User
Pass
2FA

Reclamatie !!!!
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message6515
Ghem#Alexander

[Maniac]

Status: Offline
(since 08-04-2016 13:28)

Votes: 4

Post Posted: 05-01-2011, 21:08:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cum sa atrag altcumva atentia ownerilor asa ca am postat ceva. Incep cu o intrebare: va mai pasa de servarul asta ? Incep sa ma intreb chestia asta de la un timp incoace cand vad atata nepasare. Am inceput sa joc pe sv asta in iunie, toata lumea era ok, se tinea cont de reguli mai mult decat acum, numarul adminilor era exact cat trebuia, era totul ok. De la un timp incoace, numai nepasare vad, intreb ownerii cand se inchid cererile mi se raspunde " nu stiu exact ". Pacat, foarte pacat ca sv se duce pe rapa, si imi pare rau de asta. In fiecare saptamana vad ca apar 2,3,4 admini, la sloturi la fel. Sper sa deveniti din nou acei owneri dedicati care se ocupau de acest sv si ii acordau mai multa atentie. Sper sa nu imi sariti in cap dar consider ca, cu acest mesaj sa va fac sa realizati cum era si cum a ajuns. Cred ca am dreptul sa imi spun o parere: ar trebui arunca o privire pe regulament - sa deveniti mai stricti - prea repede se dau sloturile si adminele sper sa va ganditi la ce v-am spus acum. O seara buna. - - - - - - - -

P.S. Sa faceti cavica !!! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DarK1

[Soul Reaper]

(since 03-01-2019 14:54)

Votes: 34

Post Posted: 05-01-2011, 21:12:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zici ca apar 2-3-4-5-6-1000 admini noi ? si sloturi la fel? ia sa vedem putin uita;te la majoritatea voturilor tale de la cereri sa vezi cate pro-uri ai dat ! daca esti asa de nemultumit pot sa te intreb de ce dai pro? daca esti stresat jignit ca apar atatia admini si atatea sloturi

0 0

Back to top
<NBK>Snap

[[The ProFesSioNaL]]

(since 29-03-2018 11:42)

Votes: 16

Post Posted: 05-01-2011, 21:17:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghem o sa vezi ca cat de repede au capatat admin atat de rapid o sa le si piarda unii din ei.. sa nu te sperii.. dar asa e.. activitate la cativa admini aproape deloc nu am vazut la aia se vor scoate adminele .. o sa vezi...

si da normal ca le pasa de srvr.. dar daca sunt cativa care nu inteleg rostul adminului... si nu pricep ca trebuie sa si prinda codati pe srvr nu doar sa joace... ?!
ma rog

sa faci si tu cavica ghem -

party like it`s no tomorrow !
0 0

Back to top
Ghem#Alexander

[Maniac]

Post Posted: 05-01-2011, 21:22:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La sloturi: am dat PRO pentru ca in regulament scrie " minim 40 de ore " daca omul a avut un comportament adecvat i-am dat pro
La admine: se pastreaza acelasi criteriu -

Friends Just Wanna Have Fun !!!
0 0

Back to top
Waynee

[BasedTontoVeli]

(since 21-01-2023 08:21)

Votes: 187

Post Posted: 05-01-2011, 21:27:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca veni vorba de sloturi. Sunteti atatia owneri faceti-va timp unul sa scoateti din sloturi. Multi au slotul degeaba care nu au mai intrat pe server din 47 si la admine sunt cativa care ocupa locul degeaba...

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
0 0

Back to top
<NBK>Snap

[[The ProFesSioNaL]]

Post Posted: 05-01-2011, 21:35:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Waynee wrote:
Ca veni vorba de sloturi. Sunteti atatia owneri faceti-va timp unul sa scoateti din sloturi. Multi au slotul degeaba care nu au mai intrat pe server din 47 si la admine sunt cativa care ocupa locul degeaba...

corect !

