User
Pass
2FA

bg's

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message507
danny_ssy
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 02-06-2015 12:40)

Votes: 9

Post Posted: 03-01-2011, 05:48:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hallo pple

Nush daca au mai fost topikuri in legatura cu faptul asta...sincer nu frecventez f mult forumul dar am zis sa intru sa imi zic ,,off-ul"...poate unii ma sustin poate nu
In Bg's dupa cum multi au observat intra ff multi low gs...si nu ma refer la 2-3k gs + .. noaptea asta a intrat mereu unu ekaterina parca il chema...1.7k gs...paladin cu 12k HP si dupa ce se certa cu toata lumea ne mai lua si la misto....unii incearca sa faca ceva altii isi bat joc ca deah asa e la noi...e la moda
Imi dau seama ca nu se poate pune restrictie pe chestiile astea dar macar un mute / bat 1-2 zile ceva ,,,, faci 3.5k gs din reputatii ...si iti terbuie 3q pt un exalted
poate din pct lor de vedere e ceva oki ca altfel nu au cum sa se inbrace sau mai stiu io ce dar nu chiar asa e treaba...io magu mi l-am fac pvp dar intai am fac ceva pve sa iau cateva iteme acolo sa nu intru free kill in bg's si sa ma injure toti ...acum multi poate o sa zica ca nu am dreptate si poate nu am dar macar am zis ce am avut de zis

Si inca ceva frumos tare daca s-ar putea face ceva inpotriva persoanelor care ninjeaza....desi ma indoiesc
Am fost sap trec icc ca mi-am pierdut cd-urile cu guilda si la db a pus leaderu dbw-ul la roll...si dupa ce s-a dat roll si l-a pierdut l-a ninjat -) ce sa ii mai ceri saracului de Thelasthyt...ziua urmatoare acelasi lucru in toc...

Eh de acuma o dau in diverse...probabil pt ca e si tarziu...acum astept 100 reply's sa ma injurati pt ce am zis mai sus

// Bft

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dazz
[Banned user]

Banned

(since 25-09-2011 20:40)

Votes: 41

Post Posted: 03-01-2011, 08:15:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai sunt multe topicuri in legatura cu asta =/

Install & Patch World of Warcraft to 3.3.5a
Tutorial Shaman Enhancement
0 0

Back to top
DeadBeat

[Account disabled]

(since 21-08-2011 10:32)

Votes: 11

Post Posted: 03-01-2011, 10:52:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te injur , dar exista foarte multe topicuri pe tema asta. Iti sugerez sa folosesti SEARCH inainte sa postezi ceva.

r:Knock Knock!
r:Who`s there?
r:Sex!
r:Sex who?
r:Sex with me!
r:BANG!
f:That`s so romantic..
r:Whatever

http://www.youtube.com/watch?v=NIGJbFMCcfk !!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 03 January 2011 13:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 11-01-2025, 08:19:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x