User
Pass
2FA

pentru shockeru

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message954
bizon
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 11-12-2010 06:34)

Votes: 2

Post Posted: 09-12-2010, 18:19:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume character:warrforblood
nume cont :tyzoonba
Shockere fi bun de sarbatori am gresit am scris pe global ca te dai mare am gresit eram nervos si am luat ban 666d era singuru meu chare! Daca se poate unban as dori sa rasp shockeru el mia dat ban el sami dea si raspunsul daca se poate unban ! pentru o vb sa dus munca mea de multe luni !!!!HAI SA FIM BUNI DE SARBATORI!!! BAFTA in continuare shockere - chiar daca numi scoti banu tine-o tot asa e super smecher srv doar ca nu mai pot sami cresc altu ar dura pre mult! Astept cataclysm si tot pe freakz ma bag cai cel mai bun srv!!! Bafta tine-o tot asa -!!!
LA MULTI ANI ALLLL!!!!!!!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Spectre

[plecat, numai revin!]

(since 10-12-2011 22:54)

Votes: 16

Post Posted: 09-12-2010, 19:01:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa fie bun de sarbatori doar cu tine? ... iti spun eu ca ban-ul se scoate doar cu donatie si invata sa folosesti cratima

plecat, numai revin pe aci!
0 0

Back to top
bizon
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2010 06:34)

Votes: 2

Post Posted: 09-12-2010, 19:41:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba nush voi ori nu vedeti ori va dati amri si voi daca am spus sa rasp deat shockeru la ce rasp tu nu inteleg fa-ti topic si vb akl veziti de trb ta am scris sa rasp SHOCKERU esti CHIOR?
0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 09-12-2010, 20:47:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bizon wrote:
ba nush voi ori nu vedeti ori va dati amri si voi daca am spus sa rasp deat shockeru la ce rasp tu nu inteleg fa-ti topic si vb akl veziti de trb ta am scris sa rasp SHOCKERU esti CHIOR?

interesant nume chiar te reprezinta deoarece: forumul ii facut ca toti playerii de pe server sa isi explime parerile si sa discute diferite probleme(in limita bunului simt) nu sa faci topic ca doar o perosna sa il citeasca..mai bine ii dai pm(deaia s-a inventat...cred - )

cat despre ban..si eu is de aceeasi parere deoarece multi playeri s-au milogit de shoker sa le scoata banul si toti au primit aceelasi raspuns..."donezi si ti-l scot" sau ceva asemanator

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 11-12-2010, 03:41:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugghy wrote:
cat despre ban..si eu is de aceeasi parere deoarece multi playeri s-au milogit de shoker sa le scoata banul si toti au primit aceelasi raspuns..."donezi si ti-l scot" sau ceva asemanator

Mai exact: vrei unban, donezi

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 11 December 2010 01:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-07-2025, 13:44:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password