User
Pass
2FA

Bug overpower

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1413
danutze

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-03-2011 21:47)

Votes: 2

Post Posted: 22-11-2010, 05:57:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci ma gandeam daca se poate repara Overpower... Mi s-a intamplat sa dau Dodge/Parry sau Block cu Overpower....desi in descriere la abilitate spune 'The Overpower cannot be blocked, dodged or parried.'
Acum nush ce sa spun la rogue cand e in evasion ar trebui sa decurca overpower fara problema adika spam overpower...dar sunt sanse sa dea dodge cum am si patit.. sau la dk sa dau parry...iar la tank paladin in bg am observat ca am dat de vreo 2 ori blocked.
Partea proasta este ca nu am poze/filmulete dar se poate testa.
Multumesc

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 22-11-2010, 08:44:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu ai capul la hit ratting, ti se va intampla asta.

nu sunt sigur daca este un bug de partea serverului, dar stiu ca uneori clientul "mascheaza" un miss sub forma de parry, dodge sau block.

si din moment ce te bati cu un tank(din cate am inteles eu) capul la hit ratting creste peste 5%, deoarece defense-ul tankului iti mareste tie sansa sa ratezi.

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2011 20:38)

Votes: 22

Post Posted: 22-11-2010, 12:21:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:
daca nu ai capul la hit ratting, ti se va intampla asta.

nu sunt sigur daca este un bug de partea serverului, dar stiu ca uneori clientul "mascheaza" un miss sub forma de parry, dodge sau block.

si din moment ce te bati cu un tank(din cate am inteles eu) capul la hit ratting creste peste 5%, deoarece defense-ul tankului iti mareste tie sansa sa ratezi.
nu stii ce zici.
eu am testat si nu da nici dodge nici block nici parry. daca s-a buguit de cand am folosit eu ovp ultima data fix it da moonshadow tu nu stii deloc ce zici

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
Alma

[Owner of Evolution]

(since 16-09-2017 00:34)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-11-2010, 12:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:

Aici, tu confunzi Hit Rating cu Expertise Rating; Hit Cap -> no more miss; Expertise Cap -> no more dodge/parry (in PvE e folosit asta, in PvP e cam degeaba).

@Cantstopme, ss or it didn't happen. >.>

Zohlomg wrote:
Eram pe TBC si vroiam sa fac gnome cu codite roz.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 22-11-2010, 14:15:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Screenshots.

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
earthshaker

[Mentally Stable]

(since 11-02-2014 06:07)

Votes: 6

Post Posted: 22-11-2010, 19:02:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mie unul nu mi s-a intamplat niciodata, in schimb e un mic bug la tooltip pentru ca ramane aprins overpower chiar dupa ce este folosit. nu e mare chestie, dar ma incurc cateodata ca am impresia ca e ready -
0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-11-2010, 21:21:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alma wrote:
moonshadow wrote:

Aici, tu confunzi Hit Rating cu Expertise Rating; Hit Cap -> no more miss; Expertise Cap -> no more dodge/parry (in PvE e folosit asta, in PvP e cam degeaba).

@Cantstopme, ss or it didn't happen. >.>

nu le confund

crede-ma ca stiu ce zic.

am zis : clientul MASCHEAZA (caps, bold, subliniat italic poate asa vede lumea) un miss cu parry dodge si block.

0 0

Back to top
earthshaker

[Mentally Stable]

(since 11-02-2014 06:07)

Votes: 6

Post Posted: 23-11-2010, 08:55:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inseamna ca e de la wow-ul tau, mie unul nu mi s-a intamplat niciodata
0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-11-2010, 09:56:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

earthshaker wrote:
inseamna ca e de la wow-ul tau, mie unul nu mi s-a intamplat niciodata

tocmai asta este si ideea.

uneori clientul face buguri din astea.

mie nu mi s-a mai intamplat de mult, dar si eu aveam o chestie de genul asteia mai pe la inceputul WOTLK...cand jucam Dk si rune strike lua dodge si parry pe tankuri...
apoi dupa cateva teste am realizat ca nu erau dodge si parry, pe recount imi apareau drept missuri. este un display bug.

asa ca daca nu baga un SS sau video, ramane o problema in client si nu la server.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-08-2025, 15:09:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password