User
Pass
2FA

S-au ajuns si astia mari smecheri
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message4908
Lau_

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-12-2011 22:23)

Votes: 4

Post Posted: 26-01-2011, 02:29:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Un titlu adecvat
- Numele tau : Lau
- Numele adminului reclamat Avioane si <3 xD!.
- Harta, ora si data faptei reclamate 01:52:24, 26 January 2011
- Motivul / Regula incalcata: Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente!!!!!
Pai astia is mare smecheri ca au admin pai pe ce motiv imi dai tu ban pe 100 de mn sa nu vb pe srv da scrie in regulament asta ??

Daca intra o fata pe srv trebe sa ii faca in toata seara avionae poze ca sa ii dea idu?? Avione nu ai mai vazut fata sau care e prob??

Si daca ii face ala poze si nu vrea sa ti le trm ea si ti le trm eu pozele e gresit undeva sau scrie in regulament asta ?? Sau vrei tu sa ii ai idu ??

De ce nu iei pozele cand ti le trm esti tu ala dur si nu vrei tu sa le iei asai

Aici toata discutia

si aici pozele care ii lea facut

Ati vrut sa imi aratati mie ca voi aveti admin si faceti ce vreti pe srv ca noi santem paduchi sau ce ??
Astept un owner sa ia masurii si daca am gresit eu undeva sa imi dati ban !!!

Last edited by Lau_ on 26-01-2011, 02:42:09; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 26-01-2011, 02:35:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci sa incepem
1
- tu tiai luat ban deoarece am cerut id ei de mess, nu al bunicii nu al matusii nu al fratelui nu al tatalui
-ai inceput sa ne faci nesimtiti , ai primit gag
-ai inceput sa vb pe amx_page si etc, ti`am dat ban 100

2 la mana , avioane nu are nimic cu asta, doar eu , am facut o simpla verificare de coduri,
-chiar nu stiu care este problema, cum am zis si pe srv, atata timp cat i`am facut poze, daca vrea sa nu primeasca ban, are un id de dat si niste poze de dat , nu sa stau 10-20 de minute, sa continuii conversatia cu tine , pe amx_page ca e gagicata si ca nu mai stiu eu ce
-atata timp cat iam facut pozele, puteam sa ii explic ce poze, unde se gasesc , si ce format au
-dupa ce ca am fost si calm o vreme , intrii pe mess si ma si injuri ?
-dovada vocabularului tau un mic print -
http://www.fileshare.ro/14681542181.8

SI MA REPET, AVIOANE NU ARE NICI O LEGATURA, CHIAR EU L`AM RUGAT SA FACA POZE, DEOARECE MA UITAM PE CNV, ERAM CU UN MIC DEMO, MI SE PAREA SUSPECT, NU STIU CARE ESTE PROBLEMA DACA AVIOANE A FACUT 4 POZE, ESTE CHIAR ASA DE GREU? SA PREDAI UN ID SI SA PREDAI POZELE? SAU SA ASCULTI SFATUL ADMINULUI CARE TIA CERUT POZELE SI ETC, SA TE INDRUME ?

-aaa si acum am vazut, dc nu ai pus in acel print toata conversatia ?- asta nu inteleg:)

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2011, 02:39:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
deci sa incepem
1
- tu tiai luat ban deoarece am cerut id ei de mess, nu al bunicii nu al matusii nu al fratelui nu al tatalui
-ai inceput sa ne faci nesimtiti , ai primit gag
-ai inceput sa vb pe amx_page si etc, ti`am dat ban 100

2 la mana , avioane nu are nimic cu asta, doar eu , am facut o simpla verificare de coduri,
-chiar nu stiu care este problema, cum am zis si pe srv, atata timp cat i`am facut poze, daca vrea sa nu primeasca ban, are un id de dat si niste poze de dat , nu sa stau 10-20 de minute, sa continuii conversatia cu tine , pe amx_page ca e gagicata si ca nu mai stiu eu ce
-atata timp cat iam facut pozele, puteam sa ii explic ce poze, unde se gasesc , si ce format au
-dupa ce ca am fost si calm o vreme , intrii pe mess si ma si injuri ?
-dovada vocabularului tau un mic print -
http://www.fileshare.ro/14681542181.8

SI MA REPET, AVIOANE NU ARE NICI O LEGATURA, CHIAR EU L`AM RUGAT SA FACA POZE, DEOARECE MA UITAM PE CNV, ERAM CU UN MIC DEMO, MI SE PAREA SUSPECT, NU STIU CARE ESTE PROBLEMA DACA AVIOANE A FACUT 4 POZE, ESTE CHIAR ASA DE GREU? SA PREDAI UN ID SI SA PREDAI POZELE? SAU SA ASCULTI SFATUL ADMINULUI CARE TIA CERUT POZELE SI ETC, SA TE INDRUME ?

