User
Pass
2FA

Reclamatie Ady Vidic
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message3536
bleeah

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-02-2011 17:13)

Votes: 2

Post Posted: 19-12-2010, 21:10:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deacord...closed...eu am vrut sa atrag atentia ca se da gag mult prea usor..cum a fost in cazu de fata...pentru ai aim? a luat gag 5 min.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 19-12-2010, 21:13:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Usor sau nu, fiecare are cate o nelamurire. Nu toti putem fi de acord. Dar asta nu depinde de jucatori. Pana la urma adminii supravegheaza, nu jucatorii. In niciun regulament de cs nu exista un grad de a acorda un simplu gag. "la nu stiu cat la suta se da gag sau nu". Nu se poate masura. Aici depinde ce crede adminul de cuviinta.

IMBALANCED
0 0

Back to top
DAnyela
[Banned user]

Banned

(since 04-02-2011 22:12)

Votes: 4

Post Posted: 19-12-2010, 21:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci 1)gag dat de ady
2)ban/kick date re ready
3)banul a fost dat pe merit deoarece ai dat retry dp gag

Last edited by DAnyela on 20-12-2010, 15:12:00; edited 1 time in total
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 19-12-2010, 21:41:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
ADMIN ADy ViDic.: gag bleah;x (5 minutes)
*** Retry in timpul gagului -> Ban temporar

gag dat de ady...s-a lamurit situatia, nu mai postati...asteptati sa isi dea owneru cu parerea si eventual sa inchida topicu

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 19-12-2010, 22:04:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o intrebare de ce mai faci reclamatie daca ai luat gag apoi ai dat retry ? Nu sti de regula daca dai retry iei ban ? De cate ori sa va spuna owneri si admini sa incetati cu jignirile .
Esti vechi pe server din ce am vazut eu care sunt mai mereu on ...Si te-am vazut e imposibil sa nu fi vazut ca se da ban pentru retry in timul gagului.
Data viitoare cand o sa mai jignesti si etc...! O sa iti amintesti ce o sa patesti pentru acele fapte. Pentru ca oricine greseste este pedepsit. Iar ady a facut un lucru pe care orice admin trebuie sa il faca ti-a dat gag.
Nu pot sa zic ca ai fost dat afara de un jucator cu steam pentru ca din cate stiu eu esti un rankist si esti mereu pe plus. Deci exclus ca ai fost dat afar de un jucator cu steam.

Le:bleah;x : pai nu suferiti ca suferiti aiurea toti

Daca eram pe server ii rugam eu pe admini sa iti dea ban si sa imi faci mie reclamatie. Aici e motivul tau de gag. +

Uite ceva ce o sa iti aminteasca de regulamentul serverului. Regula 7 & 8 din regulamentul jucatoruilor.

# Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza
# Incercati sa faceti in asa fel incat prin felul in care va purtati/jucati pe server, sa nu lezati dispozitia celorlalti playeri

Ban pe merit.

+1 in apararea lu ady & ready

Edit later : Elicopter asa iti apare cand ai primit ban : Kicked: Ai fost banat.

Playlist javRIX

Last edited by Chrys on 19-12-2010, 22:59:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 19-12-2010, 22:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

believe. wrote:
Quote:
Kicked
] retry
Commencing connection retry to war4.freakz.ro
Connecting to war4.freakz.ro...
Connection accepted by 188.212.106.211:27015
* Privileges set

BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 49
bleah;x connected
*DEAD* believe. : dak nu obs is ct -
Couldn't open file overviews/de_westwood.txt. Using default values for overiew mode.
bleah;x is joining the Counter-Terrorist force
mouse connected
jNr. killed believe. with grenade
Laly killed e_versace_n-ai_ce-i_face with awp
*** pirania killed N-Andrew with a headshot from ak47 ***
mouse is joining the Counter-Terrorist force
ElemenTuL X killed pirania with m4a1
Yoda killed Laly with awp
paul1403 (RADIO): Fire in the hole!
(100) has left the game
stallion : ban bleah,x

ryko (RADIO): Fire in the hole!
Kicked :"Ai fost banat. Vezi consola

Cred ca ady ti-a dat kick ca scriai pe amx_page si ready nu a vazut ca ai primit, si ti-a dat ban -

Chrys , ai citit si asta inainte sa postezi ? abtine-te , a primit kick nu a dat retry !

