User
Pass
2FA

ADEVARUL despre aceasta guilda
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2055
wizard_ext

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-11-2015 19:11)

Votes: 8

Post Posted: 06-01-2011, 19:33:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt in guilda de cand sunt 3 online , acum vad ca sunt vreo 30 ( deh numai e nevoie asa mare de playeri ) si am facut enchanturi la toata guilda gratuit de 3 luni de zile, am donat frozenuri, iteme epice din icc, si gold in GV , intram sami fac cd-uri la icc hc pt 1 boss ca numai aveau oameni, tot sa ajut, strang 600 de dkp si in rs 25 hc inainte sa inceapa raidu zic brb ma duc la toaleta 1 min , dau boxele la maxim sa-i aud ce zic pe skype , Leaderu nu are microfon la calc, cand ma intorc kick din raid si kick din guilda, cica imi scrisese pe /r, insa la cerintze la guilda scrie obligatoriu skype.Sunt si oameni exceptionali in aceasta guilda, nu ma intelegeti gresit, insa te poti trezi in asemenea situatie.
Am postat aici ca sa stiti ce va asteapta in aceasta " guilda "[u]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Xaxaxa

[Mentally Stable]

(since 27-10-2011 12:17)

Votes: 3

Post Posted: 06-01-2011, 19:53:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wizard_ext wrote:
Sunt in guilda de cand sunt 3 online , acum vad ca sunt vreo 30 ( deh numai e nevoie asa mare de playeri ) si am facut enchanturi la toata guilda gratuit de 3 luni de zile, am donat frozenuri, iteme epice din icc, si gold in GV , intram sami fac cd-uri la icc hc pt 1 boss ca numai aveau oameni, tot sa ajut, strang 600 de dkp si in rs 25 hc inainte sa inceapa raidu zic brb ma duc la toaleta 1 min , dau boxele la maxim sa-i aud ce zic pe skype , Leaderu nu are microfon la calc, cand ma intorc kick din raid si kick din guilda, cica imi scrisese pe /r, insa la cerintze la guilda scrie obligatoriu skype.Sunt si oameni exceptionali in aceasta guilda, nu ma intelegeti gresit, insa te poti trezi in asemenea situatie.
Am postat aici ca sa stiti ce va asteapta in aceasta " guilda "[u]

La inceputul raidului am scris cu /rw de 10 ori : Incepand din acest moment toti playerii care stau afk neanuntati vor avea kick raid/guild. ..u? nu ai spus nimic ...am intrebat toti playerii din guild..toti playerii de pe skipe..nici unul nu a auzit cand ai spus u brb...asta e acum..pana la urma..5-6 k dps in + sau in - mi'e tot una stii? ..nu zic cu rea vointa dar asa e ..

0 0

Back to top
wizard_ext

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2011, 19:57:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Corect, 5-6 k dps, am aici un mic raid cu guilda 25 ICC, clar am 5 k dps :

Uploaded with ImageShack.us

0 0

Back to top
Bunica

[un copil]

(since 05-05-2011 09:08)

Votes: 2

Post Posted: 06-01-2011, 20:14:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wizard_ext wrote:
Corect, 5-6 k dps, am aici un mic raid cu guilda 25 ICC, clar am 5 k dps :

Uploaded with ImageShack.us

Deci dragul meu mirmidon pe langa faptul ca esit si old in guild , dai exemple foarte frumoase ,da u la rankul dau in guild dai ex de astea cu afk in raid cand se incepe un boss atunci ce sa ne mai asteptam la new comeri ?

P.S era vb de RS si u esti mele nu de icc mare dps ce dai

0 0

Back to top
wizard_ext

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2011, 20:30:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din respect pentru oameni ca Closer , si pentru guilda aceasta care mi-a oferit destule, rog un moderator sa stearga acest topic, pot continua la infinit si nu am cum sa fiu combatut la argumente, la afk in raid sanctiunile sunt scrise de 1 luna jumate, - dkp si kick din raid, nu sa pierd 600 dkp si kick din guild. Ma repet( desi nu-mi place) : Va rog stergeti acest thread, vreau ca guilda sa continue fara a fi patata, stima
0 0

Back to top
Xaxaxa

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2011, 20:34:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wizard_ext wrote:
Din respect pentru oameni ca Closer , si pentru guilda aceasta care mi-a oferit destule, rog un moderator sa stearga acest topic, pot continua la infinit si nu am cum sa fiu combatut la argumente, la afk in raid sanctiunile sunt scrise de 1 luna jumate, - dkp si kick din raid, nu sa pierd 600 dkp si kick din guild. Ma repet( desi nu-mi place) : Va rog stergeti acest thread, vreau ca guilda sa continue fara a fi patata, stima

ti'ai dat in sfarsit seama ca toate itemele de pe tn?..specul..rotatia..tot ..ai luat din guild? ...ti'a venit mintea la cap? ..e bine atunci...