Pai daca stau o juma de ora dupa tine si imi dai decline la poze ce sa iti zic saruma multumesc ca ma faci sa astept !!! si ce are mesuu cu serveru !!! io iti trm pozele si tu nu vrei sa le iei ca esti tu ala xD mare si tare !!

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 26-01-2011, 02:42:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lau_ wrote:
Pai daca stau o juma de ora dupa tine si imi dai decline la poze ce sa iti zic saruma multumesc ca ma faci sa astept !!! si ce are mesuu cu serveru !!! io iti trm pozele si tu nu vrei sa le iei ca esti tu ala xD mare si tare !!

-aloo, stau mai bine de 20 de minute, pe srv, ma rog de "ale" sau ma rog prietena ta sa imi dea un id , sa predea pozele, si intr`un final, dupa ce va dau ban , ti`e ptr amx_page limbaj si etc, iar ei pt nepredar id, asta inseamna ca am dat decline? - sincer acum? pe ce lume traiesti ?-

- se poate cauta si in log, sa se vada , cat timp am stat sa imi predati id, si etc,
-eu mi`am spus toate punctele de vedere, pana va decide un owner ce si cum, o las asa - Have Fun !
- SI TIN SA REAMINTESC, AVIOANE , A FACUT DOAR ACELE POZE LA RUGAMINTEA MEA . NIMIC MAI MULT SAU IN + DECI DACA TE ROG, SA NU IL MAI AMESTECI SI PE EL IN ACEASTA OALA -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 26-01-2011, 02:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic s-o lasi mai moale putin, ai gresit.
Astea sunt fitze cu id-ul de mess, putea sa-i dea ignore dupa ce-i preda pozele pe mess, nu prea e loc de fitze pe server.
P.s Te-ai gandit vreodata sa o scoti pe prietena ta intr-un parc si nu pe un server de cs ? Raised eyebrow Nu trebe sa-mi raspunzi, dar aici nimeni nu-i logodnica/prietena s.a.m.d lu' nimeni, e un server serios.

Last edited by wTf.? on 26-01-2011, 02:50:03; edited 1 time in total
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 26-01-2011, 02:49:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wTf.? wrote:
Astea sunt fitze cu id-ul de mess, putea sa-i dea ignore dupa ce-i preda pozele pe mess, nu prea e loc de fitze pe server.

deci sa o luam si asa, daca mie imi face poze x, ca y a facut reclamatie pe amx_page sau orice altcv, ma rog , si gagicamea este pe srv, ce ai vrea sa fac? sa zic "nu dau id meu la toti, ti`l dau pe a lu gagicamea, si etc" ,
-pe mine nu ma interesa id lu x, y , sau z, eu daca i`am facut poze lu M , de la M ast si id , unde sa predea pozele, nu e cel mai corect asa? sau de acuma , cand facem poze lu x, sau lu y , ii zicem, ma dami id lu gagicata sa imi dea pozele Dosent Matter

-dc sa te amesteci tu ? asta habar nu am -. nu stie unde sunt pozele? cum ti`am zis si tie pe mess,
"4 poze , format tga in folderu cs-strike" e chiar asa de greu? sau trebuie sa ai dat "Bac`ul " sau alte studii ptr a cauta aceste fisiere?

