: Nu mai fã reclamaþie pentru orice neplãcere.Cred cã am rezolvat treaba, dar voi v-aþi amãnunþit in limba românã.

P.S.: Acum cã ai reamintit de maºinile fotografiate de tine, o sã le dau in judecatã sunt prea faine -

0 0

Back to top
CLaudiaMDB

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2010, 16:41:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

l0w_er wrote:
Orice player are dreptul de a juca intreaga hartã. Nu conteaza dacã aºteptaþi ºi voi puþin, nu moare lumea.Totuºi ºi Claudia are vreo 20 de ani, nu mai ºtiu sigur de când mi-a spus, dar si DarkProph3t este un admin bun ºi vechi. M-am cam încurcat in limba românã si nu se întelege subiectul - Concluzia: DarkProph3t, lasã playeri sa joace întreaga hartã.
Claudia: Nu mai fã reclamaþie pentru orice neplãcere.Cred cã am rezolvat treaba, dar voi v-aþi amãnunþit in limba românã.

P.S.: Acum cã ai reamintit de maºinile fotografiate de tine, o sã le dau in judecatã sunt prea faine -

Nu fac reclamaþii deobicei dar m-am enervat cã pana mea ...stau ºi vin de la muncã ºi am chef sã mã joc n-am chef sã primesc slay la jumãtatea hãrþii ...ºi era frumos dacã îþi recunoºtea vina dar dacã vine la mine cu impresii d-astea de mare admin , mã enervez ºi nici eu nu mã opresc cã am mâini sã rãspund -

re p.s: De ce sã le dai în judecatã - ele n-au nicio vinã , prietenii mei au cã sunt înebuniþi dupã tuning - ( eu vorbesc - )

0 0

Back to top
DarkProph3t

[iFloRiN]

Post Posted: 04-11-2010, 16:42:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad deja ca discutia asta se departeaza din ce in ce mai mult de subiect,asa ca asta e ultimul mesaj pe care il las in acest post,restul ramane la decizia ownerilor.

Vad ca te crezi o persoana importanta, cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat. Te las in lumea ta roz de papusica Barbie.

Inca ceva: Nu cred ca te-am jignit cu nimic eu,asa ca nu ai niciun drept sa ma jignesti(ceea ce ai facut deja).Asta denota ca te-ai coborat la "nivelul meu,egal cu 0".Ceea ce ma duce cu gandul la urmatoarea intrebare: Daca eu sunt egal cu 0(defapt inteligenta mea) ,iar tu, te comporti ca si cand ai fii la nivelul meu,defapt unde te situezi ?

Pentru incheiere, iti dau un sfat prietenesc. Incearca sa nu te mai lauzi atat ,pentru ca dupa cum spuneam , nu ne incalzesti cu nimic.Asa ca pe mine sa ma scutesti de toata bravada asta,pentru ca ma scarbesc lucrurile false si persoanele care se cred a fii ceea ce nu sunt si nu vor fii niciodata doar pentru ochii lumii.

0 0

Back to top
CLaudiaMDB

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2010, 17:00:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkProph3t wrote:
Vad deja ca discutia asta se departeaza din ce in ce mai mult de subiect,asa ca asta e ultimul mesaj pe care il las in acest post,restul ramane la decizia ownerilor.

Vad ca te crezi o persoana importanta, cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat. Te las in lumea ta roz de papusica Barbie.

Inca ceva: Nu cred ca te-am jignit cu nimic eu,asa ca nu ai niciun drept sa ma jignesti(ceea ce ai facut deja).Asta denota ca te-ai coborat la "nivelul meu,egal cu 0".Ceea ce ma duce cu gandul la urmatoarea intrebare: Daca eu sunt egal cu 0(defapt inteligenta mea) ,iar tu, te comporti ca si cand ai fii la nivelul meu,defapt unde te situezi ?

Pentru incheiere, iti dau un sfat prietenesc. Incearca sa nu te mai lauzi atat ,pentru ca dupa cum spuneam , nu ne incalzesti cu nimic.Asa ca pe mine sa ma scutesti de toata bravada asta,pentru ca ma scarbesc lucrurile false si persoanele care se cred a fii ceea ce nu sunt si nu vor fii niciodata doar pentru ochii lumii.

