User
Pass
2FA

Oh , oare va veni?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message7647
Kirov

[Russian FreaK]

Status: Offline
(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-11-2010, 10:15:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felixcat nu cred ca poti fi sigur/sigura de ce caracteristici are cu adevarat acel cip . Mie oricum mi se pare a fi o aiureala totala .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dudette

[sinner ]

(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 27-11-2010, 15:34:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felix is a he. cat despre chestia asta..om trai si-om vedea.ah si sa corectez titlul ala odata ca ma zgarie pe creier. -

0 0

Back to top
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 27-11-2010, 23:55:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://bataiosu.wordpress.com/2009/01/19/cipuri-biometrice-rfid/

un articol lung care explica multe caracteristici si este cam singurul in care sa nu urle nimeni "satana satana"
sunt mai multe metode de folosire.. eu am vazut mai demult doar tehnica de amprentare, din articol se inteleg mai multe.

0 0

Back to top
WaruSarac
[Banned user]

Banned

(since 05-12-2010 13:03)

Votes: 2

Post Posted: 05-12-2010, 14:50:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felixcat wrote:
terra a fost creata dintr'o explozie solara.. - e grav, mai cititi si voi o carte.
acea carte ar fi BIBLIA - si nu.lumea nu a fost creata din nuj ce xplozii ci Dumnezeu a creato a si legat de cipurile alea biometrice cu 666 nici eu nu prea stiu ce sa cred dar stiu sigur ca nu ar fi bine sami fac asa ceva, mai ales ca odata ce vei primi semnul 666 care este al Antichristului vei fi blestemat pe vecie adica vei merge in iad

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 05-12-2010, 14:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Daca nu aduci argumente tot degeaba.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 05-12-2010, 15:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hexakosioihexekontahexaphobia vizionam, este?

(da, am dat copy-paste)

bai dementilor, hai sa va citesc din biblie ca sunteti tampiti si nici nu o cititi da-i ascultati pe toti idiotii care cred ca au inteles ceva.

asadar, apocalipsa lui ioan, capitolul 13 (ironic, nu?) versetul 16, 17 si 18.

16. ªi ea îi sileºte pe toþi, pe cei mici ºi pe cei mari, ºi pe cei bogaþi ºi pe cei sãraci, ºi pe cei slobozi ºi pe cei robi, ca sã-ºi punã semn pe mâna lor cea dreaptã sau pe frunte.
17. Încât nimeni sã nu poatã cumpãra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adicã numele fiarei, sau numãrul numelui fiarei.
18. Aici este înþelepciunea. Cine are pricepere sã socoteascã numãrul fiarei; cãci este numãr de om. ªi numãrul ei este ºase sute ºaizeci ºi ºase.

care din voi isi poarta buletinul pe frunte?
Asta in primul rand, in al doilea rand, in atotputernicia sa, dumnezeu pe care-l luati ca fiind tatal, fiul si sfantul duh (chestie, apropo, stabilita la cel de-al treilea consiliu ecumenic, cel din efes, la 431 de ani de la moartea lui iisus) nu poate in toata atotputernicia sa si bunatatea sa sa opreasca lucrarile diavolului si antihristului?
ba da, doar ca nu vrea, ca e bun cu o limita, ca d-aia tipati p-aici degeaba.
cat despre tine warusarac, esti ceva mai ...incult biblic vorbind ca noi restul. marcarea cu semnul diavolului, presupus 666, zice ca vei suferi pana la finalul vietii, dar nu ca vei merge in iad, desteptule, fiindca atunci toti cei ce se afla pe pamant, nu inca morti, vor merge in iad, iar cei morti au fost deja judecati, judecata de apoi neavand nici un rost. plus, cei ce ii aduc slava lui dumnezeu pe muntele sion sunt o suta si patruzeci si patru de mii, n-ai tu sanse sa intri in clubul asta exclusivist.

si ca sa nu fac acest post si mai tl;dr, poftiti link iubiti slavitori de dumnezeu : http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&&cap=16
pare-mi-se ca toti oamenii sufera la apocalipsa, indiferent de marcarea lor cu semn sau fara. asadar...slaviti-l pe dumnezeu cel bun si atotiertator.

