User
Pass
2FA

NINJA SUGGESTION !
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts

well?
omg zeu!
67%
 67%  [ 121 ]
neah
32%
 32%  [ 59 ]
Total Votes : 180

Author Message12774
k0s

[Freakz Admin | Dev]

Status: Offline
(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 22-11-2010, 13:36:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se poate face astfel ? :

Ninja's Blacklist.

Asta consta in faptul ca daca liderul ninjeaza, iar el este denuntat de CEL PUTIN 80% din oamenii existenti ATUNCI in raid, cu screenshots, in care sa se specifice data si ora la care a avut loc raidul si ninjatul , acesta sa fie trecut in Ninja's Blacklist, iar la 3 ninja sa primeasca ban.

Ideea ar fi ca pe persoana respectiva care a ninjat sa o poata denunta numai persoanele DIN RAID , si doar intr-un anumit interval de timp, sa zicem 2 ore.

Are cateva erori treaba asta, adica eu pot sa trec pe oricine vreau eu pe lista aia.
Insa cred ca se poate rezolva problema aplicand un fel de script care sa imi stearga automat postul daca nu a mai votat nimeni in 30 minute.

Am o poza editata in paint luata de aici dupa forum, cu un Pool System, ar putea sa fie ceva asemanator:

Nu stiu daca poti face ceva care sa recunoasca IP sau Charul cu care a fost in raid, dar ma gandesc ca se poate folosi faza cu Leaga-Cont sau cu semnatura dupa forum, astfel fiecare are o semnatura unica si nu se poate pacali.

Daca e sa mai imi vina idei sau sa completez , dau edit. Astept sugestii si completari. Thx -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TRM

[Mentally Stable]

(since 22-04-2013 18:00)

Votes: 2

Post Posted: 22-11-2010, 18:02:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul nu sant de acord cu chestia asta, parerea mea... la un moment dat o sa te saturi prin a ti se ninja itemele si incepi sa iti cauti o guild... sau sa iti faci u raidurile fara ninja. Din punctul meu de vedere.... prea mare bataie de cap cu ninja.

0 0

Back to top
Westy

[Tom&Jerry Fan]

(since 26-05-2019 09:28)

Votes: 38

Post Posted: 22-11-2010, 18:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt unii care nu au timp/chef sa stea mereu dupa o guilda pentru raiduri !

0 0

Back to top
babylon

[PvE in Sange]

(since 19-06-2012 18:03)

Votes: 4

Post Posted: 22-11-2010, 18:42:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jos palaria pentru aceasta idee va ajuta foarte mult global si va descuraja "ninja" gg
0 0

Back to top
Westy

[Tom&Jerry Fan]

Post Posted: 23-11-2010, 17:11:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mdea ar trebui totusi facut ceva - Azi stau juma de ora sa strang oameni pt icc 25n ne ducem frumos toti la DB sa incepem se duce un rog ia bossu pe el si da leave raid , lasam wipe (ca nu luam loot altfel) apoi pana se ne regrupam mai ies vreo 2-3 din raid apoi vad pe global nu mergeti in raid cu Westwood ca e ninja si incep majoritatea sa iasa din raid si uite cum s-a dus o ora degeba

0 0

Back to top
Stormrage

[Vanquisher]

(since 10-07-2013 08:15)

Votes: 7

Post Posted: 25-11-2010, 15:23:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spectre wrote:
sa stii ca daca dintre 2 unu da roll mare si alalalt spune ca a scos mai mult dps si tu dai itemu la roll mare alalalt o sa zica "NINJA" si iti da vot ...

/agree Spectre si intr-un fel playerii aia au o oarecare dreptate pentru ca urasc sa vad cum playeri +6kgs isi aduc in raiduri prieteni low-gs si sa zicem eu sunt warr,prietenu lu ala de 6k e tot warr,dam la roll o arma,rahatu ala de 4kgs o castiga si ajunge cu gear din reputatii+o arma din icc foarte buna:((deci itemele se dau la cei cu cat de cat gear bun si care aduc un oarecare aport de dps raidului....da marog,sunt lideri si lideri

Edit:Faceti raid cu globalu pe propria raspundere,sau faceti raid calumea cu guilda.