0 0

Back to top
wizard_ext

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2011, 20:39:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xaxaxa wrote:
wizard_ext wrote:

ti'ai dat in sfarsit seama ca toate itemele de pe tn?..specul..rotatia..tot ..ai luat din guild? ...ti'a venit mintea la cap? ..e bine atunci...

Da, minim 5.4 k gs pentru invite in guilda si le-am luat pe toate de aici, eu din acest moment numai comentez nimic, va rog stergeti post, Moderator.

0 0

Back to top
Xaxaxa

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2011, 20:40:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xaxaxa wrote:
wizard_ext wrote:

...stii? cnd ai venit in guild aveai 5k dps..dupa ce ti'au explicat baietii ce si cum spuneai ..ia uite..am 6k dps..ia uite..7 k dps...o fi frumos ce'ai facut acum?

0 0

Back to top
wizard_ext

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2011, 20:47:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4 luni munca si chanturi gratis pt toti, nam comentat la nimic, si newcommeri iau kick din raid si minus dkp pt afk si eu iau din g, ne despartzim amici, am facut ticket pt erase post, numai are rost
0 0

Back to top
Xaxaxa

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2011, 20:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wizard_ext wrote:
4 luni munca si chanturi gratis pt toti, nam comentat la nimic, si newcommeri iau kick din raid si minus dkp pt afk si eu iau din g, ne despartzim amici, am facut ticket pt erase post, numai are rost

ti'am spus cum sta treaba..am zis la inceput : INDIFERENT de nume/rank/skill ..ve'ti primi kick din raid/guild dak stati afk ...las'o asa.

0 0

Back to top
Paranoia19

[Mentally Stable]

(since 04-12-2011 18:48)

Post Posted: 07-01-2011, 18:19:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adevaru e ca guilda e de kkt dak se fac treburi deastea sa dai kick pentru un minut afk ca te duci pana la buda sati faci nevoile e faza de copil cred. Sau invidia este la mijloc. Mai sunt cativa playeri de treaba acolo caresi irosesc timpu ex: closer
Name: Shammyftw

0 0

Back to top
Xaxaxa

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2011, 18:27:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paranoia19 wrote:
Adevaru e ca guilda e de kkt dak se fac treburi deastea sa dai kick pentru un minut afk ca te duci pana la buda sati faci nevoile e faza de copil cred. Sau invidia este la mijloc. Mai sunt cativa playeri de treaba acolo caresi irosesc timpu ex: closer

esti vreun prieten cu mirmidon si u? am spus foarte clar la inceput de raid ..avand in vedere ca multi playeri mi'au facut asa....m'am enervat si am spus: Indiferent de nume/rank/clasa/spec/gs etc ...TOTI cei care vor sta afk in acest raid fara sa anunte vor avea kick din raid/guild....Mirmidon?...eram 24 playeri full buff ...toti ready ..cnd sa dam go..el ce face? sta afk?

Last edited by Xaxaxa on 08-01-2011, 01:26:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Bunica

[un copil]

(since 05-05-2011 09:08)

Post Posted: 08-01-2011, 01:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paranoia19 wrote:

hai ma shammyftw dar ce te face sa vb asa urat daca tot zici ca esti asa "corect" ... pe langa faptul ca sa zis pe raid ca incepem bosul ,dupa ce sa dat un ready chek ... explicami si mie comportamentul tau de pe guilda .. plz

0 0

Back to top
siret

[2yang2die]

(since 26-11-2013 23:38)

Votes: 10

Post Posted: 08-01-2011, 02:21:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

guilda e buna, nota 10 dar pacat ca sunt unii care is pe langa wow si sufera de rank...

born in heaven, living in hell

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Xaxaxa

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-01-2011, 12:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

siret wrote:
guilda e buna, nota 10 dar pacat ca sunt unii care is pe langa wow si sufera de rank...

incet incet scapam de ei..dar pt asta trebuie sa vina playeri capabili in guild..sa ii pot inlocui ...momentan imi fac treaba cum pot,cu ce pot..

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 22-07-2025, 06:56:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password