0 0

Back to top
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 06-12-2010, 10:21:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

expansiunea universului este in mintea mea, sunt nebun si totul a fost colorat frumos pe o plansa -
nu contest existenta unei divinitati dar cine sustine ca pamantul a aparut ca prin minune acum cateva mii de ani are probleme grave de ajustare la realitate -

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Votes: 31

Post Posted: 06-12-2010, 11:18:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu exista dumnezeu. caz incheiat.

biserica a fost facuta pentru bani. dupa ce prostii scoateti pe gura cred ca nu aveti nici cea mai mica idee cati bani primeau si primesc bisericile, mai ales in evul mediu. anual biserica ortodoxa romana(BOR) are venituri de 90 de milioane de euro...sa numai vb cate hectare de pamant detine, in valoare de n milioane de euro, chiar si miliarde.

acu ca se trezesc dubiosi ca voi care inca cred ca acolo sus intre norisori e unu cu o aura de bucurie veselie si dreptate in juru capului care ne vegheaza si ne iubeste e partea a doua.

concluzie: poti sa-ti faci buletin cu 666 ca nu se supara mos craciun pe tine.

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-12-2010, 14:44:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu sau fara o divinitate existenta....rolul bisericii este de a controla oameni in masa , nu vad ce legatura au banii cu CIP-urile biometrice.......

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Votes: 31

Post Posted: 06-12-2010, 18:21:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kirov wrote:
Cu sau fara o divinitate existenta....rolul bisericii este de a controla oameni in masa , nu vad ce legatura au banii cu CIP-urile biometrice.......

citesti printre randuri? am vrut sa scot in evidenta ca dumnezeu nu exista si ca biserica a fost facuta doar pentru bani.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-12-2010, 18:21:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

....voi astia ultimii doi sunteti mai infricosatori pentru mine decat aia cu apocalipsa si aia cu cipurile. succes cu teoriile conspirationiste.

sunt ateu, dar nu caut sa explic biserica si rolul ei, e degeaba, oricum nu cred.

0 0

Back to top
djbooze

[FreekOut FauK3]

(since 10-01-2019 22:15)

Votes: 21

Post Posted: 06-12-2010, 18:59:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt cateva nr in biblie care au o semnificatie, cum e 7 care reprezinta cv corect, completitudine pt. Dumnezeu asa e si cu 6 care este cv gresit, imperfect pt Dumnezeu. Deci 666 face referire la ceva imperfect.
primul 6 se refera la puterea politica, al 2-lea la religia FALSA, al 3-lea tot sistemul financiar. Fiecare are o influenta mai mult rea pt oameni, astea o sa fie distruse pe rand in timpul "armaghedonului" de Dumnezeu.Prima va fi religia(va fi distrusa prin intermediul puterilor politice) care i-a intors pe oameni impotriva lui Dumnezeu, sa va dau si dovezi:in urma cu cv timp papa avea posibilitatea de a introna sau detrona regi aceasta putere i-a fost luata, el a mai avut si 99 de soldati in subordinea sa cu care putea pedepsi, omora fara sa fie tras la raspundere, sa nu uitam ca in urma cu un 1 an Papa a fost acuzata de pedofilie, nu e destul loc sa spun si despre razboaiele "in numele domnului" primul si al 2-lea razboi mondial care au fost sustinute de crestinatate, in care au murit milioane de oameni si dupa cum stim, "cei care au mai rasfoit biblia" Dumnezeu este iubire(1 Ioan 4:8) deci ura,crimele,razboaiele sunt in totala contradictie cu Dumnezeu.Vor urma distrugerii tot sistemul politic, militar si comercial.(Apocalipsa 19:11-21)

