User
Pass
2FA

Cere unban.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message607
Hasken

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-08-2013 00:39)

Votes: 5

Post Posted: 15-12-2010, 00:43:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:Hasken
Account name:viosbios
IP:routabil
GM responsabil:Evelina
Motiv:Ninja si injurii
Ceva ce doriti sa adaugati:

In primul rand, va salut. In al 2-lea rand sa fie clar - NU SUNT NINJA - Sa incepem cu inceputul. Am facut un pug TOC25 -> a tinut destul de mult. Dupa ce am facut antepenultimul boss a "procuit" bugul renumit si anume cel cu 10 chesturi intr-una sau ceva de genul. Toata lumea a inceput sa se certe pe iteme (iteme de care multi nu aveau nevoie dar ei tot le vroiau), toata chestia a tinut vreo 25 minute pana s-a enervat si RL-ul si a pus FFA. Dupa ce s-a pus ffa , de nervi logic , pentru ca am asteptat atata timp sa-i vad pe aproximativ toti cum se cearta pentru niste iteme de care nu au nevoie / nu sunt pentru ei am dat "shift click" si am lootat tot, urmand sa injur pe /rw (pentru ca aveam assist de la RL). Injurand am incercat sa le explic ca nu am nevoie de absolut nimic de acolo si le voi vinde la NPC doar ca sa se potoleasca cei "posedati" de iteme in loc de placerea jocului in sine. La cateva secunde am luat ban. Nu voi spune ca am fost usa de biserica, voi spune doar ca m-am invatat, sunt un fan inrait al jocului in sine si il cunosc in proportie de 95% (scripturile reale etc.). Nu voi mai face vreodata pe freakz un pug pentru ca stau prost cu nervii atunci cand vad oameni care sunt specific neamului romanesc, nu cunosc absolut nimic despre clasele cu care joaca sau despre jocul pe care il joaca.
In numele celor cu cap care au fost in raid eu imi cer scuze (nu ca sa pup in fund , nu dau 2 bani pe acest ban, oricum o sa revin pe retail in cele din urma). Totusi as vrea sa afirm ca Evelina nu trebuia sa recurga la aceasta sanctiune. Din moment ce a fost in raid ar fi trebuit sa inteleaga defapt care a fost faza. Inclin sa cred ca GM-ul nu este doar un rank , este mult mai mult. De acest lucru trebuie sa dai dovada , GM fiind.

PS: Imi cer scuze pentru acest topic, pt ca probabil ocup inca putin din timpul lui Shockeru (el citindu-l). Fara suparare, respect pentru munca ta depusa aici si in acelasi timp te inteleg ca esti satul de toti varzarii nemultumiti de nimic , nesimtiti si toate cele.

O seara buna.
Hasken

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
evelina

[Aeria of Enigma]

Status: Offline
(since 26-06-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 15-12-2010, 11:33:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer, si pe mine m-a enervat sa vad cat de innebuniti erau dupa iteme si ca altii dadeau roll chiar daca nu aveau nevoie de acel item.
Pe acel play char chiar aveam nevoie de iteme, mai ales ca eu nu merg chiar asa des in raiduri.

Motivul pentru care ti-am dat ban ( ban 1d apropos) a fost : limbaj+nesimtire . Da, ai fost nesimtit, ai luat itemele, ne-ai injurat de mai multe ori si ai mai si zis ca vinzi itemele alea la vendor iar raid leaderul consider ca a fost incapabil si nu ar trebui sa mai organizeze el raidurile.
Chiar daca multi aveau iteme si nu avea nevoie de ele erau in raid si persoane care chiar aveau nevoie de iteme si nu au venit doar de placere (sincer, eu nu vad nici o placere sa faci astfel de pug-uri) .

Ban-ul o sa se termine diseara. Eu nu iti dau unban.
Asta e o mica sanctiune ca sa inveti sa nu mai faci lucruri de genul asta.

O zi buna!

death.fm
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by evelina, 15 December 2010 09:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 13:43:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x