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 26-01-2011, 02:51:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

... mai ai si tupeu sa faci reclamatie ?
in primul rand , m-a intrebat colegul ce id are Ale (motivul l-am aflat dupa) i-am spus , daca vrea id sa faca poze , sa nu aud pe urma ca fac poze si pe urma dau id-ul la toti .
nu i-am facut poze ca e fata , i-am facut poze sa vada XD ce id are (am inteles ca a prins o codata/codat cu acelasi nick , ceva de genu` , vroia sa verifice daca este persoana respectiva)
sa-ti arat ca esti pe langa , eu id ei il aveam de mult timp , asa ca la ce nevoie ? dar nu prea gandesti
+ nu am dat ban / gag la nici unul , am incercat sa va explic pentru ce vrea id-ul , pe langa asta un prieten de al vostru a inceput cu amenintari ca vorbeste cu DmC s.a , ba chiar tu sau el "ramai fara admin" nu mie , lui xd .
eu am facut poze , atat , ai inceput tu sa ma faci nesimtit , DEGEABA !
tot ce am facut a fost sa fac poze , + sa va explic = jigniri , amenintari + reclamatie.
consider ca XD a procedat corect , un codat primeste ban permanent , nu numai pe ip , pentru ca ip-ul se poate schimba...
cam asta e tot - sa vedem ce masuri se vor lua , cum isi baga prietenu` vostru coada cu pile la DmC , cum a promis.

EDIT*
ti-am dat gag tie , ca m-ai facut nesimtit degeaba , neavand nici o vina si tu in necunostinta de cauza ..(am scris mai sus ceva gresit si am crezut ca e bine sa evidentiez)

Last edited by ^AvioanE^ on 26-01-2011, 06:02:15; edited 4 times in total
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 26-01-2011, 02:53:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
wTf.? wrote:

deci sa o luam si asa, daca mie imi face poze x, ca y a facut reclamatie pe amx_page sau orice altcv, ma rog , si gagicamea este pe srv, ce ai vrea sa fac? sa zic "nu dau id meu la toti, ti`l dau pe a lu gagicamea, si etc" ,
-pe mine nu ma interesa id lu x, y , sau z, eu daca i`am facut poze lu M , de la M ast si id , unde sa predea pozele, nu e cel mai corect asa? sau de acuma , cand facem poze lu x, sau lu y , ii zicem, ma dami id lu gagicata sa imi dea pozele Dosent Matter

Lui ii ziceam s-o lase mai moale, am citit toate alea crezand ca sunt motive de downgrade dupa cat de serioasa era facut-a reclamatia -
N-ati gresit cu nimic, ati procedat corect si nu ati fost fitzosi, nu i-ati vorbit de sus, chiar v-ati comportat ok.

0 0

Back to top
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2011, 02:58:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce fitze ma eu fitze ?? ala Fitze pe el ca ii le trebuia neaparat de la ea.
Pai scopu tau ca admin care ee cand faci poze ?? nu sa vezi daca are ceva in poze sau nu are ? ce mai conteaza cine mi le trm daca pozele sunt de la persoana care i-am facut poze!!??
xD ce tot scri acolo cu mama si cu tata si x si y tu ai cerut id si ia ti-a dat id unde gasesti pozele tu faci presupuneri inainte ca nu asta ii id tau ce faci ghicesti ?? Pozele au ajuns la tine acuma vrei sa te scoti bazma curata!!

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 26-01-2011, 03:00:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lau_ wrote:
Pai astia is mare smecheri ca au admin pai pe ce motiv imi dai tu ban pe 100 de mn sa nu vb pe srv da scrie in regulament asta ??

-1 ai primit gag, ptr jigniri,
-2 te`ai bagat in discutii , in care nu erai implicat
-3 ai vb pe amx_page , ti`am zis "amx_page este ptr codati nu sa vb"
-4 cand ti`am dat ban , acelea 100 de min , am si specificat "amx_page/ptr.codati" sau cv de genu, nu ti`am dat ban , ca sa iti arat , "vezi tu xD e mare smecher" nu am dc, mi`am facut munca ff mult timp pe acest srv, fara nici o prob, si o sa mi`o fac mult timp de acum incolo, fara sa fiu "mare smecher"

Posturi unite automat, 26-01-2011, 03:00:25

Lau_ wrote:
Pai scopu tau ca admin care ee cand faci poze ?? nu sa vezi daca are ceva in poze sau nu are ? ce mai conteaza cine mi le trm daca pozele sunt de la persoana care i-am facut poze!!??
xD ce tot scri acolo cu mama si cu tata si x si y tu ai cerut id si ia ti-a dat id unde gasesti pozele tu faci presupuneri inainte ca nu asta ii id tau ce faci ghicesti ?? Pozele au ajuns la tine acuma vrei sa te scoti bazma curata!!

