User
Pass
2FA
 
 

Steaua ºi CFR Cluj îºi împart punctele la capãtul unui meci

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message620
autoshow

[They're everywhere]



Status: Offline
(since 13-04-2016 17:54)
Joined: 14 Nov 2009
Posts: 5222, Topics: 274
Location: Romania

Reputation: 379
Votes: 33

Post Posted: 29-11-2010, 09:10:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Steaua Bucureºti ºi CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în ultima etapã a turului Ligii I, dupã un meci foarte disputat care a consemnat ºi revenirea lui MM Stoica în Ghencea.

Scorul a fost deschis în minutul 10 de Culio, cu un ºut de la 11 metri, din pasa lui Hora, care l-a depãºit uºor pe Latovlevici. Reuºita lui Culio reprezintã primul gol luat de steliºti din acþiune în campionatul aflat în desfãºurare, dupã ce formaþia roº-albastrã nu încasase pânã acum decât goluri din faze fixe, 14, dintre care 7 din penalty.

În minutul 27, Kapetanos a fost faultat în careu de Nuno Claro, iar arbitrul Marius Avram a acordat penalty pentru Steaua. Bogdan Stancu a reuºit transformarea ºi a adus egalarea pentru echipa lui. Tot Stancu a realizat dubla în minutul 50, cu un ºut de la 10 metri, trecându-ºi în cont al 12-lea gol în acest sezon ºi confirmându-ºi statutul de golgheter al campionatului.

Stancu s-a distanþat astfel ºi de locul doi, ocupat de Eric, de la Gaz Metan, cu 9 reuºite, ºi de locul trei ocupat, la egalitate, de Zicu, de la Timiºoara ºi Olariu, de la Brãneºti, fiecare cu câte opt.

Scorul final a fost stabilit în minutul 82 de Lacina Traore, care a smuls un egal pentru CFR Cluj la primul meci dupã demiterea lui Sorin Cârþu.

ªi nu rata o super afacere: Promotie la Mocheta SMART la numai 5.90 RON !


Sursa: antena3.ro

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 04-07-2024, 22:30:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password