User
Pass
2FA

Stamina Related (1 Stamina = 10 Health ?)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message776
Bratwurst

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-01-2011 07:22)

Votes: 4

Post Posted: 26-11-2010, 01:11:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut... in ultima saptamana am observat o variatie a health pool'ului meu (nebufat) asa ca am facut niste calcule.

Dezbracat:
Imbracat:

Problema este in felul urmator ... Am stat sa adun stamina de pe iteme, enchanturi, bonusuri si gem'uri (cu talentele dezvatate 0/71) si tot ce am adunat m-a adus la cifra de 4699
Cand ma uit la base stats (cum se vede in al doilea SS) imi apare ca am 3993 Stamina. Daca scadem din stamina totala 170 stamina (rasiala taurenului) si 60 stamina (de la mining), ajungem la 3763 stamina, cifra care nu este egala cu 4699 (stamina de pe iteme)

Am sters Cache de mai multe ori in aceste zile, dar nu s-a modificat hp-ul
De asemenea am incercat:

/cancelaura Commanding Shout
/cancelaura Prayer of Fortitude
/cancelaura Mark of the Wild
/cancelaura Gift of the Wild s.a.m.d

gandindu-ma ca poate mi-au ramas buffuri dar nu sunt vizibile...

Repet, primele 2 screenshoturi sunt facute cu talentele dezvatate.
Aceste 2 screenshoturi sunt facute purtand aceleasi iteme si avand acelasi spec (aceleasi talente)

Sper ca am fost destul de clar in exprimare si ca m-am facut inteles....
Am pus aici si fisierul text in care am notat cata stamina da fiecare item: bratstats txt

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
moonshadow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 26-11-2010, 10:24:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stamina iti da cate 1 health pt primele 20 de puncte, apoi cate 10 health pt restul.

fa calculul asa si vezi daca-ti iese HP pe care-l ai afisat. pt ca daca-ti iese, e probabil un bug de display.

daca nu-ti iese, incearca sa vezi cu care dintre valori este corelat HP. cu cel calculat de tine sau cu cel afisat.

ahh si vezi ca va trebui sa-ti scoti si HP de baza.
da jos toate itemele, fara talente, vezi cata stamina ai asa, calculeaza bonus de HP din stamina apoi scade din viata totala.

in before trolls.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-08-2025, 00:20:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password