User
Pass
2FA

Cerere Unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1230
chaosbolt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-05-2011 08:00)

Votes: 3

Post Posted: 01-12-2010, 21:34:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Chaosbolt
Account name: hellscreamz
IP: Nu l-am scris pentru ca nu am primit ban pe ip, dar daca este necesar revin cu post
GM responsabil: skilz
Motiv: Cica injurii server, dar cred ca este prea mult spus injurii...
Ceva ce doriti sa adaugati: am primit ban pentru ca am spus "server de kkt" pe /say pentru ca primisem de 3 ori seduce prin cloack pe rogue-ul unui prieten, m-am suparat, am intrat pe main char, am dat duel cu respectivul, l-am batut si i-am spus ca nu mai are noroc cu buguri, si i-am spus dupa aceea "server de kkt". Nu cred ca am injurat de mama de familie sau ceva de genul, cred ca am avut o scapare ca eram suparat, pe langa asta sunt la prima abatere.
Defapt motivul adevarat pentru care am luat ban e ca distinsul "prieten" al meu Hutzy are boala pe mine(ciondaneli la arene si duele...), la fel si cel care m-a banat, skilz aka nicolae, ceva de genul eu ii am la ignore, ei ma au la ignore, suferinte reciproce, arene etc. Treaba a fost in felul urmator, Hutzy un print, i-a dat whisper lui skilz "i-am facut print lui chaos, dute da-i ban"; Observati ora la care a postat si cat de repede s-a sesizat skilz. Ei sunt prieteni foarte buni si sunt parteneri de 3v3. Eu cred ca ei au vrut sa scape de mine, hutzy print - skilz ban... Daca cumva am jicnit serverul si nu mi-am dat seama, imi cer scuze daca am exagerat, doar ca eram suparat pe nereusita mea. ASTA NU E IMPARTIALITATE, CE A FACUT SKILZ.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Umbraftw
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2010 21:22)

Votes: 2

Post Posted: 01-12-2010, 21:41:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-))))))))))))))))))))
0 0

Back to top
andrutyger

[Mentally Stable]

(since 19-03-2011 11:41)

Votes: 6

Post Posted: 01-12-2010, 21:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu si eu foarte bine ca skilz si hutzy nu se inghit cu chaosbolt...are dreptate pe o parte + ca nam vazut sa mai aiba antecedente ( sry ca m'am bagat).
In plus shockere ai grija de gmi care ii alegi ....unii cam sufera de ei.........si in al doilea rand ban pentru motivul ala? cati nu zic asta si nu le face poze nimeni .......in fine ,s-o fi suparat gm-u ca a primit farm la arene Thinking....
Intr-un fel a avut dreptate chaosbolt cum sa nu te enervezi cand te dispera un bug ,dar nu se face nimic in privinta asta ..........
Toti am avut nervi,toti ne-am iesit din fire macar odata ...eu zic ca e prima abatere si poate fi iertat.........bft@.

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 01-12-2010, 22:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am vrut eu sa iti dau ban dar nu am putut intra in joc . considera ca il ai de la mine.
0 0

Back to top
chaosbolt

[Mentally Stable]

(since 09-05-2011 08:00)

Votes: 3

Post Posted: 01-12-2010, 22:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu , consider ca e de la skilz stai linistit. Se da ban pe prietenii / dusmanii pe serveru direct de la prima abatere...primesti ban ca bati un anumit GM undeva si el nu te sufera ? Pai nui frumos ..Thinking se da ban 30 days pentru speed si se da 666d pentru ca am spus "sever de kkt" ...am luat de 3 ori seduce prin cloak poti sa verifici si singur cat de buguit e CoS ...daca dai anumite 2 spells deodat pe el. mai are si omu' scaparile lui...acum ce ar trebuii sa fac imi incepi alt char ca vrea skilz ? o sa stau si eu cu mana pe print cum face hutzy la fiecare injuratura si sa ia ban tot serverul ? Acum nu'mi spune ca nu toti au scapari..wtf. Si inca o dat NU Am injurat de mama , morti , familie sau sa spun ca este ultimul server de pe lume doar suparat din cauza unui bug.!!!!!!!!!!!
0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 01-12-2010, 22:40:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
se da ban 30 days pentru speed si se da 666d pentru ca am spus "sever de kkt"

da
Quote:
am luat de 3 ori seduce prin cloak poti sa verifici si singur cat de buguit e CoS ...

nu , asta o faci tu , si daca esti sigur postezi la bug report
Quote:
acum ce ar trebuii sa fac imi incepi alt char ca vrea skilz ?

faci alt char pt ca nu ai fost in stare sa iti tii gura
Quote:
o sa stau si eu cu mana pe print cum face hutzy la fiecare injuratura si sa ia ban tot serverul ?

go ahead and do that , banul nu se scoate
also , daca serverul tot e cum ai spus tu , ai putea sa iti gasesti altul mai bun

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 02-12-2010, 02:34:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:

Skilz (01.12.2010 20:22:14): http://forum.wow-freakz.com/injurii-server-t53791.html
Skilz (01.12.2010 20:22:16): ii dau sa zaca?
Shocker (01.12.2010 20:24:06): dai

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 01 December 2010 20:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-07-2025, 00:26:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password