User
Pass
2FA

Ceva ciudat

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message812
mad93
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-02-2013 22:38)

Votes: 5

Post Posted: 19-12-2010, 23:36:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A trecut putin timp de cand suntem in comunitate si au inceput sa apara cateva persoane , nu dau nume care au inceput sa declare ca ei sunt ownerii unor servere din comunitate si trebuie sa le dam admini.
Din cate am citit eu prin ce a postat Shoker in caz ca sunt cu un server in comunitate nu am obligatii sa dau admini ownerilor altor servere care fac parte din comunitate. Interesul nostru este ca playerii care joaca si sunt seriosi sa primeasca admini , noi nu dam admini pe vorbe dulci si paine calda!!!
Daca are cineva ceva de obiectat sau un cuvant de zis sa posteze aici !!
Va multumesc ca ati ales Specii.freakz.ro si ca ati citit acest mesaj , cu respect Dragonu -

Vrei admin?Tine redirecte !!Detalii aici !!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 19-12-2010, 23:41:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banuiesc ca e vorba de TwT si Gaga. Nu esti obligat sa dai nimanui admin din aceasta comunitate daca nu joaca. Fiecare server cu regulile sale. Doar sa nu incalce tratatele cu comunitatea.

Deci mai pe scurt dai admin cui vrei . Nu te obliga nimeni chiar daca e owner pe orice server din aceasta comunitate.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

(since 29-05-2017 13:44)

Votes: 196

Post Posted: 19-12-2010, 23:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul nuh, eu nu sunt owner pe nici un server, si daca e vorba de mine chiar il rog sa zica..

Respecta si vei fi RESPECTAT !
0 0

Back to top
mad93
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2013 22:38)

Votes: 5

Post Posted: 19-12-2010, 23:54:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

baieti deja s-a ajuns prea departe cu chestia asta nu trebuie sa fie nimeni suparata "sa zicem "ca nu era vorba de cei specificati , concluzia este urmatoarea "Deci mai pe scurt dai admin cui vrei . Nu te obliga nimeni chiar daca e owner pe orice server din aceasta comunitate."

Sper ca m-am facut inteles!!

Vrei admin?Tine redirecte !!Detalii aici !!!

0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 20-12-2010, 09:23:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys wrote:
Banuiesc ca e vorba de TwT si Gaga. Nu esti obligat sa dai nimanui admin din aceasta comunitate daca nu joaca. Fiecare server cu regulile sale. Doar sa nu incalce tratatele cu comunitatea.

Deci mai pe scurt dai admin cui vrei . Nu te obliga nimeni chiar daca e owner pe orice server din aceasta comunitate.

Eu nu i-am zis cã este obligat, doar cã face mofturi pentru început. Sã vadã el, pânã face cineva 35 de ore sã ia admin e server full de codați !

Stai calm, doar i-am demonstrat cã nu are dreptate cu mofturile astea la început. -

Care-i treaba cã am alt server? Bravo mie, nu mã laud în toatã comunitatea, doar i-am demonstrat cã sunt mai apt decât mã crede - No matter...

Aici dacã vine de exemplu un admin cu experiențã 5 ani sã zicem în adminat, nu ia admin cã vai doamne nu are 35 de ore și vine altul care sã zicem stã seara afk pt. ore și face 35 dar joacã și codat și nu este prins, ãla primește admin... Mai conteazã câteodatã și cum adminezi pe alt server !

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-08-2025, 06:43:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password