User
Pass
2FA

[Aprobat] Cerere slot
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request
Author Message4324
ready

[;x my LoVe ;x ]

Status: Offline
(since 16-11-2014 09:36)
Location: oriunde ... oricand ... pe aici .. pe acolo .. everywhere:)

Votes: 29

Post Posted: 03-12-2010, 09:24:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA , pe langa ca vb cam uratel esti si foarte nesimtit. Ai o atutudine de ... nimic. ma blockezi odata la usa si cica a scuze nu stiam ca esti admin .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
st3nd0r

[Mentally Stable]

(since 19-03-2011 21:12)

Votes: 2

Post Posted: 03-12-2010, 23:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okay , Lt ori ai ceva cu mine ori nu vrei sa iau slot pe acest server , este okay , "stiu asta sa intamplat cu mine si Lt pe server , ca cica l-am blocat odata pe server "
nu inteleg de ce totusi mi se baga in gura niste vorba care nu le-am rostit sau nu le-am facut
ready pe tine sincer nu te cunosc si nu stiu sa fi te "blocat" vreo data sau "scuze nu stiam ca esti admin" asta chiar nu am facuto sau ziso ... este ok daca cineva vrea sa imi puna bete in roate dar nu am facut nimic din acestea care mi-au fost aduce ca vinovat ca le-am facut

daca totusi nu se poate un slot , nu este nici un fel de problema , oricum ma voi juca pe acest server si voi trata pe oricare si pe oricine indiferent ca este admin sau nu.
cred ca puteai salva acel conflict intre noi ready atunci cand eu am spus ca "scuze nu stiam ca esti admin" chiar te rog frumos sa faci asta

Posturi unite automat, 03-12-2010, 23:51:19

Si nu este primul server pe care am avut admin sau slot , joc cs de aproape 10 ani de zile si nu am fost niciodata asa cum spune domnul "ready" sa vb asa cu adminii sau cu parteneri mei de joc , am jucat si in cateva conpetitii sau chiar concursuri dar niciodata nu am vb urat cu nimeni si nu am "suferit" cu nimeni.

Va rog daca se poate sa se tzina in cont ce unii din admini dupa server aduc niste acuzatii dar nu au dovezi , stiu ca nu am nici un cuvant in fata unui admin sau player , dar cel putzin cand aduci o acuzatie aduci si dovezi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Banished Angel

[ADDICTED TO CS]

(since 30-08-2011 08:16)

Votes: 6

Post Posted: 04-12-2010, 10:29:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

st3nd0r wrote:
okay , Lt ori ai ceva cu mine ori nu vrei sa iau slot pe acest server , este okay , "stiu asta sa intamplat cu mine si Lt pe server , ca cica l-am blocat odata pe server "
nu inteleg de ce totusi mi se baga in gura niste vorba care nu le-am rostit sau nu le-am facut
ready pe tine sincer nu te cunosc si nu stiu sa fi te "blocat" vreo data sau "scuze nu stiam ca esti admin" asta chiar nu am facuto sau ziso ... este ok daca cineva vrea sa imi puna bete in roate dar nu am facut nimic din acestea care mi-au fost aduce ca vinovat ca le-am facut

daca totusi nu se poate un slot , nu este nici un fel de problema , oricum ma voi juca pe acest server si voi trata pe oricare si pe oricine indiferent ca este admin sau nu.
cred ca puteai salva acel conflict intre noi ready atunci cand eu am spus ca "scuze nu stiam ca esti admin" chiar te rog frumos sa faci asta

Posturi unite automat, 03-12-2010, 23:51:19

Si nu este primul server pe care am avut admin sau slot , joc cs de aproape 10 ani de zile si nu am fost niciodata asa cum spune domnul "ready" sa vb asa cu adminii sau cu parteneri mei de joc , am jucat si in cateva conpetitii sau chiar concursuri dar niciodata nu am vb urat cu nimeni si nu am "suferit" cu nimeni.

Va rog daca se poate sa se tzina in cont ce unii din admini dupa server aduc niste acuzatii dar nu au dovezi , stiu ca nu am nici un cuvant in fata unui admin sau player , dar cel putzin cand aduci o acuzatie aduci si dovezi.

