User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message599372
revox

[Psychotic]

Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 31-01-2011, 16:30:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wTf.? wrote:
ratra wrote:
Aº vrea sã luaþi în discuþie reintroducerea PTB-ului.

+1, nu trebuia scos de la inceput. Da na.. s-au revoltat "fragarii" si s-a scos, trebuia configurat mai bine, nu scos..
Bagati ptb-ul inapoi, mai ales ca e si freegame...

Mie nu-mi convine sa ma mute de 3 ori in 4 runde sa ma zapaceasca de cap. Eu cand intru prima data pe harta dau m55 si unde ma baga acolo raman toata harta, nu sa ma "aposteze" ptb-ul ala de 100 de ori pe o harta. Si lasa-ma cu fragar si aberatii ca am trecut de mult de varsta cand aveam satisfactie ca am nu stiu ce rank si d'astea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 31-01-2011, 16:51:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

s-a referit la tine revox? de ce te ataci asa? ... care ii problema daca te muta de colo-colo ? daca ai trecut de perioada, da dovada ... +1 sa se bage din nou , dar configurat

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 31-01-2011, 17:05:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

believe. wrote:
s-a referit la tine revox? de ce te ataci asa? ... care ii problema daca te muta de colo-colo ? daca ai trecut de perioada, da dovada ... +1 sa se bage din nou , dar configurat

Invata sa citesti printre randuri ca nu ai inteles nimic din ce am scris. Nu trebuie sa dovedesc nimic, joc la ce echipa vreau. Am libertatea de a alege. In razboi nu te duci la aadversari si le zici.. "stii, hai da-mi si mie cei mai buni oameni ai tai ca sa fie echilibrat". Asa inveti cs, cand joci cu altii mai bani. Dar voi va ofticati cand luati bataie in loc sa va ambitionati si sa jucati mai bine.
De ce sa ma joc la ce echipa vrea ptb-ul? Ca va este voua lene sa scrieti amx_t "x" ?

0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 31-01-2011, 17:13:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
believe. wrote:

Invata sa citesti printre randuri ca nu ai inteles nimic din ce am scris. Nu trebuie sa dovedesc nimic, joc la ce echipa vreau. Am libertatea de a alege. In razboi nu te duci la aadversari si le zici.. "stii, hai da-mi si mie cei mai buni oameni ai tai ca sa fie echilibrat". Asa inveti cs, cand joci cu altii mai bani. Dar voi va ofticati cand luati bataie in loc sa va ambitionati si sa jucati mai bine.
De ce sa ma joc la ce echipa vrea ptb-ul? Ca va este voua lene sa scrieti amx_t "x" ?

asta am zis si eu , sa avem voie sa mutam 1-2 ca sa echilibram . si nu e vorba ca nu imi convine sa pierd , da copiii aia incep si cu fraze de genu "uitate la scoru meu ce z3u sunt" .

De ce ? Pentru ca pot !

Last edited by Lt^ on 31-01-2011, 17:13:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 31-01-2011, 17:13:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
believe. wrote:

Chestia e cã adminii au imunitate ºi chiar dacã nu ar avea tot nu ai putea sã îi muþi. Ar ieºi cu scandal cel mai probabil. Pe PTB chiar dacã îl înjurã lumea nu-i bai.
Cât despre
Quote:
Asa inveti cs, cand joci cu altii mai bani
e perfect corect, dar una e sã te pui cu adversari buni alta e sã tragi în 2 direcþii ºi sã iei o lamã pe la spate cã îþi moare toatã echipa, iar de la adversari 2-3.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
revox

[Psychotic]

Post Posted: 31-01-2011, 17:32:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa se scoate imunitatea la amx_t si amx_ct incat adminii (champ) sa se mute intre ei dupa ce discuta pe amx_chat. -
Nu exista adversar bun, daca esti instare sa anticipezi, sa gandesti si sa ai putine reflexe... esti zeu la jocu asta de tot cacao.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 31-01-2011, 17:50:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Sa se scoate imunitatea la amx_t si amx_ct incat adminii (champ) sa se mute intre ei dupa ce discuta pe amx_chat. -
Nu exista adversar bun, daca esti instare sa anticipezi, sa gandesti si sa ai putine reflexe... esti zeu la jocu asta de tot cacao.

