User
Pass
2FA

New Dungeon Loot Feature (3.2.0+)
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3815
Cantstopme
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-02-2011 20:38)

Votes: 22

Post Posted: 07-01-2011, 12:25:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

costylq wrote:
Cantstopme wrote:
costylq wrote:
Cantstopme wrote:
costylq wrote:
crisuuu wrote:
defapt ala era ce lootai din df nu din raiduri gen icc rs etc doar dungeonuri

Daca ai cunoaste limba engleza ai sti ce scrie aici:P
"Players will now be able to trade soulbound items with other raid or group members that were eligible for the loot"
daca ai cunoaste limba engleza ai sti ce scrie in titlul scris cu mana ta
Code:

Unde bati ca nu inteleg...terminate cu recarcile ostil la adresa mea!Cat despre Crisuu i-mi spune el mie ca nu e valabil pentru raiduri..pff scrie CLAR ca e valabil pentru Raid si Group!Cat despre Titlu e ok,probabil ai tu unele probleme.
esti r*tat??? te-ai luat de rofly ca nu stie engleza si de aia ti-am raspuns ca tu nu stii ce scrii. Nu mai posta fara sa cunosti macar sensul logicii.
Quote:
= Dungeon
raid or group
raid = Convert to raid la un grup de 5 persoane si apoi join dungeon.
group = party de 5 persoane
=> l2speak english mofo si nu mai face figuri d-astea cum ai vazut la altii ca nu iti ies.
EDIT: Nu mai insista ca un auleu sa nu zic cum doar pt ca vrei tu sa mergi cu toata familia in raid, unu din ei sa ia itemu si pe urma sa ti-l dea tie. Nu ai dreptate.

Tu esti cel rat*t nu mam luat de rofy ci de tine!Zici de mine ca nu inteleg sensu titlului!Mate inainte de a posta aici tine cont ca m-am interesat cum functioneaza pe original si mi-au confirmat prietenii mei ca merge atat in grupuri cat si in raidurile alea care zici tu ca ma duc cu tota famila mea!Cat despre tine +1 la incompetenta!
tu crezi ca imi pasa mie de prietenii tai?? ai facut un topic in care ai scris ca nu merge aia si te-ai legat de rofly si de mine ca nu stim engleza, pe urma vi si zici ca prietenii tai ti-au zis si ca te-ai documentat. posteaza dovezi oficiale si fileaza-i pe prietenii tai cu VGA-u cum zic ei ca asa e si pe blizz.. ti-am zis nu mai comenta aiurea doar pt ca asa ai vazut la vlead sau la cine ai vazut si pe urma te-ai gandit "mama ia uite cum vorbeste el cu astia ia sa dau si eu copy paste la ce zice". r*t@t ramai $@L

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
costylq
[Banned user]

Banned

(since 03-02-2012 21:39)

Votes: 5

Post Posted: 07-01-2011, 12:52:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
costylq wrote:
Cantstopme wrote:
costylq wrote:
Cantstopme wrote:
costylq wrote:
crisuuu wrote:

"Players will now be able to trade soulbound items with other raid or group members that were eligible for the loot"
daca ai cunoaste limba engleza ai sti ce scrie in titlul scris cu mana ta
Code:

Unde bati ca nu inteleg...terminate cu recarcile ostil la adresa mea!Cat despre Crisuu i-mi spune el mie ca nu e valabil pentru raiduri..pff scrie CLAR ca e valabil pentru Raid si Group!Cat despre Titlu e ok,probabil ai tu unele probleme.
esti r*tat??? te-ai luat de rofly ca nu stie engleza si de aia ti-am raspuns ca tu nu stii ce scrii. Nu mai posta fara sa cunosti macar sensul logicii.
Quote:
= Dungeon
raid or group
raid = Convert to raid la un grup de 5 persoane si apoi join dungeon.
group = party de 5 persoane
=> l2speak english mofo si nu mai face figuri d-astea cum ai vazut la altii ca nu iti ies.
EDIT: Nu mai insista ca un auleu sa nu zic cum doar pt ca vrei tu sa mergi cu toata familia in raid, unu din ei sa ia itemu si pe urma sa ti-l dea tie. Nu ai dreptate.

Tu esti cel rat*t nu mam luat de rofy ci de tine!Zici de mine ca nu inteleg sensu titlului!Mate inainte de a posta aici tine cont ca m-am interesat cum functioneaza pe original si mi-au confirmat prietenii mei ca merge atat in grupuri cat si in raidurile alea care zici tu ca ma duc cu tota famila mea!Cat despre tine +1 la incompetenta!
tu crezi ca imi pasa mie de prietenii tai?? ai facut un topic in care ai scris ca nu merge aia si te-ai legat de rofly si de mine ca nu stim engleza, pe urma vi si zici ca prietenii tai ti-au zis si ca te-ai documentat. posteaza dovezi oficiale si fileaza-i pe prietenii tai cu VGA-u cum zic ei ca asa e si pe blizz.. ti-am zis nu mai comenta aiurea doar pt ca asa ai vazut la vlead sau la cine ai vazut si pe urma te-ai gandit "mama ia uite cum vorbeste el cu astia ia sa dau si eu copy paste la ce zice". r*t@t ramai $@L

Deja vorbim off topic!Nu am ce discuta cu un redus mintal!

0 0

Back to top
crisuuu

[Owner Freakz]

(since 08-11-2014 06:01)

Votes: 19

Post Posted: 07-01-2011, 21:29:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

costylq wrote:
crisuuu wrote:

eu vorbeam cu landor da ma rog

0 0

Back to top
doru15

[Screwed Freak]

(since 01-02-2022 14:29)

Votes: 97

Post Posted: 20-06-2011, 03:29:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bump

0 0

Back to top
Ticalosu

[I n v i s i b l e]

(since 08-06-2019 10:42)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-06-2011, 07:40:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parca sa ma discutat faza cu iteme sb!?

0 0

Back to top
grigor

[Verde]

(since 09-12-2017 15:58)

Votes: 6

Post Posted: 25-06-2011, 13:08:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.

0 0

Back to top
Maelynn

[Mentally Stable]

(since 22-08-2011 21:06)

Votes: 2

Post Posted: 25-06-2011, 20:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, pe Blizzard se pot da itemele prin trade intre membrii aceluiasi raid care au participat la boss. Si e o chestie foarte folositoare, argumentele de genul ca master looter-ul ar vinde itemele sunt niste tampenii, daca asta e primul lucru care iti trece prin minte atunci nu ar trebui nimeni sa vina cu tine in raid, daca tu esti master looter. E clar ca esti ninja.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 14-08-2025, 11:56:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password