User
Pass
2FA

[FIXED] Shaman Totem Tracker

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1300
mozzila92

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-07-2012 09:58)

Votes: 4

Post Posted: 23-01-2011, 16:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Teoretic shamanii au sub bara de HP o alta bara ce le arata ce toteme au "activat" si ce durata mai au. De asemenea in cazul in care vrei sa "dezactivezi" un totem trebuie doar sa faci click dreapta cu mouse pe el si sa dispara exact ca la orice buff normal.

M-am gandit sa fac niste teste si intr-un final am ajuns sa pun toteme si dupa sa dau un /reload. Acest lucru a facut sa apara acel totem tracker. Cele 4 toteme ale mele erau frumos aratate in bara si ce durata mai au. So:

1. Summon 4 totems
2. /reload
3. Acum vei vedea totem tracker frumos la locul lui. Poti da click dreapta pe orice totem si il va face sa dispara doar ca daca summonezi altu' in locul lui nu va mai aparea nimic in tracker. Deci apare doar dupa ce ai dat un /reload.

Acum am decis sa testez altceva si am repetat pasii 1 si 2 si a aparut din nou totem tracker. Fara sa mai dau dismiss la nici un totem am summonat altul peste (aveam magma totem si am summonat searing totem). Spre uimirea mea s-a resetat timerul de la totem deci undeva interfata a vazut ca am summonat alt totem (deci a aparut durata noului totem de 60 secunde fata de 20 de la searing).

Din screenshot totusi se observa o alta problema. Iconita de la magma totem nu a fost inlocuita de cea de la searing totem. Deci si asta este o potentiala problema. Acum am dat frumos click dreapta pe searing totem si a disparut totemul asa cum ar fi trebuit. Am dat sa summonez din nou magma totem doar ca nu a mai aparut nimic in totem tracker.

Deci all in all sper ca m-am facut inteles cu acest post si sper ca va fi de folos in eventuala "fixare" a bugului.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
helias

[Meh...]

(since 15-04-2013 12:57)

Votes: 5

Post Posted: 23-01-2011, 20:23:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din ce-am vazut si yo , daca dai dismiss la toteme din totem bar si pui altele sau chiar aceleasi carora le-ai dat dismiss nu vor aparea in bara, doar dupa un relog
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mozzila92

[Mentally Stable]

(since 04-07-2012 09:58)

Votes: 4

Post Posted: 24-01-2011, 18:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

helias wrote:
din ce-am vazut si yo , daca dai dismiss la toteme din totem bar si pui altele sau chiar aceleasi carora le-ai dat dismiss nu vor aparea in bara, doar dupa un relog

Da dupa cum am mai spus si ai confirmat. E destul de urat ca am nevoie sa stiu si eu cand si ce toteme mai am summonate. Astept totusi replica lui Shocker.

PS: Till now vad ca nu s-a omorat nimeni cu acest "bug". -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 24-01-2011, 22:26:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A mai fost postat, doar ca nu ai cautat tu indeajuns. Singurul motiv pentru care am lasat topicul asta deschis e ca ai oferit multe info.

Nu pot sa il repar prea usor asta fiindd "new feature" care nu seamana cu nimic pana acum

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 21-05-2011, 04:03:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fixed

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 21 May 2011 02:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-08-2025, 23:56:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password