Scuze pentru offtopic.
Eu am fost pe server atunci cand ai zis "scuze nu stiam ca esti admin".Si sunt sigur ca daca intrebi alti jucatori o sa iti zica la fel,tu erai acela nu altcineva tu erai cu injuratu si cu blocatu.Si cat am fost eu online ai luat 3-4 gaguri.Si n-ai cum sa nu-l stii pe ready,era pe server cand erai si tu si ii blocai pe toti.Scuze din nou pt offtopic.

0 0

Back to top
st3nd0r

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-12-2010, 10:36:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am inteles care si cum sta treaba , nu este nici o problema , daca nu se vrea nu se vrea.
Asta nu schimba nimic situatia , o sa joc pe server oricum.

Last edited by st3nd0r on 04-12-2010, 10:39:59; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Banished Angel

[ADDICTED TO CS]

Post Posted: 04-12-2010, 10:39:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

st3nd0r wrote:
zimi si mie niste detalii ora harta ?

Ora in jur de 8 seara cred
Harta de_mjolby3
Data stiu ca a fost saptamana asta nu mai stiu ce zi.

0 0

Back to top
st3nd0r

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-12-2010, 10:43:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu ma refeream la o harta doar cu pistoale care a fost si mi sa reprosat, ca blochez
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 04-12-2010, 10:54:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO, eu nu l-am vazut sa faca probleme si joc zilnic cu el pe server -, va rog postati doar votul pro/contra nu mai face-ti flame.

0 0

Back to top
st3nd0r

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-12-2010, 10:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[Scuze pentru offtopic.
Eu am fost pe server atunci cand ai zis "scuze nu stiam ca esti admin".Si sunt sigur ca daca intrebi alti jucatori o sa iti zica la fel,tu erai acela nu altcineva tu erai cu injuratu si cu blocatu.Si cat am fost eu online ai luat 3-4 gaguri.Si n-ai cum sa nu-l stii pe ready,era pe server cand erai si tu si ii blocai pe toti.Scuze din nou pt offtopic.[/quote]

Poate este altcineva? eu nu am luat 3-4 gaguri sincer pe acest server , am luat gag doar pt lag/afk atat , nu am luat nicodata gag pt injuraturi

apropo daca tot ziceti , ia zimi si mie mai eram pe server dupa 4 gaguri pt injuraturi ? ca chestie ... cred ca aveam chair ban cu timp daca nu ma insel

0 0

Back to top
Banished Angel

[ADDICTED TO CS]

Post Posted: 04-12-2010, 12:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

st3nd0r wrote:
[Scuze pentru offtopic.
Eu am fost pe server atunci cand ai zis "scuze nu stiam ca esti admin".Si sunt sigur ca daca intrebi alti jucatori o sa iti zica la fel,tu erai acela nu altcineva tu erai cu injuratu si cu blocatu.Si cat am fost eu online ai luat 3-4 gaguri.Si n-ai cum sa nu-l stii pe ready,era pe server cand erai si tu si ii blocai pe toti.Scuze din nou pt offtopic.

Poate este altcineva? eu nu am luat 3-4 gaguri sincer pe acest server , am luat gag doar pt lag/afk atat , nu am luat nicodata gag pt injuraturi

apropo daca tot ziceti , ia zimi si mie mai eram pe server dupa 4 gaguri pt injuraturi ? ca chestie ... cred ca aveam chair ban cu timp daca nu ma insel[/quote]
Da tu mereu te plangeai ca mai joaca cineva cu nicku tau.Scz,poate era acel cineva nu tu.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 04-12-2010, 13:03:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba terminati odata cu offtopicul!? Banished nu exista exceptii la regulament, te rog sa nu te mai bagi unde nu ai voie, gaseste alte modalitati de a vorbi cu noi.
Auzi, cica a luat gag pentru lagg -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-12-2010, 16:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trimite-mi un PM cu parola.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 05 December 2010 14:51

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 23-02-2025, 17:36:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password