User
Pass
2FA

Un Gm de Sv wow... no comm!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2634
ginel68

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-06-2014 09:51)

Votes: 2

Post Posted: 26-12-2010, 04:03:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate stiu eu gm-ii de pe serverele wow nu ar trebui sa se joace.. daca vrea sa joace wow sasi ia un caracter ca oricare playeri si sa joace normal ca noi toti nu sa abuzeze de rank .... Bladerr prin faptul ca a inchis toate topicurile care il comenteaza pe el nu demonstreaza nimic altceva decat ca nui place sa se vorbeasca de persoana lui si se simte vinovat si nu vrea sa fie pedepsit prin simpla scuza " A fost o gluma" ... glume de genul asta NU se fac cand e voarba de 40 poate si mai multi playeri si vor sa faca ceva ... sincer nu cred ca iar convenii nimanui sa piarda o ora sau 2 sa stea sa faca raidurile sa stranga playerii si sa atace bosii aliantei si apoi sa vina un GM si sa mai rada si de tine... si prin faptul ca a zis pe global ca daca are tupeu sai dea heal la boss si el a facut ce a zis globalul ... daca globalul zicea sa se arunce in fantana oare se arunca - si playerii de la alianta comenteaza degeaba si iau apararea lui Bladerr ca daca ar face cineva asa la H cred ca ar fii forumul plin de commenturi... forumul e facut cu un scop sa comentam nu sa facem topicuri si sa le inchidem ca convine la altul sau nu... fiecare player de pe sv are dreptul la o opinie odata de joaca pe acest sv si pierde atata timp. Sper ca topicul asta sa nu fie inchis . Craciun Fericit la toti!!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 26-12-2010, 05:47:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oh, come on, where's your christmas spirit? -
0 0

Back to top
Flo91
[Banned user]

Banned

(since 15-05-2012 03:03)

Votes: 33

Post Posted: 26-12-2010, 07:35:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ginel68 wrote:
Din cate stiu eu gm-ii de pe serverele wow nu ar trebui sa se joace.. daca vrea sa joace wow sasi ia un caracter ca oricare playeri si sa joace normal ca noi toti nu sa abuzeze de rank .... Bladerr prin faptul ca a inchis toate topicurile care il comenteaza pe el nu demonstreaza nimic altceva decat ca nui place sa se vorbeasca de persoana lui si se simte vinovat si nu vrea sa fie pedepsit prin simpla scuza " A fost o gluma" ... glume de genul asta NU se fac cand e voarba de 40 poate si mai multi playeri si vor sa faca ceva ... sincer nu cred ca iar convenii nimanui sa piarda o ora sau 2 sa stea sa faca raidurile sa stranga playerii si sa atace bosii aliantei si apoi sa vina un GM si sa mai rada si de tine... si prin faptul ca a zis pe global ca daca are tupeu sai dea heal la boss si el a facut ce a zis globalul ... daca globalul zicea sa se arunce in fantana oare se arunca - si playerii de la alianta comenteaza degeaba si iau apararea lui Bladerr ca daca ar face cineva asa la H cred ca ar fii forumul plin de commenturi... forumul e facut cu un scop sa comentam nu sa facem topicuri si sa le inchidem ca convine la altul sau nu... fiecare player de pe sv are dreptul la o opinie odata de joaca pe acest sv si pierde atata timp. Sper ca topicul asta sa nu fie inchis . Craciun Fericit la toti!!!

Ma tu ai decat 2 postari nu vezi -)) mai si comentezi ca a dat Bladerr heal la Stormwind King -)))))) Dute ma si culcate. BINE BLADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER -

Powered by VRazvan

0 0

Back to top
Chimie

[scumbag till 103]

(since 17-03-2012 14:57)

Votes: 21

Post Posted: 26-12-2010, 09:56:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma blader, i-ai stricat craciunu' copilului, sa mor de nu

I Roc-a-Fella like Shawn Carter
0 0

Back to top
QQmore

[Creep]

(since 28-01-2014 17:14)

Votes: 16

Post Posted: 26-12-2010, 10:30:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu de ce faceti atata drama pt un mic ***** acolo.

Let it snow let it snow , Christmas spirit yes.

