User
Pass
2FA

Ce ai face pentru comunitatea Freakz?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message6912
QQmore

[Creep]

Status: Offline
(since 28-01-2014 17:14)

Votes: 16

Post Posted: 31-12-2010, 18:13:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I-as da ban perm lu vlead si la alte suferinte.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 31-12-2010, 18:38:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au inceput baietii si aici cu "mute-uri prea mari, ban-uri prea mari, comunisti gm-ii astia". Nu cred ca stai o zi sa faci tickete sa vezi cate aberatii pot scrie unii oameni, si nu ma refer doar la Spectre. Voi credeti ca daca dam muteuri/banuri mari le dam degeaba. Le dam poate se intelege ce vrem sa spunem. Daca eu ii dau mute unuia ca face chartrade si in secunda urmatoare vine altul si spameaza globalul cu acelasi ***** cum crezi ca ma simt? Si ca altii nu stiu cum sa ne mai fraiereasca sa ia cate un .respawn la boss sau sa fure mai stiu eu ce. Nu cred ca esti in pozitia sa comentezi despre ce fac gm-ii Spectre atata timp cat nu stii exact care sunt problemele serverului. Jucati acolo, /leave global, nu spamati, nu faceti chartrade, respectati-ne voi intai si va vom respecta si noi.
0 0

Back to top
Bebiel

[Mentally Stable]

(since 14-01-2011 16:16)

Votes: 2

Post Posted: 31-12-2010, 21:18:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

QQmore wrote:

Se vede ca esti copil abandonat si suferi de tine.

0 0

Back to top
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 31-12-2010, 21:37:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bebiel wrote:
QQmore wrote:

Se vede ca esti copil abandonat si suferi de tine.

Se vede ca esti fan vlead.

0 0

Back to top
garet4ever

[Account disabled]

(since 16-06-2011 17:55)

Votes: 18

Post Posted: 01-01-2011, 14:26:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cobrel wrote:
Au inceput baietii si aici cu "mute-uri prea mari, ban-uri prea mari, comunisti gm-ii astia". Nu cred ca stai o zi sa faci tickete sa vezi cate aberatii pot scrie unii oameni, si nu ma refer doar la Spectre. Voi credeti ca daca dam muteuri/banuri mari le dam degeaba. Le dam poate se intelege ce vrem sa spunem. Daca eu ii dau mute unuia ca face chartrade si in secunda urmatoare vine altul si spameaza globalul cu acelasi ***** cum crezi ca ma simt? Si ca altii nu stiu cum sa ne mai fraiereasca sa ia cate un .respawn la boss sau sa fure mai stiu eu ce. Nu cred ca esti in pozitia sa comentezi despre ce fac gm-ii Spectre atata timp cat nu stii exact care sunt problemele serverului. Jucati acolo, /leave global, nu spamati, nu faceti chartrade, respectati-ne voi intai si va vom respecta si noi.

Primu post pe 2011 cand am ajuns acasa. Hai sa incepem cu analiza situatiei :
1) Cobrel nu da mute in limita regulamentului , daca nu iti respecti propriul regulament e de rau.

2) Ii dau dreptate in privinta ticketelor , multi nu stiu ce situatii intampina un GM de pe Freakz asa ca va dau un exemplu din arhiva personala de pe vremea cand eram GM...

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 6 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 02-01-2011, 13:52:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As inchide topicul asta de-as putea..

oh wait.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 02 January 2011 11:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 04-11-2024, 00:31:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x