User
Pass
2FA

...

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message863
Bartt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-06-2012 20:01)

Votes: 9

Post Posted: 12-11-2010, 17:51:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca cineva face o reclamatie de exemplu a mea am facut print cand injura un admin , am pus-o pe site sa vada ownerii cum vorbesc unii , ca sa vad ca imi spune lumea ca e topic facut aiurea sau ca a gresit . in primul rand vreau sa stiu si eu de ce e un topic facut aiurea ca am postat un print cu un admin care isi baga ..... in lume ???? in al 2-lea rand a spus ca a gresit adica "dupa ce omori omu iti ceri iertate" ceva de genu ?? nu inteleg ca admin sa injure lumea si apoi sa zica ca nu a vrut .....CRED CA AU SCRIS DEGETELE FARA AJUTORUL CREIERULUI LUI.

P.S. BANUIESC CA UNII O SA ZICA SI ACUM CA E TOPIC FACUT AIURE
ASTEPT SA VAD DACA OWNERII ZIC LA FEL >>>>> FARA RESENTIMENTE<<<<<< -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dreAm*

[ ~ DeeJay ~ ]

(since 13-02-2013 21:55)

Votes: 33

Post Posted: 12-11-2010, 18:02:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bartt eu zic sa iti vezi de treburile tale si de jocul tau! Stiu ca ai boala pe mine, dar eu zic sa iti vezi de jocul tau frumos si sa nu mai contesti parerile si deciziile Ownerilor! Dupa cum am mai zis si in reclamatia facuta de tine, dar ma vad nevoit sa repet din nou pentru toti "desteptii" ESTE PRIMA RECLAMATIE LA ADRESA MEA PANA ACUM NU AM MAI AVUT RECLAMATIE DE LA NICIUN PLAYER INTELEGI "DOMNISOARA" BARTT? MI-AM DAT GAG ASA CUM S-AR FI INTAMPLAT CU ORICE PLAYER! MA BUCUR CA ESTI TU DUMNEZEU SI NU GRESESTI NICIODATA, DAR VEZI-TI DE TREABA TA MACAR CA NU TE-A BAGAT NIMENI IN SEAMA! Bine macar ca recunosti ca este Topic facut aiurea! -

Apropo Bartt data viitoare vezi cum vorbesti la adresa mea ca nu ne tragem de sireturi ok? Nu ma intereseaza ca esti tu fata, MA RESPECTI TE RESPECT asa ca mai usor cu vorbele astea de 2 lei au auzit "domnisoara"? Din cate observ pe tine nu prea te duce creierasul ca faci Topic`uri de genul asta asa ca hai sa fim seriosi! De unde stiai tu ca vorbeam despre voi? Daca te-ai simtit nu este vina mea! Si inca ceva citeste mai bine data viitoare ca nu am zis ca "bag .... in lume". Daca vrei sa para mai dramatic este strict treaba ta, dar macar nu mai inflori!

Last edited by dreAm* on 12-11-2010, 18:19:22; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 12-11-2010, 18:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bartt termina odata cu genul asta de discutie...Bandit l-a avertizat ca pe viitor sa nu se mai repete si sa aive grija....dar se pare ca tu nu intelegi limba romana si intelegi numai ce ai tu chef si nu numai tu si ceilalti care nu au creier sa gandeasca...pai ce pretentii sa mai aveti voi la noi cand voi va bateti joc si ne luati peste picior si faceti numai ce vreti voi...cand unii dintre noi am trecut cu vederea la prostiile voastre pe care le'ati facut...dar treba nu va mai sta asa - numai fiti copii si lasati tampenile de genul asta pentru ca o sa va para rau si tie bartt si celorlalti -

@Bartt pe deoparte mai esti si nesimtit/nesimtita fa bine si tine gura inchisa eu ti-am explicat destul de frumos si ma mai explic inca o data pentru cei ca tine care nu stiu ce inseamna "Amenintare" am zis in felul urmator "Numai fiti copii si lasati tampenile de genul asta pentru ca o sa va para rau si tie bartt si celorlalti" aici m-am referit daca cumva ai sa gresesti pe viitor nu o sa se mai accepte scuzele tale si a celorlalti playerii pentru ca voi vati obisnuit cu nesimtirea asta "grasa" mai multe ce pot sa iti spun sa iti vezi de treburiile tale si de jocul tau....nu are rost sa imi cobor mintea cu tine si oamenii ca tine...deci lasa gura aia mai usor sper ca ne-am inteles !!

Last edited by Vod@fon3 on 12-11-2010, 18:48:25; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Bartt

[Mentally Stable]

(since 04-06-2012 20:01)

Votes: 9

Post Posted: 12-11-2010, 18:34:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma ameninti sau ce??? de ce sa-mi para rau ??/
am gresit cu ceva ??
am vreo reclamatie??? spre deosebire de tine???
eu nu am facut nimic doar tin cu dreptatea asa ca nu mai ameninta tu lumea degeaba
una e sa gresesti sa ti se blocheze calculatoru sau sa fi incepator sa nu sti regulile si alta e sa injuri lumea......asa ca mai bine abtine-te
cand o sa fi owner atunci sa mai discuti cu mine pana atunci bye bye

0 0

Back to top
Senzzzation

[Mentally Stable]

(since 22-03-2015 12:14)

Votes: 11

Post Posted: 12-11-2010, 18:39:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragi Owneri ! Din cate se vad majoritatea Playeriilor .. Au inceput sa comenteze adminiilor!

Majoritatea playeriilor gasesc scuze.. si Incep sa comenteze aiurea...

Sper sa se ia o decizie si in privinta asta!

0 0

Back to top
dreAm*

[ ~ DeeJay ~ ]

(since 13-02-2013 21:55)

Votes: 33

Post Posted: 12-11-2010, 18:51:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vrei sa o iei ca pe o amenintare este problema ta "domnisoara"! Acum te iei si tu dupa mine "NU AM NICIO RECLAMATIE" -. Se vede ce om esti... Dosent Matter EU AM AVUT VREO RECLAMATIE PANA ACUM DACA TOT ESTI DUMNEZEU SI TII CU DREPTATEA? Am zis si ma repet, am vrut sa scriu pe chat`ul adminilor si culmea norocului tau este ca am apasat gresit tasta si mi-am dat GAG cand am vazut ca am scris pe Server! Am sa fiu cu ochii in 4 in ceea ce te priveste Bartt si la cea mai mica greseala a ta voi actiona dupa atare si evident dupa Regulament! Nu mai iert nimic! -

0 0

Back to top
ceacea

[CHANGE Agent]

(since 22-03-2016 19:14)

Votes: 90

Post Posted: 12-11-2010, 19:39:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faptul a trecut... TC

Intelege, eu n-o sa mor niciodata!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ceacea, 12 November 2010 17:39

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 16-06-2025, 05:09:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password