Pãcat cã de când eram micã ...mi-au plãcut maºinile ºi nu pãpuºile Barbie ...poate aºa aveai ºi tu dreptate cu ceva mãcar . M-am coborât la nivelul tãu egal cu 0 din plictisealã - Nu m-am lãudat cu absolut nimic , ºi dacã m-ai cunoaºte ai relata din toatã discuþia asta cã nu eu mã laud , alþii mã laudã pe mine -

Nu sunt o persoanã falsã dragul meu dat fiind cã am devenit cineva pentru ceea ce fac ºi da mã laud cu asta cât pot eu de mult cã doar este munca mea - ...din pãcate nu te vãd a fi pe aceiaºi temã cu mine ºi sincerã sã fiu ...ca fatã , pot demonstra cã sunt mai bunã decât tine cu multe lucruri masculine de care tu nici nu ai avea habar ...aºa cã nu mã mai judeca tu pe mine ºi veziþi de lungul nasului -

0 0

Back to top
DarkProph3t

[iFloRiN]

Post Posted: 04-11-2010, 17:19:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am zis ca nu mai scriu nimic,insa ma amuzi prea tare ca sa ma abtin.

1."Nu m-am lãudat cu absolut nimic , ºi dacã m-ai cunoaºte ai relata din toatã discuþia asta cã nu eu mã laud , alþii mã laudã pe mine". ==> Uite asa ne contrazicem singuri.Mai bine taceai,sincer.

2."ca fatã , pot demonstra cã sunt mai bunã decât tine cu multe lucruri masculine de care tu nici nu ai avea habar" ==> De unde atata siguranta pe noi? Chiar sunt curios cum te poti bate cu pumnii in piept cu atata certitudine.Ne cunoastem de undeva si eu nu stiu ? Ma faci sa rad sincer si prin posturile pe care le tot scrii ma faci sa cred din ce in ce mai mult ca nu esti altceva decat un fake,un WANNABE.

0 0

Back to top
CLaudiaMDB

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2010, 17:22:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkProph3t wrote:
Am zis ca nu mai scriu nimic,insa ma amuzi prea tare ca sa ma abtin.

1."Nu m-am lãudat cu absolut nimic , ºi dacã m-ai cunoaºte ai relata din toatã discuþia asta cã nu eu mã laud , alþii mã laudã pe mine". ==> Uite asa ne contrazicem singuri.Mai bine taceai,sincer.

2."ca fatã , pot demonstra cã sunt mai bunã decât tine cu multe lucruri masculine de care tu nici nu ai avea habar" ==> De unde atata siguranta pe noi? Chiar sunt curios cum te poti bate cu pumnii in piept cu atata certitudine.Ne cunoastem de undeva si eu nu stiu ? Ma faci sa rad sincer si prin posturile pe care le tot scrii ma faci sa cred din ce in ce mai mult ca nu esti altceva decat un fake,un WANNABE.

- - - Bine , dã un search ºi aflã cine sunt ºi pe urmã vorbim - îþi spun de pe acum ...sã nu plângi cã nu eºti nici mãcar pe sfert din ce sunt eu - aºa wannabe cum sunt ))-

0 0

Back to top
DarkProph3t

[iFloRiN]

Post Posted: 04-11-2010, 17:40:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistita draga ca nu am nevoie sa stiu cine esti.Viata mea nu inseamna poze,bloguri si prieteni cu masini tunate.Pana acum nu m-ai uimit cu nimic. Dar deh, mergem la evenimente ce implica 5 BMW-uri din 85' cu un mic body-kit, jante de 19 si tobe sport(aaa,si sa nu uitam : 15 stickere) care se chinuie ragusite sa faca spectacol in fata a catorva spectatori si suntem smecheri. Asa e Rromania.

