User
Pass
2FA

Voda daca tot pleci

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message1089
Remix*flow

[Shefu lu' Scipio]

Status: Offline
(since 15-10-2011 18:54)

Votes: 4

Post Posted: 30-11-2010, 20:27:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VoD@fone iti urez sarbatori fericite si daca tot pleci dupa sv poate sa fie locul de admin al meu plse -.Multa sanatate si numai bine alaturi de cei dragi...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pacemaker boss
[Banned user]

Banned

(since 12-02-2011 09:00)

Votes: 36

Post Posted: 30-11-2010, 20:30:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

remix unde te crezi ma - auzi .. tu nu o sa faci pt servar ce a facut vod@ ma nu ai cum sa fi ca el .

center][/center]
0 0

Back to top
*salam*

[MosT WanteD]

(since 03-02-2017 15:24)

Votes: 73

Post Posted: 30-11-2010, 20:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deja visezi remix:)) deja a luat altcineva adminul si anume:percutiarazvi,asa k iati adio de la admin:)) -
0 0

Back to top
Valeriu50

[~~Lil WayNe~~]

(since 08-12-2015 22:19)

Votes: 94

Post Posted: 30-11-2010, 20:39:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MAI baiatule tu nu o sa ajungi in viata ta admin pe sv asta comportamentul tau e -100-si admin ca vod@afon3 rar! un topic aiurea!!!

0 0

Back to top
dreAm*

[ ~ DeeJay ~ ]

(since 13-02-2013 21:55)

Votes: 33

Post Posted: 30-11-2010, 21:19:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Remix se vede ca ai visat tare frumos azi-noapte. - Locul lui Vod@fon3 nu-l va ocupa nimeni si nimic vreodata pentru ca nu-i ajungi nici la degetul mic. Cand o sa ajungi sa faci macar un sfert din cat a facut Vod@ pe server sa ma anunti. Topic facut la plictiseala, sansa la admin in niciun caz. -

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 30-11-2010, 21:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maxim - nu nu treaba sta in felul urmator pentru mine toti au fost la fel am fost egali cu toti iar aici ma refer la admini...fiecare admineaza in felul lui cum se comporta cum vorbeste etc etc fiecare dintre noi avem ceva ce nimeni nu poate avea acel lucru..de EX: eu am ce tu nu ai.. iar eu nu am ce ai tu - cam asa sta treaba in fine nu mai conteaza...iar tu sa ajungi admin pe acest server mai ai de invatat ....comportamentu si altele in fine aici owneri decid cine primeste si cine nu... eu iti urez succes -

@Si mersi frumos Bafta.

0 0

Back to top
Jaguaru
[Banned user]

Banned

(since 25-02-2011 13:31)

Votes: 47

Post Posted: 01-12-2010, 01:48:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz ca ma bag dar voda in legatura cu na3 este exact invers tu ai de invatat de la el si tu esti uneori imatur cateodata iti asiguri confortul propriu pe server dai slay aiurea schimbi pe ce harta vrei tu fara vot in ultima perioada foloseai comanda aia cu cvar sa pui ce harta urmeaza si mai e ceva nu se face cum faci tu conflictele cu unii playeri tii le rezolvii in afara serverului nu pe server nu are nici o legatura serveru cu cei care te certi tu pe mess sau in alta parte - si nu zic asta pt ca sunt de partea lu na3 sau vreau sa ma dau bn pe langa el asta e na fost sa fie nam luat admin asta e acuma no sa mor pt ca nu primesc admin pot sa joc si fara poate voi primi poate nu eu oricum miam vazut de treaba de cand am spus asa ca numai vb lumea pe la spate ca nici tu nu esti un sfant -

Zm is my life -
0 0

Back to top
James Bond

[1017 BrickSquad]

(since 14-03-2014 17:05)

Votes: 38

Post Posted: 01-12-2010, 03:27:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jaguaru nu inteleg pt ce te bagi tu in seama...Dosent Matter si sa stii ca Vod@ e printre cei mai buni admini...- sa nu ma inteleaga na3 gresit si el e un admin de nota 10 . Lasa frate reputatie ca nu te ajuta cu nimic, pt ca de aia postezi total aiurea si unde nu iti fierbe oala - !

0 0

Back to top
killik

[Whaaaaat?!]

