User
Pass
2FA
 
 

World of Warcraft Cataclysm s-a lansat la Bucuresti

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message676
Krypz

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 04-02-2011 16:40)
Joined: 14 Dec 2010
Posts: 23, Topics: 11
Location: Romania

Reputation: 48.8
Votes: 3

Post Posted: 16-12-2010, 11:12:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noi rase de personaje fantastice rãzboinice, tãrâmuri noi de explorat și meserii virtuale noi de învãțat, sunt câteva dintre noutãțile pe care le aduce cel de-al treilea expantion-pack al jocului World of Warcraft.
Luni seara, în jur de 100 de tineri bucureșteni pasionați de World of Warcraft au pãrãsit tãrâmurile virtuale populate cu elfi, orci și dragoni și-au fãcut apariția, începând cu ora 21:00, la showroom-ul Emag din Crângași, unde a avut loc lansarea celui mai proaspãt expantion-pack al jocului, intitulat ”Cataclysm”.
Abia trei ore mai târziu, la ora 00:00, au putut sã intre în posesia jocului, pe care mulți avuseserã grijã sã-l precomande din timp. Între timp au schimbat pãreri despre noul expantion-pack și s-au transformat în personajele favorite cu ajutorul unor planșete de mucava prin care își ițeau capetele. A fost organizat și un concurs de costume în toatã regula, însã bucureștenii nu s-au înghesuit sã vinã costumați: în competiție s-au înscris doar un rãzboinic paladin, douã elfe și un copil pe care probabil pãrinții necunoscãtori într-ale WOW-ului îl îmbrãcaserã în ceea ce pãrea sã fie mai degrabã o ținutã de cowboy.
Cezar Țarãlungã, rãzbonicul paladin, a mãrturisit pentru B365.ro cã abia aștepta sã ajungã acasã pentru a testa noul expantion-pack. Un veteran al World of Warcraftului, el a venit însoțit de prietena sa, una dintre elfe, care nu numai cã îi înțelege pasiunea, dar îi și este alãturi în momentele importante ale vieții de jucãtor de WOW. Deși nu joacã World of Warcraft, prietena sa e atrasã de mitologia jocului și design-ul raselor, a povestit Cezar, care joacã WOW în jur de patru ore pe zi, din cauza facultãții. În trecut a jucat chiar și 12 ore în fiecare zi, recordul lui fiind de 48 de ore în care a stat aproape nedespãrțit de calculator.
”Level 85 (nivelul de dezvoltare al personajului – pânã acum a fost de maxim 80, n.red.), douã rase noi – Worgen la Alianțã și Goblini la Hoardã, noi combinații de clase, o nouã meserie, arheologia, care merge în paralel cu pescuitul și gãtitul, noi instanțe, noi raiduri (misiuni realizate în colaborare cu alți jucãtori – n.red.)”, a schițat câteva dintre noutãțile aduse de Cataclysm Sorin Mirea, un bucureștean membru al ghildei ”Brigada Diverse”. Sorin estimeazã cã îi va lua o lunã de zile pentru a trece de la nivelul 80 la nivelul 85, din cauzã cã lucreazã și nu prea are timp sã se joace, însã e convins cã sunt persoane care vor reuși sã facã asta în douã zile, perioadã în care vor fi absorbiți total în lumea virtualã a jocului.
Cei care nu și-au cumpãrat încã World of Warcraft Cataclysm o pot face de pe site-ul magazinultau.ro, la prețul de 149 de lei.
Potrivit distribuitorului de jocuri Best Distributions, stocul de 26.000 de unitãți de World of Warcraft Cataclysm a fost epuizat din prima zi, scrie incont.ro - -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 18-05-2024, 00:01:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password