Si ti-am zis ,mai lasa din laudele astea pentru ca nici tu nu ma cunosti si nici tu nu stii ce fac si cu ce ma ocup,dar spre deosebire de tine, prefer sa tac din gura si sa te las sa crezi ce vrei.In fond, de-aia nu mai pot eu de faci tu si ce crezi tu despre mine.

Ti-am mai zis si ti-o mai zis: Te las in lumea ta roz.

P.S: Mi-a facut placere sa dialoghez cu tine,sincer o spun.Iti urez numai bine in tot ceea ce faci.Si cu asta sper ca am incheiat,pentru ca sincer n-are rost sa continuam, derivand de la subiect prea mult.

Poate vom mai discuta in alte imprejurari si pe alte topicuri.

0 0

Back to top
l0w_er

[Account disabled]

(since 29-08-2011 12:51)

Votes: 12

Post Posted: 04-11-2010, 17:41:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deja intr-o orã 10 posturi doar din OFF, hai mai terminaþi cu OFF-ul, rãspunsul a fost primit în legãturã cu reclamaþia.
Cineva sã dea Close

0 0

Back to top
CLaudiaMDB

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2010, 17:51:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkProph3t wrote:
Stai linistita draga ca nu am nevoie sa stiu cine esti.Viata mea nu inseamna poze,bloguri si prieteni cu masini tunate.Pana acum nu m-ai uimit cu nimic. Dar deh, mergem la evenimente ce implica 5 BMW-uri din 85' cu un mic body-kit, jante de 19 si tobe sport(aaa,si sa nu uitam : 15 stickere) care se chinuie ragusite sa faca spectacol in fata a catorva spectatori si suntem smecheri. Asa e Rromania.

Si ti-am zis ,mai lasa din laudele astea pentru ca nici tu nu ma cunosti si nici tu nu stii ce fac si cu ce ma ocup,dar spre deosebire de tine, prefer sa tac din gura si sa te las sa crezi ce vrei.In fond, de-aia nu mai pot eu de faci tu si ce crezi tu despre mine.

Ti-am mai zis si ti-o mai zis: Te las in lumea ta roz.

P.S: Mi-a facut placere sa dialoghez cu tine,sincer o spun.Iti urez numai bine in tot ceea ce faci.Si cu asta sper ca am incheiat,pentru ca sincer n-are rost sa continuam, derivand de la subiect prea mult.

Poate vom mai discuta in alte imprejurari si pe alte topicuri.

Tocmai asta vroiam sã te fac sã înþelegi din tot ce am discutat , cã tu m-ai vãzut pe mine ca ºi cum aº fi cu prietenii ( în spatele lor ) ei bine ...eu nu sunt doar prietenã cu ei ci sunt colegã , fac tot ce fac ºi ei ...particip ºi mã implic în aceleaºi chestii - la capitolul de maºini tunate sau netunate ºi apropo eu sunt mai oldschool ºi nu merg la evenimente ca sã mã uit ci merg ori în calitate de participant ori de fotograf sau organizator , ms !

Iar maºinile alea chinuite care fac spectacol în faþa a sute de spectatori se pare cã unele dintre ele sunt cele mai bune din România , tu ai parte de aºa ceva ? Nu se vede sincerã sã fiu !

Cât despre blogurile mele , blogul cu maºini este munca mea acolo ...cu bani sau fãrã bani nu este problema ta dar este munca mea ºi nu ai niciun drept sã mi-o critici dacã nu mi-o cunoºti ..Lumea mea este foarte roz pentru cã aºa am învãþat singurã sã mi-o fac -

Hf ºi o searã bunã -

0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 04-11-2010, 18:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Claudia nu cred cã darkproph3t care este un admin dimplomat ( ca stalone și încã câțiva nu are rost sã înșir nume pe aici ) ți-ar da așa slay cã nu are el ce sã facã cu comenzile de care are parte. Dacã toți au murit iar tu nu ești nici mãcar unde a murit ultima persoanã, îmi pare rãu toți vor sã joace nu sã aștepte dupã cineva sã termine harta dacã deabea ce o începe.

O zi bunã!

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by tweetty, 04 November 2010 16:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-01-2025, 17:12:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x