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-12-2010, 19:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

djbooze wrote:
Sunt cateva nr in biblie care au o semnificatie, cum e 7 care reprezinta cv corect, completitudine pt. Dumnezeu asa e si cu 6 care este cv gresit, imperfect pt Dumnezeu. Deci 666 face referire la ceva imperfect.
primul 6 se refera la puterea politica, al 2-lea la religia FALSA, al 3-lea tot sistemul financiar. Fiecare are o influenta mai mult rea pt oameni, astea o sa fie distruse pe rand in timpul "armaghedonului" de Dumnezeu.Prima va fi religia(va fi distrusa prin intermediul puterilor politice) care i-a intors pe oameni impotriva lui Dumnezeu, sa va dau si dovezi:in urma cu cv timp papa avea posibilitatea de a introna sau detrona regi aceasta putere i-a fost luata, el a mai avut si 99 de soldati in subordinea sa cu care putea pedepsi, omora fara sa fie tras la raspundere, sa nu uitam ca in urma cu un 1 an Papa a fost acuzata de pedofilie, nu e destul loc sa spun si despre razboaiele "in numele domnului" primul si al 2-lea razboi mondial care au fost sustinute de crestinatate, in care au murit milioane de oameni si dupa cum stim, "cei care au mai rasfoit biblia" Dumnezeu este iubire(1 Ioan 4:8) deci ura,crimele,razboaiele sunt in totala contradictie cu Dumnezeu.Vor urma distrugerii tot sistemul politic, militar si comercial.(Apocalipsa 19:11-21)

prietene, ai citit vechiul testament? dumnezeu e foc si para, ce-ai?
cei trei de sase n-au nici o semnificatie, si daca nu stiai, 6 e oarecum cifra magica deasemenea, pamantul fiind creat in 6 zile si 6 fiind directiile cardinale : nord, sud, est, vest, sus, jos. armaghedonul e un loc, nu o fapta. e locul bataliei intre fortele binelui si raului din timpul celei de-a doua veniri a lui iisus. papa nu a avut niciodata puterea de a introna sau detrona regi ci avea suportul mai multor popoare, nu uita ca in timpul schismei vestice din 1318 cand existau trei popi, fiecare ales de o conclava diferita (roma, pisa si avignon), regele sigismund practic a fortat mana alegerii unui nou papa care sa reuneasca toate conclavele, rezolvarea venind prin consiliul ecumenic de la konstanz. papa nu a fost acuzat de pedofilie ci de faptul ca biserica pe care o conduce, cea catolica are in randurile sale pedofili notorii. ce spui tu acolo cu primul si al doilea razboi mondial e gresit din simplul fapt ca nu a fost in numele domnului, crestinii s-au luptat intre ei in mare parte, taberele fiind formate din englezi (protestanti anglicani), francezi (catolici), rusi (ortodocsi ruteni), sarbi (la fel), romani (ortodocsi de rit nou) pe de o parte si germani (protestanti evanghelici in nord, catolici in sud), austrieci (catolici si foarte putini luterani) si unguri (catolici mare parte, minoritate protestanti calvinisti).

acum zi-mi tu mie, care era dumnezeu si de partea caruia lupta, ca nu ma prind cine putea sa-l aduca pe dumnezeu in discutie. al doilea razboi e si mai misto ca a doua tabara ne include si pe noi, care suntem majoritar ortodocsi de rit nou.

razboaie in numele domnului stupide sunt cruciadele, mai ales alea in care cruciatii mai ciordeau ce prindeau prin constantinopol cand se carau acasa.

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 06-12-2010, 20:22:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

besthunterEurope wrote:
nu exista dumnezeu. caz incheiat.

biserica a fost facuta pentru bani. dupa ce prostii scoateti pe gura cred ca nu aveti nici cea mai mica idee cati bani primeau si primesc bisericile, mai ales in evul mediu. anual biserica ortodoxa romana(BOR) are venituri de 90 de milioane de euro...sa numai vb cate hectare de pamant detine, in valoare de n milioane de euro, chiar si miliarde.

acu ca se trezesc dubiosi ca voi care inca cred ca acolo sus intre norisori e unu cu o aura de bucurie veselie si dreptate in juru capului care ne vegheaza si ne iubeste e partea a doua.

concluzie: poti sa-ti faci buletin cu 666 ca nu se supara mos craciun pe tine.

