User
Pass
2FA

Sugestie 'interesanta'

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message829
malfatto40
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-01-2011 19:50)

Votes: 5

Post Posted: 08-01-2011, 21:22:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

baiatule,joc pe oficial de cand a aparut jocu si sincer sa fiu blizzardu m-a cam secat de bani:))
am instalu oficial .iso si vers 4.0.3. RELOADED d pe thepiratebay pt cn vrea,k e mai bn de cat sa ai jocu original si sa joci pe privat
muta odata vers servarului in **** mea k chiar n-am chef sa iti raportezz servaru la blizzard..m-am saturat, vreau sa joc in ***
sunt si alte servare cataclysm da is destul de naspa -

frate asculta-ma,o sa ai mult mai mult succes decat cu wotlk, muta servaru pe cataclysm si baga si tu cu 1000 de playeri mai multi
daca nu, in plm m-am saturat sa stau ca bou,ma pis in p^l^m,

BAGA SERVARU PE 403 SAU PLM RAPORTEZ LA BLIZZARD:WOW FREAKZ.RO - patronu un pusti de 20 de ani
baga donatii in servar,fura de pe oficial ,cere donatii de la playeri pt itemuri si lvl etc

ai priceput ,si acuma frate,ori suntem golani ori nu mai suntem,te crezi mare scula si vrei respect?
ma p*s pe respect frate, ti se urca la cap acuma cu servaru asta(nu neg, e f tare da mai schimba si tu placa men)
vorbesc cum vreau cu tine sau cu orice tip ,frate, ce o sa-mi faci, o sa-mi suspenzi useru asta pe care n-am nici un caracter?

ba frate, fi deschis sugestilor,sau ramai in lumea ta si n-o sa fie prea bn .
nu e nimic personal,servaru e tare, nu te gandi te oblig sau ca te amenint frate,da faza e ca incepi sa pierzi jucatori nush frate
fi ''men'' si suntem si noi ''men'' ,zicem mai departe de servar,dau istalu calumea la amici,frate

stiu esti un tip de gasca, ai creier, frate ai avea unu dintre ele mai tari servare wow din EU,frate in celelalte tari is deja 10 saervare
private ca lumea pt cata..frate fa loc si muta-ti taraba,daca stii ce vreau sa zic. -

te saluta Mihai din Brasov

Staff message (SeaGer):

2 warn-uri și tu.

Last edited by malfatto40 on 08-01-2011, 21:33:45; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
liquiz
[Banned user]

Banned

(since 06-09-2012 12:36)

Votes: 4

Post Posted: 08-01-2011, 21:29:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

baiatule esti un ratat penibil si nu ai ce raporta la blizzard bha idiotule.dak ar fi fost ceva de genul cu raport nu crezi k blizard ar fi putut pur si simplu sa gaseasca 1000 de servere pe orice top de world of warcraft esti chiar penal copile.
Si cu amenintari dastea de neam prost ai putea cel mult sa iei un ban pe ip dak s-ar obosi macar gm sa iti caute ip in baza de date dar fiindca esti un ratat il doare in **** de tine.
Si k sa stii si tu un prostalau ce esti nu poti sa updatezi pur si simplu sv de wow la cataclysm si speri k din senin sa nu ai buguri la questuri,sa nu fie pvp debalansat,sa ai bosi scriptati din senin.
Daca as fi gm pur si simplu m-as pisa pe tine de la distanta pentru k esti un ratat!

Staff message (SeaGer):

2 warn-uri așa de control.

0 0

Back to top
malfatto40
[Banned user]

Banned

(since 08-01-2011 19:50)

Votes: 5

Post Posted: 08-01-2011, 21:45:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba liquiz

du-te plimbate

nu tre sa te injur ca sa fiu 'jmecher'

0 0

Back to top
BeLgoR
[Banned user]

Banned

(since 08-01-2011 20:05)

Votes: 2

Post Posted: 08-01-2011, 21:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt prea ratat...

Staff message (SeaGer):

Pa.

0 0

Back to top
Nexflame

[Newb Developer]

(since 28-12-2022 15:28)

Votes: 58

Post Posted: 08-01-2011, 21:58:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

You made my day.. Alt nataflet care se crede zeu.

1. Poti sa raportezi pe cine vrei, unde vrei, nimic nu e ilegal aici. Nimeni nu obliga pe cineva sa doneze, iar itemele primite sunt un "bonus" dat pentru ajutorul facut catre server.
2. Nu exista inca server pe Cata, se stie ca se lucreaza pentru el.
3. Fa downgrade la wow pana la versinea serverului.
4. Incearca sa scrii coerent si corect din punct de vedere gramatical.
5. CONGRATULATIONS! You have been banned.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
liquiz
[Banned user]

Banned

(since 06-09-2012 12:36)

Votes: 4

Post Posted: 08-01-2011, 22:01:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma doare adik nu nu ma doare nicaieri de voi 2 si nici pe gm nu il doare nicaieri de voi pentru k nu ne pasa de voi deoarece sunteti penibili si ma intreb dak nu intelegeti k nu se poate uploada la cataclysm fara sa ai buguri la pvp quest instante si mobi.
Oare nu va duce capul sa intelegeti atata lucru,si inca ceva k nu ai cum sa raportezi la blizzard dak ai cum te rog frumos dute acum si raporteaza sv desi stii si tu k este imposibil sa fie gasit sv merge prin cateva sute de ip nu pui siteul https://www.freakz.ro si gata il inchide blizzard dar cum nu gandesti e greu sa iti dai seama k spui lucruri pe care nu le poti face.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *0ranGe ! extrem, 08 January 2011 20:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-02-2025, 14:14:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x