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 25-11-2010, 16:22:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca de asta blizzu a facut GUILD-ul ca sa nu va plangeti de ninja. Eu sincer m-am saturat sa incerc sa fac un guild calumea pe servere ca nu e nimeni de acord sa ma ajute. Daca as gasii playeri care chiar vor sa joace calumea wow as vrea sa ma contacteze ca as mai incerca si pe serveru asta un guild. Ca sa faci un raid e greu ca trebe sa explici la toti ce au de facut, iar prin guild poti sa lucrezi prin skype. Nu este o solutie se iei masuri impotriva celor care fac ninja pt ca si tu ai face si macar el s-a chinuit sa isi faca raidu. Guildul este o masura pt ninja, dar guilduri care chiar se respecta.

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k0s

[Freakz Admin | Dev]

Post Posted: 25-11-2010, 19:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa iti explic eu o treaba care mi s-a intamplat azi :

Eu eram in Onyxia ne-a dat cap pana acu cateva ore, ei bine sa stii ca se ninjeaza si in guild. Daca raid leaderu are nevoie de cv pentru el sau prietenii lui nici nu se pune problema sa dea acel item corect. Asa ca ori gasesti (rar) oameni de treaba cu care sa iti faci raidul, ori sa fii prieten cu liderul sau cu astia de organizeaza prin guild, ORI iti faci tu singur raidul daca nu vrei sa fii ninjat. Acum depinde de voi daca veti ninja itemele dorite sau le dati la roll -. Ceau.

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Post Posted: 25-11-2010, 19:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:
Nu se poate face astfel ? :

Ninja's Blacklist.

Asta consta in faptul ca daca liderul ninjeaza, iar el este denuntat de CEL PUTIN 80% din oamenii existenti ATUNCI in raid, cu screenshots, in care sa se specifice data si ora la care a avut loc raidul si ninjatul , acesta sa fie trecut in Ninja's Blacklist, iar la 3 ninja sa primeasca ban.

Ideea ar fi ca pe persoana respectiva care a ninjat sa o poata denunta numai persoanele DIN RAID , si doar intr-un anumit interval de timp, sa zicem 2 ore.

Are cateva erori treaba asta, adica eu pot sa trec pe oricine vreau eu pe lista aia.
Insa cred ca se poate rezolva problema aplicand un fel de script care sa imi stearga automat postul daca nu a mai votat nimeni in 30 minute.

Am o poza editata in paint luata de aici dupa forum, cu un Pool System, ar putea sa fie ceva asemanator:

Nu stiu daca poti face ceva care sa recunoasca IP sau Charul cu care a fost in raid, dar ma gandesc ca se poate folosi faza cu Leaga-Cont sau cu semnatura dupa forum, astfel fiecare are o semnatura unica si nu se poate pacali.

Daca e sa mai imi vina idei sau sa completez , dau edit. Astept sugestii si completari. Thx -

pai fac 9 ninja si am toate itemele pe care le vreau... si ma opresc la 9

0 0

Back to top
Westy

[Tom&Jerry Fan]

Post Posted: 25-11-2010, 19:45:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La 3 ninja ia ban -

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

Post Posted: 25-11-2010, 21:05:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alea 10 voturi reprezinta nr. de playeri care voteaza -
0 0

Back to top
ThunderSS

[Mentally Stable]

(since 26-11-2011 10:32)

Votes: 3

Post Posted: 26-11-2010, 18:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o idee, care nu poate fi chiar buna, dar va las pe voi sa constatati asta.

Pe site, asemanator functiei de friends ar trebui sa fie o functie pentru ninja players. Practic fiecare poate intra la contul sau si va putea pune pe oricine vrea pe lista respectiva ca fiind ninja, alaturi de cateva informatii gen itemul ninjat, data, guild run sau nu si eventual o casuta de comentarii. Ideal ar fi sa fie si o optiune de upload sau daca nu sa se lase link catre 1 screenshot care sa poata sa dovedeasca asta.

In cazul asta, daca este posibi, in-game ar putea fi o comanda gen ".ninja [player_name]" si aia o sa iti spuna "Jucatorul [player_name] a fost raportat ca fiind ninja de catre x alti jucatori.".

De asemenea ar mai exista o functie suplimentara care, pentru primii 100 de jucatori din lista (cei mai 100 raportati jucatori) sa iti spuna automat chestia asta atunci cand intri intr-un raid cu respectivul, indiferent daca este raid lider sau nu.

Si ultima functie ar fi pe web site, unde ai putea sa vezi pentru orice jucator o lista cu toti cei care au trecut unul din caracterele de pe contul respectiv ca ninja, si prin click pe unul din ei sa ai acces la informatile detaliate completate mai sus (item, data, screenshoot etc).

