User
Pass
2FA

Un admin ca nu stie explciatia cuvantului rob...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message625
LETSDOIT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-03-2011 22:46)

Votes: 2

Post Posted: 23-12-2010, 18:52:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca orice player care se respecta ... raspund la ACUZATIILE lui rob

in primu rand ... jucam pe mjolby3 , intra un prieten de al meu pe sv , si dupa aia il intreb daca chiar el e ....atunci incepu rob(numele de atunci KEBAB****) SA faca comentarii la adresa mea asa prosteste fara simt al umorului(adica el isi schimba numele de admin si incepe sa comenteze la playeri si dupa aia daca ii zice cnv ceva ne da LLama) ... si eu iam raspuns prin replica aceia "iti dau destroy" ca am crezut ca se va linisti .Dupa aia ROB isi schimba numele in nueme lui de admin (greseala mea ca am amenintat un player >>>pt asta am citit REGULAMENT ca se da gag /slay/ban 120 de min )

Dupa aia iNTRA rko Busted ,care ma ajutat prin scoaterea de llama(ii multumesc), si atunci am reactionat si eu cum a facut el gluma proasta cu mine asa am facut si eU "LASAMA=ROB=SCLAV"... m-am referit strict la intelesul literar si nu la jucator ... fiecare considera cum vrea (eventual daca se simte cel in cauza )

Consider ca am actionat cu RESPECT ... orice player nu ar fi suportat acuzatiile ... rob a facut asta special ca sami scoata slotu si cred ca va reusi ...astai nui treab mea .. e treab ADMINILOR ..
Macar am DEMNITATE si nu ma las jignit de ori si cine!

Sunt un player cinstit , nu injur aiurea , si sunt fidel sv (puteti vedea pe gametracker)

Chiar daca voi avea slotu scos ... promit ca va voi da cateva dovezi cu ROB in actiune (cu numele schimbat ) cv interzis dupa REGULAMENT si un oarecare tupeu .Macar daca ar juca ca player sa invete sa joace si sa nu se ia de alti jucatori .
Nu am scren , dovezi ...dar poate sa confirme rko busted(numai daca vrea) ca rob mia dat llama aiurea (meritam maxim gag) In fine.

Respect ,
Lets Do It

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
r0b!

[Mentally Stable]

(since 30-01-2011 17:55)

Votes: 5

Post Posted: 23-12-2010, 18:58:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adu`mi te rog frumos un prin screen cu ce te`am jignit!!!in primu rand......te tot linguseai ca daca faci un demo la un player vrei ca data viitoare knd faci cerere de helper sa primesti pro de la fiecare admin in parte....Tu ai slot...nu ai voie sa te lingusesti....Fiecare admin iti va da ce meriti.....Daca ti se parea careva suspect puteai tu sa faci demo fara sa te lingusesti....Si sa ceri helper la urmatoarea cerere.....
0 0

Back to top
LETSDOIT

[Mentally Stable]

(since 17-03-2011 22:46)

Votes: 2

Post Posted: 23-12-2010, 19:11:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OFF TOPIC ... raspunde la acuzatie ...faza cu linguseala OFFTOPIC Total ... in legatura cu LASAMA(Numele lui rob pe sv)=ROB=SCLAV este o realitate(dexonline.ro) verificati ...si pt asta LLAMA?
Multumesc de SLOT disabled ...la urmatoarea acuzatie asupra mea de a lui ROB ii fac numai glume de genu asta ( pt care nu se considera nici o incalcare a regulamentului) ...INVATA DIN ASTA ....

Spor la prins codatii ROB ! Sper sa nu te prinzi si pe tn

0 0

Back to top
rkoNobody

[Creep]

(since 01-09-2011 13:46)

Votes: 11

Post Posted: 23-12-2010, 19:33:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci asta nu are nici o legatura cu Anunturi... da sa iti dau un sfat lets do it... hmm am patit si eu asta cu Busted ne'am suparat si ne'am impacat. Dar daca un admin face glume proaste pe seama ta... intorci vorba aceeasi gluma o pui pe seama lui... si arati cand el ti'a spus gluma asta (print screen) nu a primit nimic deci aveai voie sa faci aceeasi gluma asupra lui ca el nu incalca regulamentu deci nici tu... si postai cu ce iti facea ulterior (print screen)
Mereu e nevoie de dovezi pentru a dovedi ca nu ai mintit.

Si cu asta tot taraboiul...vorba romanului "prost": "Ce tie nu'ti place altuia nu'i face."

Death touches everybody if u trust one each other.So take my advice and

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rkoNobody, 23 December 2010 17:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 03:07:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x