Edit*
@ Aditza , eu "m-am bagat" doar pentru ca multi nu mai citesc si prima pagina , iar din postul lui Chrys reiese ca a dat retry , ceea ce e pedepsit cu ban AUTOMAT , macar sa se stie toata situatia inainte sa se dea un verdict.
@ Chrys , citeste postul lui DAnyela ! din aia am inteles eu ca a fost un kick pe acolo si nu retry(pe langa consola) , daca nu a fost atunci imi cer scuze ca m-am bagat si ca te-am corectat.
+ parerea mea adminul nu prea a gresit ... *nu prea* pentru ca unele replici sunt spuse mai flegmatic si automat jucatoru se supara (ca pe tarla) (va cunoasteti aia cu "TACI")

Last edited by ^AvioanE^ on 20-12-2010, 02:22:37; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 20-12-2010, 00:33:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Kicked
] retry
Commencing connection retry to war4.freakz.ro
Connecting to war4.freakz.ro...
Connection accepted by 188.212.106.211:27015
* Privileges set

BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 49
bleah;x connected
*DEAD* believe. : dak nu obs is ct -
Couldn't open file overviews/de_westwood.txt. Using default values for overiew mode.
bleah;x is joining the Counter-Terrorist force
mouse connected
jNr. killed believe. with grenade
Laly killed e_versace_n-ai_ce-i_face with awp
*** pirania killed N-Andrew with a headshot from ak47 ***
mouse is joining the Counter-Terrorist force
ElemenTuL X killed pirania with m4a1
Yoda killed Laly with awp
paul1403 (RADIO): Fire in the hole!
(100) has left the game
stallion : ban bleah,x

ryko (RADIO): Fire in the hole!
Kicked :"Ai fost banat. Vezi consola

Daca nu stiti sa cititi totul de la cap la coada,nu mai comentati aiurea doar sa va aflati in treaba.A primit gag pe merit si banul a fost dat pentru k a continuat pe say_team @ sa vorbeasca...RETRY NU A DAT,A PRIMIT KICK -

0 0

Back to top
bleeah

[Mentally Stable]

(since 08-02-2011 17:13)

Votes: 2

Post Posted: 20-12-2010, 17:33:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

banu a fost dat pentru retry dupa gag ceea ce e total neadevarat pentru ca eu am primit kick nu am dat retry deci banu a fost dat total aiurea...whatever, nu mai conteaza acum...doar ca ar fi frumos sa aplecati urechea si la ce zic playerii nu sa faceti ce va taie capu tot timpul. Eu m-am ofticat ca de fiecare cand il vad pe Ady Vidic pe srv el da gag pentru orice, kick la fel si raspunde cu un mare tupeu la toti, si atat timp cat pe srv erau 3-4 admini mai mari ca el in grad nu mi se pare normal sa se intample asa ceva, adica spre exemplu cand e twister on eu n-am vzt sa dea gag pt asa ceva.
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 20-12-2010, 18:36:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El e relativ nou si mai are de invatat. Cu totii inca avem de invatat dar el se pare ca putin mai mult. Zici ca el comenteaza, dar tu te uiti la atitudinea ta? Eu ti-as fi dat ban pt ca ai folosit amx_page si e cam acelasi chestie cu ban pt retry (desi e motiv gresit). Oricum a expirat de mult banul, de ce nu inchideti topicul?

IMBALANCED
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 20-12-2010, 18:52:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

banul a fost dat aiurea pentru retry pentru ca a primit kick inainte..
in primu rand fiti mai atenti pentru ce dati gag...
daca zice ala are aim si specifica numele poate primi linistit gag...insa daca nu specifica nici un nume si zice ceva de genu "ce aimar !" (asta e replica pentru care fratemeu a luat gag 3 minute ,defapt el il lauda pe unul din jucatori nu il acuza)
incercati inainte sa dati gag pentru nefolosirea amx_pageului sa ii avertizati pe jucatori inainte si daca nu inteleg ..si continuua cu astfel de acuzatii pe chat puteti da gag ...si intotdeauna ar fi indicat sa scrieti pe amx_say ca pentru retry jucatorul va primi ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dmc24, 20 December 2010 16:53

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 23-02-2025, 14:43:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x