User
Pass
2FA

GMii is cam fac de cap...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1160
deenka

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-01-2012 17:22)

Votes: 3

Post Posted: 08-01-2011, 18:10:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azi am fost intr-un ICC25N cu Cobrel. Am mers in raidul ala pentru ca mi s-a parut credibil si pentru ca am vazut ca e ,,powered by Razer", o guilda pe care o respectam... unde credeam ca sunt jucatori buni si cinstiti. M-am inselat grav. Rau de tot...
Totu' a mers super pana la Deathbringer Saurfang, unde desigur, lideru' a trebuit sa faca ninja, ca in orice raid, ca altfel nu se simt ei bine! Ne-a spus ca markuri nu vedem si ca o sa dea ninja la itemele pe care le vor cei din Razer, asa ca sa nu mai plangem. M-am revoltat, normal...
Nu pot sa spuna si ei de la inceput ca nu o sa pupam nici un item din raidul lor si ca o sa plecam cu **** in mana? Puteau sa spuna asa de la inceput ca sigur nu mai venea nimeni. Daca au de gand sa dea itemele la cei din guilda, sa faca guild alt run frate, sa nu-i implice si pe altii de pe global in chestii asta.
Normal ca au iesit multi din raid, printre care si eu...
S-au enervat cei doi ,,bo$$$$$$i", Cobrel si inca unu' pe care nu il stiu, si el GM cica...
Sa va dau si screenuri:

http://img402.imageshack.us/img402/6900/wowscrnshot010811174721.jpg

Desigur. Sunt prost, n-a facut nimeni ninja... Dosent Matter.
GMii au voie sa injure? Si atunci de ce am luat mute 3000 de minute cand l-am facut pe unu' prost? >.<
Mai ales GMii... da se pare ca aici au voie sa injure si sa spurce cat vor.

http://img404.imageshack.us/img404/7517/wowscrnshot010811174738.jpg

Recunoaste si el ca are voie sa injure ma', si mi se pare absolut corect. El e ,,bo$$$$$$$$$$" pe aici si noi suntem ******.

http://img840.imageshack.us/img840/6262/wowscrnshot010811174744.jpg

Si in screenu de dinainte s-a vazut ca ala a cam inceput sa injure, leaderu' ninjalau. S-a enervat si el, pai mi se pare normal sa te enervezi atunci cand dai ninja la un item, ca doar e motiv de revolta! ... chair tot tu trebuie sa te enervezi ca ai fost un ninjalau. GG.

Si acum, perla perlelor.
Merit sa iau si ban pentru ca au facut ei ninja. Pai chiar merit, nu?! ... >.<
Uite si intrebarea: Vreau ban? ... o intrebare logica, la care oricine care nu are deficiente mentale ar raspunde NU. >.< da ei tot pun intrebarea.
Am intrebat ,,de ce?", cu ce motiv sa iau ban...

http://img155.imageshack.us/img155/1543/wowscrnshot010811174914.jpg

Sus e intrebarea.
Si acum, raspunsul lui fulgerator. Merit sa iau ban pentru ca...:

http://img402.imageshack.us/img402/6052/wowscrnshot010811174918.jpg

Pentru ca sunt ratat. De-aia. =]]

Nu stiu, cer macar sa li se scoata astora adminu'.
Sau macar, daca au admin.
Si cer mute. Amandurora. Cum am luat si eu pentru ca am facut pe cineva ,,prost".

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Arkinezul

[The Exploiter]

(since 20-01-2014 18:46)

Votes: 37

Post Posted: 08-01-2011, 18:39:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda, eu sunt warlocku si am facut ninja la token ? probleme ? trebuia sa nu vi cu noi in raid =) Cobrel dp charu de play are acelasi drepturi ca tn, poate sa injure and etc -
Si o sa ninjez mereu am multe char te prind la raiduri si tot nu iei nimic=))

Si nu sunt GM am zis sa te speriu cu faza ca iei ban (motivu pt Ban ii destul de bun) =) si ce o facut cobrel ninja? vreau print cu asta ! , eu am facut ninja

Is ninajalau, ce sa fac daca am crescut de mic la templu in China -

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 08-01-2011, 18:42:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai inceput cu gura mare in raid ca s-a ninjat un token si ma scoteai pe mine vinovat, desi nu eram master looter. De la inceputul raidului ati inceput cu "daca si cu cobrel in raid se face ninja...". Nu am nicio legatura cu ninja-urile alea. Mi-au scapat niste injuraturi pentru ca, totusi, depasesti orice limita. Si sa stai cu butonul pe screenshot ca... am injurat eu? Am voie sa injur pe play char cum injura multi altii, mi-am dat mute 600 de minute. Hai sa ai spor la joc si o seara placuta.

L.E.: dupa ce s-a facut ninja tu de ce mai stateai in raid? Sa ma scoti pe mine din sarite cu binecunoscutele replici "joc pe retail" si sa te injur? Te-am injurat. De pe play char, tine minte.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 08 January 2011 16:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 26-06-2025, 01:42:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password