User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message645599
Akkan

[IMBALANCED]

Status: Offline
(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 26-11-2010, 07:12:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cauza spamului in chat nici nu am vazut ca ratra cotrola deja pe cineva. Altfel nu o schimbam..

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 26-11-2010, 13:32:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Am intrat pe server si ai sa dau vot. Probabil ai zis cuiva dar eu m-am simtit si mi-am luat angajamentul sa dau eu votul. Nu am verificat /last pentru ca am mers pe mana ta. De acum incolo o sa verific, a fost greseala mea ca m-am bazat pe altcineva. Ai fost neatent, asta e. Dupa ce ai bagat tu awp bycastor ti-am spus, si eu si ceilalti, ca a mai fost. Ai dat acel vot cu da sau nu si eu am vazut in chat hartile alea. Daca tot a fost byca, am zis sa dau hartile din chat la vot. Si am facut-o.

Dupa ce s-a schimbat in prodigy ai inceput... ti-am zis de cateva ori, si eu si ceilalti, dar tot ai continuat. Erai nervos dar nu era problema mea asta. Nu trebuia sa ma faci nesimtit pentru ca nu am fost deloc. Eu am urmat un regulament. Tu ai fost asa nervos incat n-ai observat ca eu te-am ascultat -.

Nu ma mai lua cu texte dinastea "ca ai mers pe mana mea" si ca "mam bazat pe altcineva" nu sunt nici-un zeu, mai gresesc si eu. Trebuia sa verifici daca tu ai dat votul. Asa zici de parca o murit cineva.. vai ce dezamagire din partea ta pentru mine.
Akkan wrote:
Dupa ce ai bagat tu awp bycastor ti-am spus, si eu si ceilalti, ca a mai fost. Ai dat acel vot cu da sau nu si eu am vazut in chat hartile alea. Daca tot a fost byca, am zis sa dau hartile din chat la vot. Si am facut-o.

Pai am vazut abea dupa ce am schimbat-o, ai consola in fata, am dat primul "timeleft" dupaia "/harti" dupa care votul cu da/nu, stiu ca mi-ati zis ca a mai fost, mi-am dat seama dupa ce am schimbat.
Daca ai vazut ca EU am schimbat byca, EU am realizat ca a mai fost byca inca o data, EU am dat votul cu da/nu, pentru ce ai bagat tu vot ? Fara sa intrebi ?
Nu m-ar fi deranjat daca dadeai tu votul, dar a fost 1 vot gresit, ai uitat sa pui amx_vote "VOT", iar dupa aceea ai mai dat inca un vot cum trebuie, dar dadusem si eu in aceasi clipa cu tine, si mie mi-a dat ca e vote in progress. Dam 3 voturi, cand puteai sa ma lasi pe mine sa dau, trebuia si tu sa te gandesti ca e normal ca m-am prins odata ce am dat vote cu da/nu. (Sa nu te simti jignit, am zis aia cu amx_vote "VOT" ca exemplu ca daduseram prea multe voturi, mai ales daca intra si votul meu, trebuia sa astepti decizia mea.) Si pe mine ma mai batea votu..

Akkan wrote:
Dupa ce s-a schimbat in prodigy ai inceput... ti-am zis de cateva ori, si eu si ceilalti, dar tot ai continuat. Erai nervos dar nu era problema mea asta. Nu trebuia sa ma faci nesimtit pentru ca nu am fost deloc. Eu am urmat un regulament. Tu ai fost asa nervos incat n-ai observat ca eu te-am ascultat -

Ce sa continui ma ? Incercam sa va explic de ce am schimbat bycastor si ca a fost o neintelegere, si tu faceai pe desteptu cu propozitii gen "zero spama chatul", "zero m-ai dezamagit", "m-am bazat pe tine", era si normal sa ma enervez, ca eu incercam sa va explic ca a fost doar o neintelegere, am dat eu vina pe tine ? V-am zis de la inceputu rundei ca ma scuz, ca nu am fost atent.
Nu trebuie sa fii robot, sa aplici regulamentul la sange, te adaptezi la situatia in care esti.
In fine, hai sa nu ne mai obosim aiurea, sa ne obosim pe playerii care injura si pe codati - Batem palma ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 26-11-2010, 20:30:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand am zis ca am mers pe mana ta nu a fost un text cautat pe google sau in cartile de psihologhie/filozofie. Chiar am mers pe mana ta, inconstient m-am bazat pe tine pentru ca ai un grad mai mare ca tine. E ca si cum ti-ar zice tie dmc sa bagi anumite harti. Nu stai sa mai verifici pentru ca dmc e owner deci stii ca ce spune el e si corect. Exact asta s-a intamplat la faza aia, m-am bazat pe tine ca "superior in grad/ai mai mare dreptate decat mine".