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 05-01-2011, 21:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghem#Alexander wrote:
La sloturi: am dat PRO pentru ca in regulament scrie " minim 40 de ore " daca omul a avut un comportament adecvat i-am dat pro
La admine: se pastreaza acelasi criteriu -

Daca le dai PRO de ce te mai deranjeaza ? Te obliga cineva sa le dai pro doar pentru ca indeplinesc baremul sau esti incapabil sa gasesti un argument contra pe bune?

Posturi unite automat, 05-01-2011, 21:45:49

<NBK>Snap wrote:
Waynee wrote:

corect !

In seara asta voi arunca o privire pe gametracker.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ghem#Alexander

[Maniac]

Post Posted: 05-01-2011, 21:50:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ioane... minim 40 de ore comportament civilizat, asta a fost regula voastra o respect. De ce sa stau sa caut un motiv anume cand el se incadreaza in cerintele impuse de voi.

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 05-01-2011, 23:07:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt niste cerinte necesare, nu si suficiente. Daca cineva le indeplineste, insa nu esti de-acord din alte motive (cum ar fi ca n-a intrat prea des in ultimul timp/sau altele) nu ezita sa iti exprimi votul sincer.

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 05-01-2011, 23:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarK1 wrote:
zici ca apar 2-3-4-5-6-1000 admini noi ? si sloturi la fel? ia sa vedem putin uita;te la majoritatea voturilor tale de la cereri sa vezi cate pro-uri ai dat ! daca esti asa de nemultumit pot sa te intreb de ce dai pro? daca esti stresat jignit ca apar atatia admini si atatea sloturi

Fara nici o suparare iluzie si fara suferinta sa nu incepi sa aberezi dupa acest post ... dar iti spun sincer nu votezi subiectiv, adica dai contra la lume fara sa argumentezi , la majoritatea din dusmanie ... si o stie tot serveru de ce o faci ...

Nu esti capabil sa apreciez un om corect in fata regulamentului.

Si ghem este un admin eficient ca nu degeaba a fost marit de owneri ... si asta nu o spun ca sa te fac pe tine sa areti mai mic decat el in comparatie .. ca stai linistit ca are defecte si cavicaru si eu ...
Sa nu crezi ca is grozav sau ca cine stie ce tare ma cred ca te infrunt ... dar cand am scris postu la Yabu la cerere ca putini sunt capabili de champ nu am glumit ...

Gandeste-te un pic unde te incadrezi si rumega un pic ca poate ti se aprinde beculetul!

Cat despre post ... ion cred ca iti aduci aminte de cate ori ti-am spus ca mult prea usor se iau adminele si adminii din generatia veche cat au muncit pentru un blood ....

0 0

Back to top
-=Scama=-

[Creep]

(since 22-06-2014 14:17)

Votes: 9

Post Posted: 05-01-2011, 23:59:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unde am dat contra am argumentat destulll ...si sau aprobat niste admine care ...erau si nu..prea de abrobat....daca era sa fie analizate mai bine la sange nu era corect..............................dar trebuie inchise cererile

@dire @Cat despre post ... ion cred ca iti aduci aminte de cate ori ti-am spus ca mult prea usor se iau adminele si adminii din generatia veche cat au muncit pentru un blood ....

@ bine punctat cu asta..........

Parerea mea e ca prea se iau deciiziile la acordarea de admin...prea din-vole ...de catre owner......daca au fost 2-3-4-5 contra chiar dacau au fost 7-8-9 pro...trebuie gandita oleaka treaba nu acordam asa....ca asa vrem noi...pe eu stiu ce prietenii sau ca asa gandim atunci...

ca pana la urma noi adminii aia care dam contra stam cu acei candidati la admin.....stam cu ei pe server pana atunci...si evdem comportamneutl lor..si noi dam contra degeaba.......argumentam......

e doar o parere

0 0

Back to top
Ghem#Alexander

[Maniac]

Post Posted: 06-01-2011, 00:43:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma bucur sa vad ca incepem sa ne intelegem unii dintre noi - ar trebui sa posteze fiecare ce il doare si sa incercam sa gasim toti o rezolvare la tot avand in vedere ca majoritatea suntem zi de zi "unii langa altii" gata cu certurile din toate nimicurile.