0 0

Back to top
Artie

[Hey kids its Borgore]

(since 28-04-2011 10:13)

Votes: 5

Post Posted: 26-12-2010, 11:03:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ginel68 wrote:

Dute afara si ia o gura de aer - ... e doar un joc, nu fiti atat de obsedati. Mare lucru, un achivement. Tocmai de Craciun, mai iesiti si voi pe afara, stati cu familia nu doar la wow, ca nu wow-ul va da de mancare -

Zilele trec din calendar..trec
Mereu incerc sa las tot sa plec
Singur in pat nimica nu-mi taie greata
Si doar tavanu' mai imi spune "Buna dimineata"

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 26-12-2010, 11:13:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-))))))))))))))))))))))))))))))))) ii interesant ca toti care joaca la ally incep sa rada si sa faca misto de el dar nu am vazut pana acuma un horde player care sa zica la fel...asa ca ally ******* daca nu aveti ceva bun de zis mai bine nu mai ziceti.
P.S.(post scriptum):glumele cu "iesi afara" si "dute in parc" si alte chestii dastea is cam fumate si nu mai au haz deloc...nu-i trebe nimanui ca sa alfe ce face fiecare player cu timpu lui liber.

0 0

Back to top
Elesis

[Mentally Stable]

(since 21-04-2011 16:30)

Post Posted: 26-12-2010, 11:28:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akm ce sa zica si ei... doar nu crezi ca sunt asa prosti sa aiba treaba cu Bladerr daca ei lau provocat!! -
0 0

Back to top
Artie

[Hey kids its Borgore]

(since 28-04-2011 10:13)

Post Posted: 26-12-2010, 11:39:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elesis wrote:
Akm ce sa zica si ei... doar nu crezi ca sunt asa prosti sa aiba treaba cu Bladerr daca ei lau provocat!! -

Am eu impresia proasta sau hoarda isi baga putin unghia'n gat ? xD

Zilele trec din calendar..trec
Mereu incerc sa las tot sa plec
Singur in pat nimica nu-mi taie greata
Si doar tavanu' mai imi spune "Buna dimineata"

0 0

Back to top
garet4ever

[Account disabled]

(since 16-06-2011 17:55)

Votes: 18

Post Posted: 26-12-2010, 12:14:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai nici o dovada ca s-a dat heal la boss . Felicitari lui Blader ca a organizat raidul in care v-am omorat pe Thrall . Cum zicea cel de sus " VA BAGATI UNGHIA IN GAT DE CIUDA" !!!!
0 0

Back to top
addicter

[/spit...Palalila!]

(since 05-04-2012 08:19)

Post Posted: 26-12-2010, 12:26:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pot sa cred ca in seara aia nu aveai alceva mai bun de facut...nu ai familie cu care sa stai?
Si in plus, e un joc....e virtual, nu inteleg de ce va enervati atat de tare...
Si eu imi batam joc de voi, daca va vedeam de sarbatori stand in wow in loc sa stati langa parinti si prieteni....sa stiti ca nu o sa fie mereu langa voi, dar wow il joci cand vrei....
Bravo Bleeder, poate prin asta inteleg si ei ca nu doar wow exista pe pamant...
Sarbatori fericite!!!
(alaturi de familie si prieteni - )

0 0

Back to top
Elesis

[Mentally Stable]

(since 21-04-2011 16:30)

Post Posted: 26-12-2010, 12:51:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crek da facea asa un gm de la HORDA va vedeam pe toti playeri de la ally la stirile PRO TV de la ora 5... sinucideri in Lant

si akm sa curga cu posturile de la ally -

0 0

Back to top
addicter

[/spit...Palalila!]

(since 05-04-2012 08:19)

Post Posted: 26-12-2010, 14:45:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

joc si horde...nu ii tin partea..dar mi se pare stupid sa faceti atata caz...si nici macar nu platiti..daca erai pe retail mai ziceam..

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 26-12-2010, 15:28:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inchis toate topicurile pentru ca problema s-a discutat, mustrarea de la Stig mi-am primit-o, deci nu mai vad rostul discutiei.
Daca faceam ce zice globalul, era Shadowmourne spree la fiecare 5 minute, np. Si ti-ai ales prost jocul daca nu vrei sa pierzi 2 ore degeaba. Dar cu alealalte 14 ore pe care le joci pe zi ce se intampla? Ala nu-i timp pierdut?!
Voi lasa topicul asta deschis special pentru cei care vor sa mai faca emorage pe tema asta. Cel putin pana-l vede Stig, ca el sigur il inchide.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 26-12-2010, 16:14:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elesis wrote:
crek da facea asa un gm de la HORDA va vedeam pe toti playeri de la ally la stirile PRO TV de la ora 5... sinucideri in Lant

si akm sa curga cu posturile de la ally -

omfg *** *** de *** si ** care esti si te-a *** ****** ******************

Dosent Matter

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 26 December 2010 15:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 19-07-2025, 01:56:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password