User
Pass
2FA

Am avut si noi o problema cu lootul din cauza unui crash !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message362
Edy_Todor

[Tata lu' Shockeru]

Status: Offline
(since 26-01-2013 22:02)

Votes: 5

Post Posted: 05-01-2011, 15:01:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ma numesc Mistretu sunt mage si azi am fost in icc10hc cu guilda. Am facut bossi frumos si am ajuns la Blood-Queen, pe care am omorat-o si a picat lootu...ML anume Warez a dat un item dupa care serverul a luat crash..am intrat inapoi si el nu mai putea da lootu de la BQ printre care se afla si markul de DK,mage,Druid si rogue de care numai eu aveam nevoie, adica vreau sa imi dati Markul.....Va rog frumos faceti ceva ..Daca este nevoie il rog si pe warez sa imi dea quote in topicul acesta si sa va relateze si el! Multumesc
Aici e poza cu lootu: http://img156.imageshack.us/i/wowscrnshot010311133703.jpg/

Si poza de la mine , Mistretu:

Aaaa si totodata vreau sa raportez un BUG...Am fost muscat de 2 ori..deodata..am avut 2 muscaturi pe mine in acelasi timp prinzand astfel crituri de 120k

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 01-12-2024, 06:57:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password