0 0

Back to top
<NBK>Snap

[[The ProFesSioNaL]]

Post Posted: 06-01-2011, 01:47:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ghem nimeni nu o sa fie tratat la fel ca basescu de egzemplu.... daca gasim o rezolvare ar fi fain.... macar nu o sa ma uit la chat like wtf?! ca aproape de fiecare data vad ceva de genu ba da nu imi place ba eu nu vreau aia... - si se cearta pe amx ... o sa se rezolve numa sa se
calmeze sa speram ... -

0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 06-01-2011, 05:10:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Dire & Scama : referitor la "capabilitatea" adminilor , sa nu fim subiectivi , din nou , sunt destui admini mult mai capabili decat noi , cei care postam aici , insa poate dansii nu prefera sa ia parte la aceste dezbateri , poate le este suficient sa faca treaba buna pe server , v-ati gandit la asta ?

De exemplu , eu joc aici din septembrie-octombrie 2007 , am luat slot in martie 2008 (vechime 6 luni +lista codati) , blood in aprilie 2008 si champ in mai 2008 si credeti-ma , ca atunci nu se acceptau in felul acesta cererile , lucru TOTAL IRELEVANT . INSA , dumneavoastra omiteti un lucru esential : lucrurile se schimba , la fel si oamenii , nu trebuie sa traim in trecut , ci se ne integram in prezent , astfel facandu-ne loc si pentru viitor . Asa ca nu mai judecati colegii dumneavoastra dupa aceste criterii , multi admini noi (cei cu vechime pana intr-un an) se descurca clar mai bine decat cei putin mai vechi .

Aaa si ca sa nu uit , majoritatea votati subiectiv , va implicati prea mult in unele argumente si lezati demnitatea respectivilor (vezi cererea El3nei) si din acest motiv scade si credibilitatea noastra ca admini , si aici , si pe server . Comenzile pe care le aplicati va caracterizeaza si asta nu se va schimba prea curand .

O seara buna .

P.S : unii dintre voi mai aveti de lucrat la corectitudinea redactarii unei opinii (precum si la limba romana) , prefer sa nu dau nume si sper sa fie luat ca pe un sfat , nu ca o replica "dura" .

0 0

Back to top
DarK1

[Soul Reaper]

(since 03-01-2019 14:54)

Votes: 34

Post Posted: 06-01-2011, 09:30:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
DarK1 wrote:

Fara nici o suparare iluzie si fara suferinta sa nu incepi sa aberezi dupa acest post ... dar iti spun sincer nu votezi subiectiv, adica dai contra la lume fara sa argumentezi , la majoritatea din dusmanie ... si o stie tot serveru de ce o faci ...

Nu esti capabil sa apreciez un om corect in fata regulamentului.

Si ghem este un admin eficient ca nu degeaba a fost marit de owneri ... si asta nu o spun ca sa te fac pe tine sa areti mai mic decat el in comparatie .. ca stai linistit ca are defecte si cavicaru si eu ...
Sa nu crezi ca is grozav sau ca cine stie ce tare ma cred ca te infrunt ... dar cand am scris postu la Yabu la cerere ca putini sunt capabili de champ nu am glumit ...

Gandeste-te un pic unde te incadrezi si rumega un pic ca poate ti se aprinde beculetul!

Cat despre post ... ion cred ca iti aduci aminte de cate ori ti-am spus ca mult prea usor se iau adminele si adminii din generatia veche cat au muncit pentru un blood ....

nu frate aici ai gresit ! eu votez in functie de cum am primit eu slotul blood-ul si champ-ul ok? la slot mi;au trebuit 280 de ore sa'l iau , blood-ul mi;au trebuit codati + ore si la champ mi'a fost respinsa cererea pt 3 demo-uri scurte desi acei playeri erau codati !
fara nici o suparare eu zic ca nu se mai acorda adminele cum se acordau inainte si de aceea dau pro-urile asa rar , vezi tu dau la cine chiar se implica si are de toate

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 08 January 2011 00:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 01-08-2025, 10:32:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password