-chiar vad, ca nu stii sa intelegi , din ce am zis , q x , si q y Dosent Matter sa o lasam asa,
-si nu , nu au ajuns pozele la mn, si nu am dc sa ma scot bazma curata, ptr ca sunt - .

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 26-01-2011, 03:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Wtf?
" ca sunt motive de downgrade la voi " ar fi culmea , ma jur.
dupa cum spune si titlul "s-au ajuns si astia mari smecheri" eu cred ca mare prost , avand in vedere ca stau sa va explic si primesc insulte si amenintari acum reclamatie si probabil (depinde cat de important este persoana care a amenintat cu DmC) downgrade.
id-ul tau Lau il aveam cand i-am facut poze lui Ale , mi-ai dat tu add , am luat pozele si pa , pe langa asta primise reclamatie , nu fac poze la fete , doar glumesc cu ele (le stresez) pe langa asta id-ul ei il aveam de la ea , fara sa-i fac poze (pentru cultura ta generala , doar m-ai facut nesimtit , nu ?)
hai o seara placuta ...

EDIT*
vad ca pe mine nu ma bagi in seama deloc , trist
ps. a 2-a poza sau a 3-a practic te da de gol ... hai bafta si ai grija la limbaj ...se vede clar ca n-aveam intentie sa ma bag.

Last edited by ^AvioanE^ on 26-01-2011, 03:05:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2011, 03:02:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
Lau_ wrote:

-1 ai primit gag, ptr jigniri,
-2 te`ai bagat in discutii , in care nu erai implicat
-3 ai vb pe amx_page , ti`am zis "amx_page este ptr codati nu sa vb"
-4 cand ti`am dat ban , acelea 100 de min , am si specificat "amx_page/ptr.codati" sau cv de genu, nu ti`am dat ban , ca sa iti arat , "vezi tu xD e mare smecher" nu am dc, mi`am facut munca ff mult timp pe acest srv, fara nici o prob, si o sa mi`o fac mult timp de acum incolo, fara sa fiu "mare smecher"

Posturi unite automat, 26-01-2011, 03:00:25

Lau_ wrote:

-chiar vad, ca nu stii sa intelegi , din ce am zis , q x , si q y Dosent Matter sa o lasam asa,
-si nu , nu au ajuns pozele la mn, si nu am dc sa ma scot bazma curata, ptr ca sunt - .

cum nu au ajuns pozele la tine ??? pai ce se intample mint pozele uitate bine acolo sus !!!

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 26-01-2011, 03:06:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lau_, au ajuns pozele pe site , nu la mine pe mess, cum le`am cerut, si mult prea tarziu - , nu o mai arde aiurea - , vad ca faci reclamatie, dar esti cu totul pe dinafara -
-si te mai intreb cv, si te las, nu are rost sa te stresez, - , Avioane , ce treaba are cu asta? "ptr ca a facut pozele la rugamintea mea? "
-sau ptr , ca nah , daca nu il postai si pe el, era reclamatia mai urata, nu asa de frumoasa pe cum speri tu -

Posturi unite automat, 26-01-2011, 03:06:06

si decline ti`a aparut , deoarece ti`am dat ign - , nu avea rost , sa mai primesc pozele, dupa ce am dat ban, + ca mai jignit, + ca a trecut cel putin 20+ de minute

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2011, 03:08:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
Lau_, au ajuns pozele pe site , nu la mine pe mess, cum le`am cerut, si mult prea tarziu - , nu o mai arde aiurea - , vad ca faci reclamatie, dar esti cu totul pe dinafara -

uitate ma la adoua poza pusa de mine acolo sus si zimi si mie ce scrie sau numa eu vad "a D y!. Soul has declined your file transfer."
Explica si mie asta inteleptule daca eu is pe langa.

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

Post Posted: 26-01-2011, 03:08:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doamne tu chiar nu intelegi, normal , tu ai pus pozele pe conferinta noastra,iar eu in acel timp ti`am dat ign , si tin sa reamintesc "orice fisier , poze , etc muzica, sau foldere, in timp ce se trimit , si 1 din persoane , ii cade netul , sau iti da ign, iti apare decline, ce nu intelegi ? ii dadusem ban , si tie ign, de aceea a aparut si decline, e chiar asa de greu ?-

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dmc24, 26 January 2011 10:08

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-01-2025, 19:02:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x