Adica ce zici tu nu necesita experienta ? Din punctu tau de vedere. Daca te pun sa joci dota meci de 1v1 probabil n-ai mai sustine lucrurile astea. Nu poti pur si simplu sa fii bun doar anticipand, gandind si sa ai reflexe, iti trebuie experienta.

Mie nu mi-ar place sa fiu la echipa castigatoare, care conduce cu 20-0 si sa nu-i ajut pe ceilalati, tie ti-ar place ? Ei bine, cam asta-i definitia "fragarului".
Nu stiu daca ar fi ok cu amx_t, amx_ct, ar iesi certuri, tot mai bine ar fi un ptb care sa fie configurat cum trebe..
LE: Scriam in timp ce ai postat.
revox wrote:
In razboi nu te duci la aadversari si le zici.. "stii, hai da-mi si mie cei mai buni oameni ai tai ca sa fie echilibrat

Adica ataca America pe Romania si la sfarsit de atac, cand mai sunt vreo 5-6 oameni vii in Romania, zic aia "Ba macar am incercat". Razboaie dinastea sigur n-ar avea loc daca ar fi cineva potrivit la putere sau in momentul "zero".
Si ce ma intereseaza pe mine ? Aici, acum, pot sa aleg ce sa se intample mai departe sau pot sa ma lupt sa se intample acel ceva.

In ziua in care am luat ban mi-a atras atentia dmc ca am comentat toata harta, ghici ce ? Era de_kabul_32, 15-1 pentru ct si nici macar nu apucam sa iesim din baza, intr-o runda nu a murit nici-un ct, a fost prea mult atunci.

Parerea mea e in felu' urmator:
Fragarii au: Freegame si no-ptb
Astia mai "nubi" au: nimic.

Last edited by wTf.? on 31-01-2011, 18:06:59; edited 4 times in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 31-01-2011, 18:02:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wTf.? wrote:
revox wrote:

Adica ce zici tu nu necesita experienta ? Din punctu tau de vedere. Daca te pun sa joci dota meci de 1v1 probabil n-ai mai sustine lucrurile astea. Nu poti pur si simplu sa fii bun doar anticipand, gandind si sa ai reflexe, iti trebuie experienta.

Mie nu mi-ar place sa fiu la echipa castigatoare, care conduce cu 20-0 si sa nu-i ajut pe ceilalati, tie ti-ar place ? Ei bine, cam asta-i definitia "fragarului".
Nu stiu daca ar fi ok cu amx_t, amx_ct, ar iesi certuri, tot mai bine ar fi un ptb care sa fie configurat cum trebe..

Nu, nu conteaza experienta. Eu joc de 3-4 si ii bat pe unii care joaca de 10. Daca nu gandesti degeaba joci. Iar mica ta definitie a "fragarului" nu are noima. Bai nene, intru sa ma jocsa ma relaxex, nu sa am mila pentru adversar. Este fix problema lui cum joaca si ce face.
Nu mai joc 1la1 de cand s-a terminat cupa freakz nbk 1vs1 pe care am si castigat-o. Iar meciuri de mai bine de 6 luni. Voi asta nu intelegeti, dati importanta prea mare unui joc. Mie putin imi pasa la ce echipa sunt ca eu dau rush din toate pozitiile, dar nu-mi place sa fiu balacarit de la o echipa la alta si sunt multi ca mine.