(since 26-05-2019 09:22)

Votes: 99

Post Posted: 01-12-2010, 03:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot respectul pt Vod@fon3 Love Struck

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alberts79

[El Comandante]

(since 07-10-2023 20:07)

Votes: 33

Post Posted: 01-12-2010, 05:55:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si cand te gandesti ca ce-i mai vechi oamenii se retrag incet incet e chiar trist nu pentru mine pentru srv pentru ca srv e ceea ce este datorita ownerilor adminilor si playerilor de rand asa ne-am obijnuit e adv schimbarile sunt primite dar prea multe schimbari strica playeri vin si pleaca dar un admin capabil mau rar , Respectul meu pentru voda cu toate ca nam fost mentionat in randurile sale (nici nu vreau) am facut lvl impreuna cu voi si glumeam chestii de *** si altele cu mai toti playeri(B.I.G. pix bandit etc) .Toti ati ajuns oameni capabili respectati nu pentru ca aveti admin ci pentru ca ati respectat playeri si ei la randul lor vau respectat pe voi , e trist dar asta este nu poti pune 2 lei intr-o cusca si sa te astepti sa nu se certe.Bafta

"One death is a tragedy, one million is a statistic."
0 0

Back to top
na3

[BRAINiaC]

(since 22-08-2019 14:32)

Votes: 23

Post Posted: 01-12-2010, 08:47:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in topicul asta trebuia sa raspunda numai Vodafone...iar tu alberts nu mai dramatiza atat retragere lui vodafone ca nu e mare necaz. dak sa retras sa fie sanatos nu trebuie facut o tragedie din asta....dak avea serverul cu adevarat in sange nu se retragea ca un las pe motiv de plictiseala...eu cum de sunt alaturi de server si la bine si la greu si toti ceilati admini mai vechi....cat timp o sa tina serverul asta nu o sa-l abandonez nicioadata...o sa vina si vremuri cand serverul o sa aiba imbunatatiri semnificative...si alea vin cand o sa fie ceacea in vacanta si o sa aiba timp berechet de server....insa pana atunci
LA MULTI ANI ROMANIA

Only God can judge me
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 01-12-2010, 10:15:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa fac cumva sa intelegeti...de ce m-am retras... 1 la mana m-am retras pentru ca numai jucam atat de mult pe server 2 la mana automat daca numai eram activ pe server pierdeam adminul exact cum au pierdut si ceilalti....eu deaia m-am retras + de asta a intervenit si plictiseala aceleasi harti zi de zi iar aici multi pot confirma treaba asta....na3 "las" pentru un simplu server sau pentru un joc??? nu cred mane ca se poate pune vorba asta "las" cuvantul asta inseamna cu totul si cu totul altceva...imi pare rau totusi de uni playerii care vor sa joace linistiti pe server fara injuraturi si alte chesti de genul asta...am zis ca pentru moment voi lua o pauza...poate de sarbatorii ma voi intoarce inapoi printre voi asta in cazul in care voi mai fi acceptat...deci nu sunt batut in "cuie" pentru serverul asta si nici serverul nu este batut in "cuie" pentru mine cam asa sta treaba nu trebuie sa degenerzi acum niste vorbe care nu isi au rostul + de asta am stat mai mult timp "langa ei" si pe server si am stiut sa respect care si la randul lor m-au respectat si ma respecta si eu de astfel ... asa se castiga respectul indiferent ca este mai mic sau mai mare conteaza ca ai bunul simt pentru acea persoana in fine...oricum sunt sanse de 68% de a ma intoarce inapoi dar nu acum...

@ Cat despre tine jaguaru ce pot sa iti zic sincer iti zic tu inca nu ai cap cu ce sa judeci in momentul asta ... poate intr-o buna zi vei gandi si tu mai mult si vei pune altfel problema...si sa imi zici tu mie cand puneam eu ce harta vroiam dar asta e invidia este mare in ziua de azi era si o vorba "Doamne mare iti este gradina si multi prosti sar gardul" iar comanda amx_cvar amx_nextmap (Asa se numeste comanda) o foloseam dupa ce dadeam la vot...dupa care harta care cadea la vot dadeam prin amx_cvar sa nu se blocheze serverul dar na daca tu habar nu ai asta e nu ai cu cine vorbi in fine dupa parerea mea eu zic sa iti vezi de treburile tale si sa nu mai vorbesti in plus si continua tu sa faci reputatie acolo ca maine vei primi prin posta banii Dosent Matter sunt plictisit de oameni ca tine jaguaru in fine ..sper ca uni dintre voi stiti cum am fost pe server si cum ma comportam cu playerii si vreau ca subiectul asta sa fie inchis..si inca un ultim cuvant pe care il mai am de spus vreau sa Multumesc tuturor care au apreciat ce am facut pe acest server si care au fost alaturi de mine...Va Salut si sa aveti grija de voi.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ceacea, 01 December 2010 09:51

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 19-02-2025, 03:41:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x