Te rog eu impuscate -

0 0

Back to top
djbooze

[FreekOut FauK3]

(since 10-01-2019 22:15)

Votes: 21

Post Posted: 06-12-2010, 20:32:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m-am documentat pt tn asa repejor

Levier wrote:
prietene, ai citit vechiul testament? dumnezeu e foc si para, ce-ai?
cei trei de sase n-au nici o semnificatie, si daca nu stiai, 6 e oarecum cifra magica deasemenea, pamantul fiind creat in 6 zile si 6 fiind directiile cardinale : nord, sud, est, vest, sus, jos. armaghedonul e un loc, nu o fapta. e locul bataliei intre fortele binelui si raului din timpul celei de-a doua veniri a lui iisus. papa nu a avut niciodata puterea de a introna sau detrona regi ci avea suportul mai multor popoare, nu uita ca in timpul schismei vestice din 1318 cand existau trei popi, fiecare ales de o conclava diferita (roma, pisa si avignon), regele sigismund practic a fortat mana alegerii unui nou papa care sa reuneasca toate conclavele, rezolvarea venind prin consiliul ecumenic de la konstanz. papa nu a fost acuzat de pedofilie ci de faptul ca biserica pe care o conduce, cea catolica are in randurile sale pedofili notorii. ce spui tu acolo cu primul si al doilea razboi mondial e gresit din simplul fapt ca nu a fost in numele domnului, crestinii s-au luptat intre ei in mare parte, taberele fiind formate din englezi (protestanti anglicani), francezi (catolici), rusi (ortodocsi ruteni), sarbi (la fel), romani (ortodocsi de rit nou) pe de o parte si germani (protestanti evanghelici in nord, catolici in sud), austrieci (catolici si foarte putini luterani) si unguri (catolici mare parte, minoritate protestanti calvinisti).

acum zi-mi tu mie, care era dumnezeu si de partea caruia lupta, ca nu ma prind cine putea sa-l aduca pe dumnezeu in discutie. al doilea razboi e si mai misto ca a doua tabara ne include si pe noi, care suntem majoritar ortodocsi de rit nou.

razboaie in numele domnului stupide sunt cruciadele, mai ales alea in care cruciatii mai ciordeau ce prindeau prin constantinopol cand se carau acasa.

Levier wrote:
sunt ateu, dar nu caut sa explic biserica si rolul ei, e degeaba, oricum nu cred.
deci esti ateu? vreau sa iti spun ca m-am informat in legatura cu puterea papei de a introna sau detrona regi de la un profesor de istorie... deci nu am scris prostii.

Levier wrote:
ce spui tu acolo cu primul si al doilea razboi mondial e gresit din simplul fapt ca nu a fost in numele domnului

si cum ziceam crestinatatea a sustinut razboiul....

Levier wrote:
armaghedonul e un loc, nu o fapta

definitie wrote:
termenul grec HarMa-ge-don, derivat din lb ebraica si redat de multi traducatori armaghedon inseamna "muntele Meghido" sau "Muntele adunarii trupelor" biblia nu pune in legatura numele acesta cu un holocaust nuclear, ci cu viitorul razboi "al zilei celei mari a Dumnezeului Atotputernic". Nu exista nici un munte Meghido, ci doar o ridicatura de pamant inalta de vreo 20m sub care se afla ruinele anticului Meghido. Referirea la Meghido este adecvata deoarece armaghedonul e o situatie sau stare mondiala in care Dumnezeu va pune capat imperfectiuni crase in care zace lumea.(Apocalipsa 16:14-16)

Nu vreau sa ma mai contrazic cu tn ca oricum nu acesta e scopul ... salut

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 19-01-2025, 11:16:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x