0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 31-01-2011, 19:20:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ready wrote:
Ba frate , nu trebuie sa se inchida cererile de slot / admin . Ba din contra , sa luati cat mai multi admini COMPETENTi . Acum bloodu se da asa .. de parca ar fi slot , frate bloodu ar trebuii sa se dea cu minim 10 codati . Acu vad ca se da cu 0 .. Propun ca de acum bloodu sa se dea cu minim 10 codati + ore .

+1

Mie nu-mi place sa vad ca eu aveam vreo 8 codati la prima cerere si a fost refuzata..si a trebuit sa fac 17 ca sa primesc blood.

Cat despre chestia cu PTB-ul...aici intervine si oftica. Nu zic ca mie imi place sa pierd mereu dar....intr-un fel ma motiveaza sa stiu ca joc contra unora mai buni.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 31-01-2011, 22:49:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:

+1
Din moment ce aici se joaca foarte foarte des hartile precum ww,inferno,mjolby,d2,train,kabul...frate hartile astea le jucam de cand ne-am apucat de jocul asta....tre sa stim fiecare loc de panda,unde este x-ul s.a.m.d,cel putin eu stiu perfect hartile enumerate.Nu tre sa ai neaparat experienta...daca stai sa gandesti jocul si esti atent...poti fi cel mai bun dintre cei buni.

Cat despre PTB...sunt de acord sa se reintroduca...si pe mine ma fatzaia cand la tero cand la CT,dar nu ma deranja deloc.Trebuie putin mai mult configurat ca sa fie cat de cat OK -

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 02-02-2011, 14:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate pune amx_ispect ºi la blood? Ne sperie codaþii ºi nu le putem zice "marº la joc cã mã uit eu pe el".

revox wrote:
Sa se scoate imunitatea la amx_t si amx_ct incat adminii (champ) sa se mute intre ei

ªi asta. Mãcar sã ne mutãm singuri la echipa pierzãtoare. De multe ori nu merge chiar dacã sunt mai puþini.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 02-02-2011, 14:18:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Se poate pune amx_ispect ºi la blood? Ne sperie codaþii ºi nu le putem zice "marº la joc cã mã uit eu pe el".

A mai fost pusa in discutie problema asta,si raspunsul a fost negativ.Dupa spusele ownerilor,daca am face accesibile aceleasi comenzi atat la bloodguards cat si la champions,nu ar mai exista diferente intre grade...

Cat despre asta,
ratra wrote:

revox wrote:
Sa se scoate imunitatea la amx_t si amx_ct incat adminii (champ) sa se mute intre ei

ªi asta. Mãcar sã ne mutãm singuri la echipa pierzãtoare. De multe ori nu merge chiar dacã sunt mai puþini.

sunt total de acord,de multe ori vrem sa ne mutam sa ajutam,si zice "Client X has immunity"

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 02-02-2011, 14:54:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Diferenþã e destulã. Avem ban, ***, superss. Ispect la blood e necesar, ar trebui puse principiile deoparte. Sunt codaþi care chiar se uitã dupã admini.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 02-02-2011, 18:29:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma si totusi... mai tine mult permanentul meu ?

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 02-02-2011, 23:46:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
revox wrote:

+1
Din moment ce aici se joaca foarte foarte des hartile precum ww,inferno,mjolby,d2,train,kabul...frate hartile astea le jucam de cand ne-am apucat de jocul asta....tre sa stim fiecare loc de panda,unde este x-ul s.a.m.d,cel putin eu stiu perfect hartile enumerate.Nu tre sa ai neaparat experienta...daca stai sa gandesti jocul si esti atent...poti fi cel mai bun dintre cei buni.

Cat despre PTB...sunt de acord sa se reintroduca...si pe mine ma fatzaia cand la tero cand la CT,dar nu ma deranja deloc.Trebuie putin mai mult configurat ca sa fie cat de cat OK -

+1
Toti fragarii sa nu mai dau exp , sunt ts , iar ct putini , si daca muti pe cnv , sa echilibrezi "sare cu gura " gen "iti fac reclamatie "

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 24-02-2025, 20:15:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password