User
Pass
2FA

Furt cont

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message504
juninho

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-05-2011 13:38)

Votes: 2

Post Posted: 02-01-2011, 14:21:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. Am o problema cam nasoala. Acum cateva luni cand char trade era “legal” am facut un trade cu un s-priest. Eu iam dat shamanul si el mia dat priestul. Dupa 2 luni mam trezit ca numai pot intra pe priest mai exact de aseara. Eu mam chinuit sa cresc arena-team si va dati seama ca si iteme etc. Probabil uni care au mai patito stiu cum este. La inceput a fost de acord, iam dat shaman si am fost de acord si acum am ramas fara priest fix cand incepusem sa prind gustul arenelor si cand invatasem sa joc pe priest tot mai bine. Imi pare rau ca vam pus in dificultate si promit ca nu se va mai intampla. Problema era ca, contul era pe mailul lui mi se pare de aia mi la putut furat, nu am dat atentie si imi pare rau. Scuze si daca ati putea sa imi redati priestul pe mailul meu, cu nickname “radarada” ar fi perfect.

Multumesc si succes tuturor !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alex_tm1991

[Mentally Stable]

(since 15-01-2011 21:46)

Votes: 2

Post Posted: 02-01-2011, 14:37:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este interesant ca inca sunt oameni de genul asta prin wow. Fix asa mia furat si mie contul dar din fericire desi parea imposibil mi lau recuperat moderatorii si de atunci nu am mai fost deranjat.
Eu zic ca te poate ajuta si pe tine sa il recapeti, stiu cum e sa cresti un caracter timp de 2 luni, sa inveti sa joci cu el si apoi sa ramai fara.

Sper sa til recapeti. Bafta !

0 0

Back to top
Xh3lar

[Mentaly Stable]

(since 01-11-2014 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 02-01-2011, 14:42:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand era trade char legal ai facut trade de CONTURI , adica nu putem face nimic , e 100% vina ta.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Xh3lar, 02 January 2011 12:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-08-2025, 15:30:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password