Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Rankuri Guild-Important
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Xaxaxa
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 27-10-2011 12:17)
,
Topics: 14
Votes
: 3
Posted: 20-12-2010, 18:23:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
<OnLy LaG CaN KilL Me>
[size=18]In primul rand Salut, va multumesc ca ati accesat acest topic,in urmatoarele randuri veti afla anumite lucruri despre rankuri.
Dupa cum bine stiti in guild avem
ClassLiderDps/ClassLiderHea
l,acestea sunt cele mai importanante rankuri in guild dupa Guild Assist si Guild Master.
Aceste 2 rankuri se castiga in functie de performanta la raiduri ..dps/heal.
Playerii care reusesc sa obtina acest rank vor avea prioritate la raiduri,si se vor implica in problemele guildei.
Ok, acum stiti cum primiti rank in guild...va trebui sa aflati si ce veti face cu acest rank.
Playerii cu rank ClassLiderDps/ClassLiderHeal au urmatoarele lucruri de facut:
1. In primul rand va trebui sa discutati cu toti ceilalti playerii din guild(aceasi clasa ca si classlider),sa vedeti daca stiu scripturi sau daca sunt dispusi sa invete.
2. Va trebui sa invatati oamenii din guild Specul vostru si o rotatie buna pve pt a putea scoate un dps/hps acceptabil.
3. Va trebui sa va implicati in toate problemele unui player din aceasi clasa cu voi,sa aflati cat de buni/slabi sunt la PvE.
4. Dupa ce rezolvati cu spec/rotatie playerii din guild vor fi testati de catre ClassLider pe un dummy pentru a vedea dak sunt capabili sau nu de dps.
ATENTIE!!!
a. Orice player care are acest rank si nu se va implica pt guild..nu va respecta ce am scris mai sus va fi eliminat sau i se va lua rankul.
b.
Orice player din guild indiferent de gs/skill care nu va respecta ce ii spune un Classlider va fi eliminat.( nu vreau arfe/orgolii etc…gen” ce mah eu sunt bun ..ma pricep stiu eu …nu trebuie sa ma inveti u. )
c.
Nu vreau sa vad certuri intre ClassLider si ceilalti playerii din guild.
.atunci cand vor aparea anumite probleme Guild Masterul se va ocupa in totalitate.
d. Class Liderul va trebui sa raspunda la orice intrebare oricat de banala ar fi aceasta,vreau sa va pastrati calmul si sa explicati frumos playerilor din guild ce si cum.
P.S: De acum inainte la raiduri de 25 ClassLiderul va venii cu 2 playeri(care crede el ca sunt capabili),Guild Masterul ii va veghea indeaproape pe acesti playeri adusi de ClassLider,daca se dovedeste ca acestia sunt slabi si adusi la raid pe prietenie/gold sau mai stiu eu ce atunci ClassLiderul isi pierde rankul.
[/size]
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 03-03-2025, 01:58:09
Copyright info
Based on phpBB