User
Pass
2FA

Reclamatie admin - Zoder !!!
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message2421
scipioaaa

[Assasin]

Status: Offline
(since 09-02-2015 17:26)

Votes: 95

Post Posted: 20-12-2010, 19:17:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

On topic: am citit tot si din cate vad esti cam impertinent ... zolder nu ti-a zis nimic si tu tot incepi cu "figurile" prima data am crezut ca te injura sau faze de genu asta dar tu tot insistai cu amenintari si cu limbaj si omu nu iti zicea nimic absolut nici o jicnire nimic si tu tot insistai cu amenintarile ... bun asa eu te propun pt. ban

In postu anterior ai zis "atitudinea voastra" ... atitudinea mea e sa-ti suport tie amenintarile sau cum ca nu inteleg ? sau ar trebui sa stau drepti in fata ta cand vorbesti ... repet te propun pt Ban serios

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DDesign

[Creep]

(since 19-01-2017 12:33)

Votes: 18

Post Posted: 20-12-2010, 19:29:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- ce amenintari ma? ca am zis ca postez pe forum? ce limbaj? te`ai uitat la screen`uri sa vezi ce scrie? nu l`am injurat NICI macar o data ... nu l`am jignit NICI atat ... care e problema? gata "va simtiti cu musca pe caciula" si propuneti la BAN? pt ce ban? ce am facut sa`mi dati ban? am injurat? am jucat codat? NU ... asa ca ... pt ce ban? scipio ... vai si`amar.

DaDDy wrote:
Cainele Casca ... Da Casca nu Caine

0 0

Back to top
scipioaaa

[Assasin]

(since 09-02-2015 17:26)

Votes: 95

Post Posted: 20-12-2010, 19:56:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca esti prea figurant de acuma ... in discutia de pe mess " se vede" tonul tau impertinent si figurant lasa-ti impresiile "acasa" nu veni cu ele pe forum numai c.... mananci din gura altceva nu stii ... sau poate vrei sa te faci cunosc poate iti "pica" vre-un admin la cat esti de p....

Sincer consumi aer degeaba

DDesign wrote:
- ce amenintari ma? ca am zis ca postez pe forum? ce limbaj? te`ai uitat la screen`uri sa vezi ce scrie? nu l`am injurat NICI macar o data ... nu l`am jignit NICI atat ... care e problema? gata "va simtiti cu musca pe caciula" si propuneti la BAN? pt ce ban? ce am facut sa`mi dati ban? am injurat? am jucat codat? NU ... asa ca ... pt ce ban? scipio ... vai si`amar.

De ce ban ? dar de ce reclamatie ? care e problema ? te-a jicnit ? pt ce reclamatie ? te-a injurat sa faci reclamatie ? eu zic ca ti-ai raspuns singur la reclamatie

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ceacea, 20 December 2010 18:01

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 17-12-2024, 08:49:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x