Acum, desigur ca metoda nu este flawless, si este posibil sa fie 2-3 jucatori care sa te raporteze ca fiind ninja chiar daca nu ai facut niciodata asa ceva, dar acesti jucatori vor fi diferentiati de cei care chiar fac ninja si vor ajunge probabil la 30-50 + raportari.

Ah, si inca o chestie, atunci cand adaugi pe cineva ca fiind ninja in lista ta, sa iti fie oarecum restrictionata interactiunea cu acel jucator, si anume sa nu poti fi invitat in raid de catre acea persoana dar nici tu sa nu il poti invita, iar daca intri intr-un raid in care se afla si persoana raportata dar nu este lider / assistent sa scrie in chat un mesaj prin care sa spuna ceva de genul "Playeri a,b,c,[...] au fost marcati ca fiind ninja de catre [player_name].

Ultima functie ar fi pentru a preveni intr-o mica masura adaugarea playerilor ca fiind ninja degeaba.

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

Post Posted: 26-11-2010, 23:47:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E cam prea multa bataie de cap pentru niste oameni frustrati care sunt disperati dupa iteme.

Problema este ca o sa se faca magarii, si nu o sa mai fie asa blizzlike, ca acolo nu ai custom scripts pt. ninja ci doar GM's care sa te ajute.

Legat de interactiunea restrictionata, worst idea :< , ninja sau nu , cred ca fiecare are dreptul sa dispuna de aproape aceleasi conditii ca pe original.

Ce vreau sa spun este ca daca se va lua o masura pentru ninjalai, sau sa fie implementat un script ceva, sa fie in afara WoW-ului si sa nu influenteze cu nimic gameplay-ul.

0 0

Back to top
ThunderSS

[Mentally Stable]

(since 26-11-2011 10:32)

Votes: 3

Post Posted: 27-11-2010, 00:00:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:
Legat de interactiunea restrictionata, worst idea :< , ninja sau nu , cred ca fiecare are dreptul sa dispuna de aproape aceleasi conditii ca pe original.

Din moment ce pui o persoana pe "blacklist", este oarecum subinteles ca nu vrei sa mai ai de aface cu acea persoana. Dacapreferi, ar fi echivalent cu ignore in-game, doar ca ignore pe motiv de ninja. Dar am preferat sa fie ceva diferit de ignore astfel incat sa previna folosirea functiei cu scopul de a mari lista playerilor ignorati (in mod normal, daca nu ai un addon limita este parca la 25 de playeri)

k0s wrote:
E cam prea multa bataie de cap pentru niste oameni frustrati care sunt disperati dupa iteme.

Da, dar in cele din urma despre asta este vorba in topic. Daca topicul se numea "Care a fost ultima manea ascultata?" atunci ar fi avut sens sa spui asta, dar dat fiind ca aici se vorbeste explicit despre chestia asta nu vad exact care e problema.

------

Dupa cum am mentionat, am pus doar o sugestie, o simpla idee. Poate e buna, poate nu e buna deloc sau poate e partial folositoare, depinde de fiecare cum vede problema.

0 0

Back to top
speedballz

[Hero in training]

(since 03-03-2014 01:15)

Votes: 7

Post Posted: 27-11-2010, 01:11:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shock gg pentru idee dar nu are sens sa iti bati capul cu asa ceva , am obesrvat in ultimul timp ca daca un jucator si-a facut reputatie proasta de ninjalau lumea nu se mai duce cu el in raiduri,am vazut si lume care a stat 3 ore sa incerce sa stranga lume pt un icc 10 HC cand erau 2k+ playeri on si sa nu reuseasca ptr ca era spamat lfg-ul cu mesaje de genul " nu va duceti cu x in raid ca e ninja"...din cate am vazut majoritatea jucatorilor au guilduri acum cu care pot faca icc macar 10 iar cei care nu au guild inca nu au din cauza ca nu au gear nici macar de reputatii sau nu stiu ce presupune sa fi intr-un guild...cei care mai raporteaza ninja acum sunt copii care stau afk jumatate de boss scot si ei un 5k DPS in icc 25 HC si castiga la roll un item end-game iar liderul considera ca il merita altcineva care si-a dat silinta.....parerea mea lasati lucrurile asa cum sunt.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 12-08-2025, 03:26:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password