La faza cu amx_vot "Vot" am gresit si eu dar nu intentionat. Eu inca ma adaptez regulemtului pentru ca 3- ani am fost obisnuit cu altul, in care se dadea amx_votemap si hartile respective. In ce consta abordarea regulamentului fata de cs, de jocul in sine, iarasi e o mare diferenta dintre acesta si cel cu care sunt obisnuit. Inca am mici probleme de adaptibilitate dar ma descurc pentru ca invat destul de repede lucrurile care ma intereseaza.

Offtopic/Test: Gandeste-te ca tu deobicei, cand te intalnesti cu cineva dai salutul printr-o strangere de mana. In alte tari gestul asta este considerat un semn de impolitete fata de persoana din fata ta si in schimb salutul lor e printr-un sarut pe obraz. Dupa ce ai fost obisnuit sa dai salutul cu o strangere de mana, te astepti ca atunci cand sosesti in tara aia sa te obisnuiesti pe loc cu sarutul pe obraz in semn de salut? E o comparatie cam ciudata si nelalocul ei dar este ceva asemanator si in cazul nostru de fata.

Am dat votul in locul tau pentru ca tu inca incercai sa explici faptul ca ai uitat ca a fost byca, ca erai entuziasmat si vroiai sa joci etc. Daca tu erai inca in explicatii si nu ai dat votul propriu-zis, am zis sa nu pierdem timp aiurea pe harta aia care a mai fost, si sa bagam alta care nu era in /last. Asta a fost singura mea intentie. Probabil graba de a schimba harta m-a impulsionat si cum "graba strica treaba" primul vot a fost fara acel "Harti" in fata, cum folosesc eu.

"Ce sa continui ma ? Incercam sa va explic de ce am schimbat bycastor si ca a fost o neintelegere". Raspunsul tau este si al intrebarii puse de tine.

Ey nu am facut pe desteptul cand am zis expresiile alea. Ti-am explicat mai sus si ti-am dat si exemplu "tu si dmc" si sper ca imi intelegi starea din acel moment si "expresiile cu care am facut pe desteptul". Era o chestie reala, nu o ironie la adresa ta.

Cat despre regulament, nu trebuie sustinut la sange dar nici neglijat. Eu din toata povestea am vazut urmatoarele:
- ai zis sa bagam vot si ai pus byca printe harti. Eu ti-am respectat decizia si pana la urma a iesit byca la vot.
- intre timp, era confuzie total pe chatul adminilor si alt jucatorilor din cauza neatentiei tale (nu o spun cu rautate) si din cauza asta am omis cateva lucruri.
- te-am vazut ca incercai sa iti explici gestul dar in acelasi timp am vazut si nemultumirea adminilor dar si al jucatorilor. Din cauza asta m-am grabit ca sa se schimbe harta si ca toate discutiile sa dispara ca prin minune.
- pe harta prodigy jucatorii au continuat 1-2 runde si dupa si-au vazut de jocul lor. In schimb tu ai continuat sa-ti explici gestul, sa te impungi in coarne cu mine si de aici gestul tau de a ma face nesimtit desi nu cred ca era cazul.

Cum nici tu nu ai fost atent, nici eu nu am fost. Diferenta e ca eu nu te-am acuzat si nu te-am facut nesimtit pentru asta. In plus, nu m-am rostit la tine si nu te-am batut la cap cum ai facut-o tu. Acum nu stiu care e "desteptul" dintre noi.

Da sunt de acord sa batem palma si sa ne obosim asupra codatilor dar aceste gesturi "negandite" si spuse la nervi nu tolerez. Spera sa nu se mai intample pentru ca ai avea un "amic" in minus in cs. Nu ca as fi eu cine stie ce persoana publica..., dar ca fapt divers.

IMBALANCED
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 26-11-2010, 20:37:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan ma ajuti si pe mine la românã pls - ? ...am un 4... imi plac romanele scrise de tine in posturi ... de la o simpla neintelegere totu se indreapta spre o cearta de-a dreptu stupida...

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 26-11-2010, 21:01:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

believe. wrote:
Akkan ma ajuti si pe mine la românã pls - ? ...am un 4... imi plac romanele scrise de tine in posturi ... de la o simpla neintelegere totu se indreapta spre o cearta de-a dreptu stupida...

