User
Pass
2FA

Mi s-a furat acc!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message590
robycuta

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-03-2011 06:26)

Votes: 2

Post Posted: 31-12-2010, 15:15:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut acum 4 luni am revenit pe server si am donat pt unban pe username xfreak7deadx ... am luat charul Belton pana azi cand am intrat pe char si numai mergea nici parola la cont nici la mail fiind aceeasi parola la amandoua un hacker mi-a luat acc. eu am donat si am fqt si cerere unban pe alt mail de-al meu .. dak nu ma credeti puteti sa va uitati de pe ce ip sa intrat pe acc xfreak7deadx pana azi adik 89.39.7.159 ip-ul meu eu am donat si am vb cu shockerul de pe emailul [email protected] iar acc este facut pe mailul [email protected] am nevoie neaparat de ajutor ca am muncit foarte mult pe server si nu vreau sa mi se fure acc aiurea ... as vrea sa imi schimbati mailul la acc in [email protected] am si mailuri prin care pot dovedi ca am facut cerere unban si donatie si il puteti intreba si pe shockerul ca banii au venit de pe numele Gindila Robertino iar daka il intrebati pe cel din jok adica pe Belton(charu meu) habar nu are ca am fqt donatie va rog frumos ajutatima !!! imi vreau acc inapoi.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
robycuta

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-03-2011 06:26)

Votes: 2

Post Posted: 01-01-2011, 14:24:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda deci am aflat ca parola de la email este aceeasi cu cea care era pe acc ... in acest caz ma poate ajuta shockeru pt ca este singuru meu martor am vb cu el de pe [email protected] cand am donat si etc ca sa va demonstrez ca este acc meu va pot spune istoria la char trade de la primul la ultimul acc si suma care am donato si va puteti uita si pe ip-ul de pe care sa jukat in ultimele luni adikca 89.39.7.159 ip-ul meu si va mai pot da date si despre locul din care am donat adica de la ce banca ... si adresa bancii date pe care actualul ratat care joaka pe acc nu stie nimik .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-08-2025, 09:45:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password