User
Pass
2FA

Mi-a fost banat contul pentru ca minte un copil de 13 ani .

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message629
Palared

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-03-2011 12:43)

Votes: 2

Post Posted: 04-01-2011, 12:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IP: rotabil
cont: ghipsandrew5
caracter: Sfantudrac

Salutare poate ca a-ti citit postul lui ghipsandrew . Eu sunt cel care a primit contul . Acum cateva luni am venit pe servar pentru ca eram prieten bun cu el am facut repede leval 70 si imi spune el hai ca iti dau priestu meu cu 3.2k gs mai poti face ceva cu el ... Eu am muncit o luna la el l-am facut 6k gs am facut arene 2k rating la 5k gs am si fosti arena parteneri pe Skype care va pot confirma spusele mele . Prin acest post vreau sa il debanati . Eu nu aveam cum sa il fur acuma de cand nu am ami intrat de 2 luni pe el o sa-i spun si fostului meu arena partener sa posteze . Acestea fiind spuse acest un raspuns . Este in legatura cu postul :

"Salutare... Eu mi-am facut un account, odata... si am facut un priest acolo, l-am levelat si apoi l-am gearat cat de cat... (priestul se numeste: Sfantudrac) si apoi nu am mai jucat de pe el. Intre timp cred ca o intrat unu din prietenii mei si i-o schimbat parola... Eu nu pot recupera parola deoarece am facut prostia de a crea contu pe un emmail fals. Contu e ghipsandrew5. Daca aveti bunavointa dati-mi prin PM. emailu contului pentru a mi-l lua innapoi ori dati un bann contului ca nu sufar sa vad ca mai intra din cand in cand un obosit care nu o facut nimica pentru charu ala si care se joaca pe el. (acel minunat prieten s-ar putea sa fii folosit si hackuri pe cont - )
Cu astea spuse... SARBATORI FERICITE ALL! Sper ca o sa va gasiti timpul sa ma ajutati si pe mine cu problema asta..."

Last edited by Palared on 04-01-2011, 14:21:38; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
howling

[Mentally Stable]

(since 14-01-2011 09:17)

Votes: 5

Post Posted: 04-01-2011, 12:50:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare... Deci in legatura cu poza de "flyhack" a fost pe 2 ian cand ma duceam in icc 25 hc, eram in warsong hold borean tundra si cand am ajuns cu zapelinul acolo, m-am suit pe fly mount, iar dupa e sec dupa ce am inceput sa urc a cazut serverul, si cum dupa bine shtiti cand revine TE DA JOS DE PE MOUNT, iar asta nu inseamna ca dak tovarashul de la alinta a facut screen aveam fly hack... o sa mai fac un post cu lock pain si va arat ce inseamna sa cazi de pe mount.. VA multumesc
0 0

Back to top
howling

[Mentally Stable]

(since 14-01-2011 09:17)

Votes: 5

Post Posted: 04-01-2011, 14:17:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Uita-ti de ce mi-a facut aliacul screen shot, va demonsterz ca am cazut de pe mount, cam tarziu dar abia azi am vazut ca am ban pe sfantudrac[img]http://E:\World of Warcraft\Screenshots[/img]
0 0

Back to top
Berserk

[No Self-Control]

(since 06-09-2015 07:05)

Votes: 46

Post Posted: 04-01-2011, 14:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dume.

If you enjoy wasting time.. Is that time really wasted?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Berserk, 04 January 2011 12:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 20-02-2025, 21:53:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x