Adica tot vina mea e nu? Eu am facut topicul si tam tam-ul. Mda..
Explicatia pentru romanul meu este simpla: incerc sa-mi argumentez faptele cat mai larg ca sa se inteleaga toate aspectele fiecarui fapt in parte.

IMBALANCED
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

Post Posted: 26-11-2010, 21:07:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Na asta e, eu cedez primul, se pare ca amandoi avem aceeasi problema. (Test) -
Imi cer scuze! Esti destept in general, poate mai destept ca mine.
LE: Problema noastra este ca incercam din rasputeri sa convingem pe cineva ca defapt se inseala in privinta noastra (adica sa-i dovedim ca a fost doar o neintelegere, ca nu suntem vinovati) noi chiar fiind nevinovati, dar noi exageram si la cel mai mic lucru posibil incercam sa ne demonstram nevinovatia, ar trebuii sa lasam oamenii sa vada cum suntem per total.
Parerea mea, nu ma astept sa intelegi, pentru ca nici eu n-am inteles inca, tot incerc..

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 26-11-2010, 23:02:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Desteptaciunea nu prea se poate compara intre oameni pentru ca tu poate esti mai priceput la ceva fata de mine, si eu mai priceput la ceva fata de tine. Deasta e irelevanta incercarrea de comparatie. Dar sunt oameni care intr-adevar au probleme, dar asta e alta problema.
Am inteles ce ai vrut sa zici, dar tot ce cunosc eu despre "scoala vietii" m-a facut sa inteleg asta mult mai devreme. Am vrut sa vad daca tu intelegi si iti dai seama.
Nu zic despre asta, nu are legatura cu asta, dar in general cand mi se face o nedreptate merg pana in panzele albe ca sa scot adevarul si sa demonstrez ca-s nevinovat.

Oricum a fost ce a fost, greselile ne pandesc la tot pasul, important e cum trecem de ele. Ne vedem pe server la starpit codati -.

IMBALANCED
0 0

Back to top
ready

[;x my LoVe ;x ]

(since 16-11-2014 09:36)
Location: oriunde ... oricand ... pe aici .. pe acolo .. everywhere:)

Votes: 29

Post Posted: 28-11-2010, 13:08:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

baietasi , am revenit pe servar dar fara steam .. ca nu mai stiu parola pnm . Ne vedem:).

0 0

Back to top
opticK-

[Mentally Stable]

(since 31-03-2011 11:49)

Votes: 7

Post Posted: 01-12-2010, 17:12:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea sa se reintroduca harta awp_url,ms. Bafta! -

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 01-12-2010, 17:50:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pica serverul pe harta aia.

IMBALANCED
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 01-12-2010, 18:47:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai frate,cum facem cu astia care joaca pe software? - M-am chiunuit sa deschid fisierele .pcx cu nenumarate programe,dar se vad numai niste franturi...http://www.speedyshare.com/files/25474548/Format_.pcx.rar
La asta nu stiu ce sa zic...am facut poze,dar degeaba ca nu se vad...sunt aiurea rau -

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

Post Posted: 01-12-2010, 19:01:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaZuZu wrote:
Mai frate,cum facem cu astia care joaca pe software? - M-am chiunuit sa deschid fisierele .pcx cu nenumarate programe,dar se vad numai niste franturi...http://www.speedyshare.com/files/25474548/Format_.pcx.rar
La asta nu stiu ce sa zic...am facut poze,dar degeaba ca nu se vad...sunt aiurea rau -

Omfg -, chiar asa ies la software ? Mie daca mi le dadea asa lua ban -, nu ai ce sa intelegi din ele... zici ca asa le-a modificat el intentionat..

0 0

Back to top
DAnyela
[Banned user]

Banned

(since 04-02-2011 22:12)

Votes: 4

Post Posted: 01-12-2010, 19:05:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

Zuzule eu le-am deschis dar mi le-a deschis de se vedea decat scrisul si imaginea se vedea in pete nu se ingelegea nik..

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 01-12-2010, 19:07:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sti ce simplu e sa le modific in .pcx si sa zici ca joci pe software? - ...eu asa fac cand is prins cu coade -

LE: stallion si ziceai ca vrei la seara adminilor? -

Last edited by believe. on 01-12-2010, 19:54:11; edited 1 time in total
0 0

Back to top
DAnyela
[Banned user]

Banned

(since 04-02-2011 22:12)

Votes: 4

Post Posted: 01-12-2010, 19:40:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca stai sa le urmaresti mai atent,,,se vede un pic de wall parca....
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 06-08-2025, 20:54:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password